Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Diskusi taky čtu a snažím se sledovat, i když nemám moc času.
Reagovat na psané už nebudu… jen se ptám - proč dáváte veřejně telefonní číslo na veřejný web
?
Není to i zakázané?? ![]()
Wildcherry - však to..
Inak pozerám album zakladateľky na jej fb Dračíci u Berounky a na posledných fotkách je mi strašne lúto tých detičiek. Tie ich podmienky sú hodné zlé.
@Mirii píše:
Zakladatelka mi prijde az moc inteligentni na to, aby sama za sebe psala jako kamaradka. Spis bych rekla ze se o tomhle s kamaradkou bavila a ta ji v dobre vire pomoci jeste prihorsila. Nejednou uz jsem zde zazila se se tu objevil nekdo uplne novy aby hajil kamaradkua dvakrat sem si overila ze to nebyl fake, ale pravda a realne osoby
To se da zjistit, staci se zeptat adminky ![]()
@Evina1975 píše:
Wildcherry - však to..
Inak pozerám album zakladateľky na jej fb Dračíci u Berounky a na posledných fotkách je mi strašne lúto tých detičiek. Tie ich podmienky sú hodné zlé.
když já nemám FB, takže to neuvidím, leda večer že bych kukla přes mužův
Nepřepískly jste to trochu s tím číslem? Není to sice osobní údaj, ale to se přece nedělá ![]()
@sthan píše:
Holky je tu nová diskuse, socialka v bytě. Je tam příspěvek nějaké Mařenky, a připadá mě to divné, nějak moc podobných situací.
Das mi odkaz?
@Marpe S tím telefonem souhlasím, zveřejňovat by se to nemělo.
Já našla více inzerátů, kdy hledá zakladatelka ke koupi Rodinný dům na různých místech ČR, během pár posledních let. Tak mě napadlo, není to takový ten typ „Kočovníků“ ![]()
Holky,
jako volat můžete jí, jestli se jí na něco chcete zeptat, ale proč do novin a do kojeňáku
a vždyť jí to může i ublížit nebo já fakt nevím co tím sledujete?
přijde mi to jako hon na čarodejnici ![]()
to co má veřejně vystavené, tak má pro ostatní lidi a můžou ji kontaktovat, proto to asi má veřejně… kdyby nechtěla, tak si to zamkne, nedává veřejně fotky atd.
ale s tím voláním do institucí, to mi přijde nefér a uhozené
@Žirafátko píše:
Nepřepískly jste to trochu s tím číslem? Není to sice osobní údaj, ale to se přece nedělá
na tom nic špatného nevidím, zakladatelka se tad zveřejnila tak, že si to může dohledat kdokoliv. a dle mého soudu volat noviny či kojeňák je daleko horší-může ji to dost poškodit
@Žirafátko píše:
Nepřepískly jste to trochu s tím číslem? Není to sice osobní údaj, ale to se přece nedělá
zřejmě ho holky vzali někde na fcb nebo na těch stránkách oddílu… taky nechápu, jestli jí jako chcete někdo volat ![]()
OT-z tvého podpisu mě úplně zamrazilo, musíš být asi hodně silná, já to zažila jednou a podruhé bych se asi už složila
![]()
@emers píše:
Holky,
jako volat můžete jí, jestli se jí na něco chcete zeptat, ale proč do novin a do kojeňákua vždyť jí to může i ublížit nebo já fakt nevím co tím sledujete?
přijde mi to jako hon na čarodejnici
to co má veřejně vystavené, tak má pro ostatní lidi a můžou ji kontaktovat, proto to asi má veřejně… kdyby nechtěla, tak si to zamkne, nedává veřejně fotky atd.
ale s tím voláním do institucí, to mi přijde nefér a uhozené
Přesně tohle mi přišlo na mysl - hon na čarodějnice…
@marra píše:
Tak ja mam dojem, ze pani ac udajne inteligentni, si z nas dela dobrou pr. del. devcata.
Tak to je pak na leceni a rychle kontaktovani Chocholouse…
Ja jsem v tranzu a vypadam u toho asi takto
![]()
Wildcherry - ja už fotky ani nejdem pozerať, je mi z toho nejako úzko. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat