Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weru píše:
A kde je dukaz, ze ne?kde nic a jen same kecy
. Nikdo nerika, ze ano, to si muzeme jen myslet, vydedukovat…zjistit?
Tak snad existuje nějaká presumpce neviny. To bych tady mohla psát o každý, že týrá děti a pak požadovala, ať dokáže, že to není pravda. ![]()
@Gina108 píše:
Tak snad existuje nějaká presumpce neviny. To bych tady mohla psát o každý, že týrá děti a pak požadovala, ať dokáže, že to není pravda.
jo tak tady neexistuje ![]()
@madi píše:
já myslím, že psala v pátým měsíci, ale jistá si nejsem
Hm, tak ja si takhle cupnout v 5tym, tak je mala na svete ![]()
@Gina108 píše:
Tak snad existuje nějaká presumpce neviny. To bych tady mohla psát o každý, že týrá děti a pak požadovala, ať dokáže, že to není pravda.
@Weru píše:
Hm, tak ja si takhle cupnout v 5tym, tak je mala na svete
co myslíš? ![]()
Diskuzi jsem četla pocitvě od začátku, dokonce i těch 40 stran, kde se tu všichni hádali, kdo má pravdu. Ale tedka je mi z toho vážně zle - kdo sakra jste, že si chcete dovolit volat do ústavu, do novin, jejímu bývalému manželovi? CO je vám do toho? Nevíte NIC - cokoliv si přečtete tady, na jiných diskuzích, na FB -nic nemusí být pravda a nebo to je pravda všechno, žádná z vás zakladatelku neznáte. A jestli se tu oháníte právem dítěte - tak malej už přece v tom ústavu je, takže nevím, z jakého důvodu chcete takto zasahovat zakladatelce do jejího života.
Jak to tu shrnula Vera111 o několik stránek zpět - víte jen to, že se zakladatela pravděpodobně přispěla pod jiným nickem, jinak nic. Tak neblázněte a přestňte žhavit dráty a vymýšlet historky a nesmysly.
Já si myslím, že zakladatelka žije nestandardně, má jiné životní priority než úklid, ale to neznamená, že je špatná nebo že týrá svoje dítě. Každý si žije, jak umí a jak může.
@Gina108 píše:
Mozna ti co tyraji nejsou tak chytry a nezakladaji o tom verejne diskuse ![]()
@madi píše:
co myslíš?
J asem nechci uz ty fotky davat, mam emimino rada
![]()
@renč píše:
tady jde spíš o to, že lhala a to nejednou, že děti učí doma, protože jsou šikanovaný a ono je to spíš tak, že s nima jezdí na akce, čím vís stanovit, tím víc peněz, kdyby byla rovná, nebude mít potřabu mlžit, někde píše, jak s manželem plánují rodinu, pak zas, že to je náhoda, že je neplodná…
V tý diskuzi o domácí škole přece psala, že takhle stíhaj víc akcí. No a děti „od kolotočů“ šikanované být klidně můžou. Já furt nevidím, kde lže. ![]()
@acimedaca píše:
Diskuzi jsem četla pocitvě od začátku, dokonce i těch 40 stran, kde se tu všichni hádali, kdo má pravdu. Ale tedka je mi z toho vážně zle - kdo sakra jste, že si chcete dovolit volat do ústavu, do novin, jejímu bývalému manželovi? CO je vám do toho? Nevíte NIC - cokoliv si přečtete tady, na jiných diskuzích, na FB -nic nemusí být pravda a nebo to je pravda všechno, žádná z vás zakladatelku neznáte. A jestli se tu oháníte právem dítěte - tak malej už přece v tom ústavu je, takže nevím, z jakého důvodu chcete takto zasahovat zakladatelce do jejího života.Jak to tu shrnula Vera111 o několik stránek zpět - víte jen to, že se zakladatela pravděpodobně přispěla pod jiným nickem, jinak nic. Tak neblázněte a přestňte žhavit dráty a vymýšlet historky a nesmysly.
Já si myslím, že zakladatelka žije nestandardně, má jiné životní priority než úklid, ale to neznamená, že je špatná nebo že týrá svoje dítě. Každý si žije, jak umí a jak může.
Mmch stačí anonymní napráskat adminům, ti ji odtajní a uvidíme, kdo si dělá prdel
Na straně 150 je poslední její příspěvek, který jsem nahlásila, tak se necháme překvapit. ![]()
Vidim, ze v kurniku je zase pozdvizeni ![]()
No pro mne ta kamradka je proste zakladatelka, IP neIP. Ten sloh je proste uplne stejny a je to nahoda, ze to clovek nevidi.
Jinak jsem z toho vsechno jelen. FB profil maji vsichni, ne nejak narychlo udelany. To s tema fotkama, kde neni tehotna mne napadlo jestli ona ty fotky nedala na FB az ted. Vsimnete si, ze tam toho davala vic 12 kvetna.
Nevim co si o tom mam myslet. Porad si ale nemyslim, ze by maleho tyrala.
@wildcherry píše:
mám vedle lehačky na zemi sušenku, že mě nenahlásíš![]()
…
valkil jestli tvoje ložnice vypadá podobně tak ji rači nefoť![]()
![]()
Ja ziram, v co se to tady zvrhlo…hon na carodejnici. Nechapu, ja nektere z vas mohlo vubec napadnout, volat na socialku nebo do kojenaku?! Psat do mistnich novin?! Nebo psat zakladatelcine ex?! Vite vubec, co byste mohly zpusobit?
Predpokladam, ze zakladatelka se uz neukaze. Ostatne byt na jejim miste, taky bych se tu uz neukazala, kdybyste me takhle verejne pranyrovaly. Nechapu, kde se ve vas bere ta drzost, zverejnovat cizi!!! fotky z FB, telefonni cisla a odkazy na byvale partnery.
Zakladatelky mi je lito.
@Gina108 píše:
Mmch stačí anonymní napráskat adminům, ti ji odtajní a uvidíme, kdo si dělá prdelNa straně 150 je poslední její příspěvek, který jsem nahlásila, tak se necháme překvapit.
A pak, ze hon na carodejnice. Pokrytectvi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat