Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
marra
13.6.12 18:25
@wildcherry píše:
Ale jinak je to normální, spokojená rodinka :lol:…
8) :mrgreen:
  • Upravit
4854
13.6.12 18:26

Taky nevim, nepochopila jsem to nejak a nechci do zakladatelky rypat, prijde mi to hloupy.
Nejmladsimu jsou 2 roky, toho ma v kojenaku a s tim silencem a ted ma partnera ale neni to otec ditete, ktere ceka… :think:.

Příspěvek upraven 13.06.12 v 18:27

• načítám...
24379
13.6.12 18:27
@marra píše:
tak ted si me dostala :lol: se v tom nejak nemuzu vyznat :think: hele ja bych rekla ze jejiho bejvaleho, ne otce od chlapecka, ale jeste jinaciho. ted ma tohohle, ale ten neni otcem ani jednoho z deti ne? nebo jo? :roll:

ledaže by za 2-3 měs stihly zplodit několikaletý dítě. Ale myslím si že toto v břichu i když jeho není, tak si napíše na sebe.

• načítám...
24379
13.6.12 18:27
@Jaruna píše:
Taky nevim, nepochopila jsem to nejak a nechci do zakladatelky rypat, prijde mi to hloupy.
Nejmladsimu jsou 2 roky, toho ma v kojenaku a s tim silencem a ted ma partnera ale neni to otec ditete, ktereho ceka… :think:. [/citace
přesně tak to asi bude
  • načítám...
Silwinka87
13.6.12 18:28
@wildcherry píše:
ledaže by za 2-3 měs stihly zplodit několikaletý dítě. Ale myslím si že toto v břichu i když jeho není, tak si napíše na sebe.

A není to jedno?

• Upravit
17124

Tohle je příšerná situace :zed: Ale jak tu někdo zminoval-obrátila bych se na Klokánek. Malému by bylo dočasně, než se to vyřeší, určitě líp tam :pankac: Kojenák je pro mne jako nemocnice -pediatrické oddělení, kde nesmí být maminka-a to je prostě hrozný 8o V Klokánku to funguje jinak, alespon podle toho jak vystupují :nevim: A než se to celé vyřeší, bude alespon malý na normálním místě, kde to působí alespon kapku domácky :nevim:

• načítám...
Lilišák
@marra píše:
a socialne slabej clovek, nemuze udrzovat deti ciste a v cistote? to je nejake nove skatulkovaqni, ze soc. lidi maji doma neporaqdek a spinu? :think:

presne tak, opet souhlas s marra. srovnat si doma bordel a umyt deti/vyprat jim fakt neni takova investice :zed:

• Upravit
4854
13.6.12 18:29

@wildcherry hm, tak v tom pripade tam mezi nima musel byt jeste nekdo…
Nevite nekdo, zda i na tohle kouka socialka, soud nebo proste nekdo, kdo se pripadem zabyva??

• načítám...
24379
13.6.12 18:30
@Silwinka87 píše:
A není to jedno?

je, ale jsem zvědavá :mrgreen:.A idyž tady sledujeme vývoj v této situaci, tak bych ráda věděla detaily. Zakladatelka nám může ukázat osobní fotky rodiny a bydlení a mě nemůže zajímat osobní otázka? Proc jako?

• načítám...
teresa20
13.6.12 18:31

Tak v tomhle se taky ztrácím, já myslela, že to dítě je současného přítele :think:

• Upravit
1800
13.6.12 18:32
@eva valoi píše:
K smrti utýraných je nejvíc kojenců a batolat, protože se to často včas neoodhalí a ani není jak. A nejhorší je, že ten kojenec či batole na své tyrany stoprocentně spoléhá, protože mu instinkt velí, že přežije jedině v blízkosti rodiče.
Určitě ze zkušenosti víte, že když batole plácnete (nejsem toho příznivcem), tak se nenaštve, ale s pláčem u vás bude hledat ochranu, bude se chtít přitulit a ujistit se, že jste tu pro něj…

Jojo, viděla jsem děsivý video z Malajsie, jak mladá matka mlátila polštářem malou holčičku asi půlhodiny (video jsem nemohla dokoukat :,( ) a ona se za ní pořád plazila a chtěla pochovat :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
17124

@Jaruna No kdyby chtěli přidávat důvody proč je špatná matka, tak tohle jim nahraje-střídání strejdů :roll: :nevim: Tím nemyslím nic špatného, jen že tak to prostě je :nevim:

• načítám...
7182
@marra píše:
a socialne slabej clovek, nemuze udrzovat deti ciste a v cistote? to je nejake nove skatulkovaqni, ze soc. lidi maji doma neporaqdek a spinu? :think:

Jasně že může. Ale máme tu pár soc. slabých rodin v okolí a ty děti lítají v malém oblečení, jsou často špinavé, neupravené (nejde o cikány). Jak to vypadá u nich doma, to nevím.

• načítám...
marra
13.6.12 18:33
@Jaruna píše:
@wildcherry hm, tak v tom pripade tam mezi nima musel byt jeste nekdo…
Nevite nekdo, zda i na tohle kouka socialka, soud nebo proste nekdo, kdo se pripadem zabyva??Podle me by nemela na to koukat,ale spis si myslim,ze zalezi na pracovnici,ne kazda si rekne,ze je to normalni.Jsou takove kterym prijde opravdu zvlastni,ze ma zakl.pet deti,kazde jineho otce.Jinak si myslim,ze od ex odesla uz tehotna ne?a jako s prckem?
  • Upravit
7182
13.6.12 18:33
@madi píše:
@Raduš.ka44 domácnost právě viděli, byli tam na kontrole, když zakladatelka nebyla doma, asi hned po tom, co se stalo v té nemocnici

Viděli ji právě až potom, neodebrali dítě kvůli špíně a nepořádku, ani to teď není podstatný problém.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová