Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
teresa20
14.6.12 12:16

Valkil, to není důkaz, ano, ale vzhledem k tomu, že nám tu zakladatelku už tuhle psala, že dnes má návštěvy v kojeňáku otec, tak podle toho všeho ona je doma. A ten sloh, provnej to, to je úplně to samé. Já nepochybuju o tom, že je to jedna a tatáž osoba a to zakladatelka. Popravdě se jí ani nedivím, že se uchýlila k takovýmu kroku, když tady čte všechny možný hypotézy :lol:

• Upravit
dada1511
14.6.12 12:19
@madi píše:
jo a je to tvoje starost, že má děti ušmudlaný??? že nemá uklizeno? 8o 8o

No, psala to zakladatelka, že odebrané dítě bylo špinavé, když ho dávala pomlácené spát, a následně s ním jela k lékaři tak rychle, že ho nestihla ani omýt :lol: Což mi stačí k tomu, abych si myslela, že svou starost o děti nějak nezvládá, a i s tím bydlením,,tak si odpustím 4 výlety pro děti,za ušetřené peníze si dodělám si první chodbu :lol: uklidím, a vytřu, zbavím se krámů, a pak můžu výletovat o sto šest :mrgreen:

Stejně je to jen snůška keců, navím jsem nikdy neslyšela, že by na soc. bylo komando, které naběhne po jednom telefonátu od lékaře, oni tam na té sociálce ti lidi taky makají, a nemůžou vyběhnout hned, navíc se věc první prošetřuje adt.

Akorám mě fascinuje že zakladatelka si dá práci i s focením šťastných dětí, tím se mohla prokázat na sociálce :lol: Myslím, že se akorád doma nudí, když má na tohle čas.

Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:20

• Upravit
48576
14.6.12 12:20

Tak k tomu oblečení se ještě musim vyjádřit, ale vidět někdo mé dítě jak vypadá po hodině venku tak řekne že sem taky šmudla :lol:.Dokonce po třech rotrhaných značkovích teplácích :mrgreen: jsem začla kupovat u vietnamce 8) Kdyby měl po kom dědit tak dědí :mrgreen:

• načítám...
sophinka
14.6.12 12:21
@madi píše:
jo ptala se.. ale některé to tu nafoukli jako kdyby žila na smetišti.. bylo tu o tom popsáno dobře 50 stran včetně dobrých rad a o ničem. prostě se mi tohle příčí. taky se mi to bydlení nelíbilo, i jsem jí to napsala, ale to neznamená, že jí budu psát, že má postel jak kotec pro psa :mrgreen:co se týká dítěte, tak to samé, to jsi nebyla ty, to je pravda, ale pár fotek ušmudlanýho dítěte na zahradě u domu, zas mi na tom nic nepřijde. Na ostatních fotkách jsou čistý… sice nemají žádnej next, je na nich vidět, že moc peněz nemají, ale šmudly na nich nejsou… ale to už nemá cenu tohle propírat pořád dokola :nevim:

ale ona žije na smetišti… jak to jinak nazvat? provozní nepořádek to rozhodně není… a když k tomu přičtu to, že psal jen o půlce knedlíku an lince 8o

• Upravit
dada1511
14.6.12 12:21
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak k tomu oblečení se ještě musim vyjádřit, ale vidět někdo mé dítě jak vypadá po hodině venku tak řekne že sem taky šmudla :lol:.Dokonce po třech rotrhaných značkovích teplácích :mrgreen: jsem začla kupovat u vietnamce 8) Kdyby měl po kom dědit tak dědí :mrgreen:

Já mám taky nejšpinavější děcko na hřišti,nevím jak to dělá,ale fakt v tom vyniká,nejde ani vydět jakou značku,nebo „značku hadru má na sobě“ takže to bych neřešila:lol: ale než ho dám spát tak ho vykoupu :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:22

• Upravit
4466
14.6.12 12:22

Celou dobu to tu sleduji a musím říct, že mě dost mrzí jestli není pravda, to co tu zakladatelka napsala :(. Měla jsem v plánu poslat jí nějaké věci, ale takhle teda ne. Na druhou stranu novináře bych do toho netahala, ale do kojeňáku klidně zavolala. IP adresu (pokud má veřejnou) může mít stejnou celá vesnice.

Zakladatelko: pokud je pravda co píšeš, tak je mi to moc líto. Pokud to pravda není bude asi stačit jako důkaz to, že sem už nepřispěješ.

achjo :?

• načítám...
24379
14.6.12 12:23
@dada1511 píše:
Já mám taky nejšpinavější děcko na hřišti, nevím jak to dělá, ale fakt v tom vyniká, nejde ani vydět jakou značku, nebo „značku hadru má na sobě“ takže to bych neřešila:lol: ale než ho dám spát tak ho vykoupu :mrgreen:Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:22

týýýýjo fakt? :lol:

• načítám...
17565
14.6.12 12:24
@valkil píše:No nevím, už jste se zeptaly, zdali své děti nechává očkovat??? :?

to ne, to bude na dalších 100 stran během jediného dne :zed: :lol:

• načítám...
teresa20
14.6.12 12:24

@dada1511 já měla na mysli ty fotky ze zahrady. něco jiného je jít k lékaři se špinavým dítětem, to je zas jasné že. to byla prostě chyba, které se jí vymstila :roll: ta rychlost zabavení dítěte je mi taky podezřelá, na druhou stranu nemám s tím žádné zkušenosti, absolutně netuším, jak něco takového funguje, tak nemůžu říct. ale divné mi to je.. proto říkám, že tam muselo být ještě něco, nějaký vroubek na socce, s kterým se zakladatelka nepochlubila :nevim:
znova říkám, že se jí nezastávám, jen mě zde vytočili některé rejpalky do vrtule :lol: je mi jen líto toho malého

• Upravit
48576
14.6.12 12:25
@dada1511 píše:
Já mám taky nejšpinavější děcko na hřišti, nevím jak to dělá, ale fakt v tom vyniká, nejde ani vydět jakou značku, nebo „značku hadru má na sobě“ takže to bych neřešila:lol: ale než ho dám spát tak ho vykoupu :mrgreen:Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:22

Já tohle ve městě nezažila aby byl jak prase :lol: a tady na dědině zapadá mezi ostatní :lol:.Já teda rovnou sprchuju hned jakmile přijde z venku a převlíkám taky hned. Aby mi tu po baráku padal z něho bordel a vysypával písek s kapes to bych se za chvilku nehla od smetáku:-Dstačí pes :lol:

Jak sem ale koukala na fotky na fb tak si myslim že ona celá rodinka je dost zvláštní asi alternativní nebo jak se to dneska tomu říká. Za nás to byl sociální případ dneska jsou to ženy přírody :mrgreen:

• načítám...
teresa20
14.6.12 12:25
@sophinka píše:
ale ona žije na smetišti… jak to jinak nazvat? provozní nepořádek to rozhodně není… a když k tomu přičtu to, že psal jen o půlce knedlíku an lince 8o

smetiště si představuju jako tu kuchyni na té fotce od loki. to by byl i důvod k odebrání dítěte. její fotky ne :nevim:

• Upravit
48576
14.6.12 12:27

@valkil to je sice hezká pohádka, ale že by teda zakladatelka učila i kamarádku když maj stejnej sloh?

• načítám...
teresa20
14.6.12 12:27
@dada1511 píše:

tak nějak no.. moje dítě se dokáže zmazat mezi tím, kdy vyleze z domu a dojde do auta… po odpoledním pobytu venku ani nemluvím… ale tedy první co uděláme, když přijde domů, tak svlíct a strčit do sprchy… hanba by mě fackovala, kdybych s takovým dítětem jela do nemocnice!!! Samo něco jiného by bylo v případě nějakého ošklivého akutního úrazu, to bych se asi mytím nezdržovala

• Upravit
dada1511
14.6.12 12:29
@madi píše:
@dada1511 já měla na mysli ty fotky ze zahrady. něco jiného je jít k lékaři se špinavým dítětem, to je zas jasné že. to byla prostě chyba, které se jí vymstila :roll: ta rychlost zabavení dítěte je mi taky podezřelá, na druhou stranu nemám s tím žádné zkušenosti, absolutně netuším, jak něco takového funguje, tak nemůžu říct. ale divné mi to je.. proto říkám, že tam muselo být ještě něco, nějaký vroubek na socce, s kterým se zakladatelka nepochlubila :nevim:
znova říkám, že se jí nezastávám, jen mě zde vytočili některé rejpalky do vrtule :lol: je mi jen líto toho malého

No,ale neřeš fotky ze zahrady,podstatné je,že dítě jelo jak čuně k doktorovi 8o,přitom byl čas ho vykoupat - když to na rychlou nebylo,a fakt mě fascinuje,že dá nějaká matka spavé dítě,co zvrací spát 8o 8o 8o,místo aby letěla na pohotovost.Následně tam jede dítě je pomlácené,se starším zraněním,matka neví co se stalo 8o a jak čuně, - zanedbané!!!Zanedbané dítě!Takže i kdyby to pravda byla,ani bych se doktorovi nedivila :jazyk:

Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:32

• Upravit
teresa20
14.6.12 12:29
@valkil píše:
Dokážu si to vysvětlit, že má na návštěvě kámošku, ukazuje jí, jak se to tu zvrtlo a kamarádka je právem rozhořčená, a chce taky něco napsat. A popravdě, každý se většinou obklopujeme lidmi podobného ražení, tak proč by nemohla mít podobný sloh?
Rozhodně se zakladatelky nechci zastávat, ale ze všech indicíí, co tu na sebe prozradila, vč. těch, co ostatní „vyšťouraly“, zatím nemám důvod jí nevěřit.

Ano je to podivné, ale šmahem ji za něco odsoudit, když ji neznáme a povrchně usuzujeme podle oblečení, které dědí mezi sebou až do roztrhání, nerekonstruovaného baráku…

No nevím, už jste se zeptaly, zdali své děti nechává očkovat??? :?

ano nechává, to psala, že pediatrička psala nějakou zprávu na socku, že s nimi neměla potíže a děti jsou naočkované

já s tebou souhlasím, mě takové to odsuzování šmahem na základě fotek taky vadí.

s tou kamarádkou to může být pravda a nemusí, to se nedozvíme… spíš si myslím, že ne. protože zakladatelka se sama neozvala :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová