Podezření na gambling

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.6.23 04:15

Podezření na gambling

Ahoj holky, jdu sem s prosbou před tím, než konfrontuji manžela.
Ani nevím, zda název tématu odpovídá tomu, co chci napsat, tak mě prosím omluvte.
Vysvětlování, proč jsem vlezla manželovi do bankovní aplikace by bylo na dlouho, tak to ani nerozepisuji… prostě problémy s penězi. Tam jsem zjistila, že měsíčně utratí xtisíc za nějaký tipsport a asi -30 tisíc v kontokorentu. Je tipsport klasické sázení, gambling?
Prosím, jdu sem jen pro pomoc, co mám dělat, jak to řešit. Jsem dost vystresovaná, pokud možno, tak bez urážek… opravdu nevím, jak tohle řešit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.6.23 04:19

Jenom chci ještě dodat, že částky za ten tipsport tam byly za den třeba 12 tisíc i více. Dokážu utáhnout domácnost sama, děti prozatím nemáme, ale platit mu jeho sázení taky nechci. Nevím, jak to popsat. Jsem opravdu na kraji zhroucení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.23 06:06

Ano je. Bud sazeni a nebo klasika ruleta, hraci automaty apod. Ja tam nechala 50 tis. :zed: uz je to za mnou na stesti.

• Citovat
  • Upravit
20821
11.6.23 06:52
@Anonymní píše:
Ani nevím, zda název tématu odpovídá tomu, co chci napsat, tak mě prosím omluvte.
Vysvětlování, proč jsem vlezla manželovi do bankovní aplikace by bylo na dlouho, tak to ani nerozepisuji… prostě problémy s penězi. Tam jsem zjistila, že měsíčně utratí xtisíc za nějaký tipsport a asi -30 tisíc v kontokorentu. Je tipsport klasické sázení, gambling?
Prosím, jdu sem jen pro pomoc, co mám dělat, jak to řešit. Jsem dost vystresovaná, pokud možno, tak bez urážek… opravdu nevím, jak tohle řešit.

Ano, na tipsportu je nejen sázení na sporty, ale i online kasíno jako ruleta apod. Částky co můžeš prohrát jsou neomezený.

Nejdůležitější ale je, že jsi přišla na to, že už je -30 tisíc na kontokorentu! Což může být jen špička ledovce a může mít nabrany půjčky o kterých ani nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
11.6.23 06:58

Jo, Tipsport jsou klasický sázky, na zápasy vseho druhu atp.
Jestli sazi takový sumy, tak je vlastně překvapení, ze je v minusu jen tricet v kontokorentu, no a nebo buhvi kde vsude jeste visí penize.
Tohle je temer vždycky strasnej průšvih. A ty jako manželka se s tim můžeš svézt ani nevis jak rychle.ja bych to resila, okamžitě. jestli prosází desetitisíce a porad ma co jist, tak asi nebude mit úplně malou výplatu…takze kdyz prestane a nikde jinde nic nevisí, muze byt vyreseni za dva měsíce.
Vetsi průšvih je, jestli je to závislost, tak v tom pojede dal, jen si da větší pozor, abys na to nepřišla.

Za mě, rozvodový papíry na stůl a okamžité reseni. A natvrdo. Zrušit sázecí účty, dobrovolná registrace na rejstriku vyloucenych osob pro hazardní hry (pak ho to nikam nepustí sázet). Léčba.
Jakýkoliv jiný postup je k ničemu. Bud chce zustat s tebou a okamžitě, ale okamžitě!!! zacne pracovat na nápravě, nebo odejdi.
Tady není co řešit.
A nenech si mazat med kolem pusy, je to prusvih nejvyššího kalibru. I kdyz se bude snazit, neni nic vyhráno, to je jak kdyby lital v heráku. Pul zivota se budes bat, ze do toho zase vletí.
A pokud zustanes, měj oči na stopkach. A u notáře sepiste zuzeni sjm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6406
11.6.23 07:03

Ano, je to klasický gambling. A bohužel, co jsem četla, nedá se z toho ani vyléčit :( Nehledě na to, že by ten dotyčný musel mít na to náhled a přiznat, že má problém a to asi těžko přizná. Spíš se bude vytáčet, že je to jen koníček a jeho peníze a bla bla.
Pokud ještě nemáte děti, tak nejlepší řešení je bohužel rozvod. Tihle lidi hrají, dokud můžou. A ty dluhy se dotknou i tebe i potenciálních společných dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
11.6.23 07:03

Tohle to je velký velký peklo a neskončí s tím jen tak, tohle dělal přesně můj bývalý, vypadá to že si ho po mně zdědila :oops: až na to že tohle sázení na sport dělá víc lidí než bych řekla, pro mě to je totiž nepochopitelné.
Musíš na něj tvrdě než vás oba zadluží, hlavně se musí léčit, je to regulérní závislost. Bude ho to furt nutit. Teď se musíš rozhodnout jestli s ním chceš ještě být a pomoct mu s tím nebo zdrhat dokud v tom nejsou děti

• Citovat
  • Upravit
2719
11.6.23 08:15

Dobré že jsi na to přišla, zazadej o zúžení sjm. Děti nemáte, ja bych se i rozvedla. Prostě se mám příliš ráda na to abych se nechala existence zlikvidovat a žila celý život ve strachu. Bohužel. Sama jsem si zahravala s ruletou, neco mě to stálo a vyhodnotila jsem, že bych tomu normálně propadla! Určitě to Res a nenech se odbyt. Půlka jeho dluhu je ted tvých a rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
11.6.23 08:18
@Anonymní píše:
Prosím, jdu sem jen pro pomoc, co mám dělat, jak to řešit. Jsem dost vystresovaná, pokud možno, tak bez urážek… opravdu nevím, jak tohle řešit.

Ze všeho nejdůležitější je, aby si on sám přiznal, že má problém a chtěl ho řešit. Pokud k tomu nedospěje sám, neuděláš nic :? už v tom slušně lítá, kontokorent je jen začátek - brzy si bude hledat jiné cesty, kde sehnat peníze. Je dobře, že nemáte děti. Řeš to s ním - ty dluhy půjdou i za tebou, tak na to mysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 08:27

Jako bývalý gambler, který v Tipsportu nechal 300.000,– ti radím odejít. A to v případě, že odmítne rejstřík vyloučených osob pro hazardní hry.
Když už sází tyhle částky, tak je s největší pravděpodobností ve fázi, kdy se snaží ztráty nahnat zpět. Není podrážděnější, nesoustředěný a ve stresu?
Udělej bordel jak blázen, řekni, že zítra jdeš za právníkem a pokud bude prosit, vysvětlovat, tak mu řekni ať si okamžitě stáhne formulář k tomu rejstříku, vyplní ho a dohlédni, aby to opravdu poslal. Účty v sázkovách se musí zrušit též písemně (kdyby ti chtěl tvrdit něco jiného..)
Na nějakou důvěru úplně zapomeň, tohle je závislost jako každá jiná a bude lhát, až se mu bude od huby prášit a manipulovat jak jen bude moct.

• Citovat
  • Upravit
6859
11.6.23 08:45

Tak tohle je velký problém. Nemáte děti. Rozvedla bych se. Viděla jsem prosazený výplaty pak půjčky protože se to žena nesmí dozvědět. A to museli chodit na pobočku tenkrát. Dneska to prosazi doma kliknutím. Nečekala bych až mi zazvoní doma exekutor. Třeba takovej šok ho z toho probere. Nějaký mluvení nemá asi cenu. Bude lhát a vytáčet se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
11.6.23 09:48
@Mar__tanka1983 píše:
Jo, Tipsport jsou klasický sázky, na zápasy vseho druhu atp.
Jestli sazi takový sumy, tak je vlastně překvapení, ze je v minusu jen tricet v kontokorentu, no a nebo buhvi kde vsude jeste visí penize.
Tohle je temer vždycky strasnej průšvih. A ty jako manželka se s tim můžeš svézt ani nevis jak rychle.ja bych to resila, okamžitě. jestli prosází desetitisíce a porad ma co jist, tak asi nebude mit úplně malou výplatu…takze kdyz prestane a nikde jinde nic nevisí, muze byt vyreseni za dva měsíce.
Vetsi průšvih je, jestli je to závislost, tak v tom pojede dal, jen si da větší pozor, abys na to nepřišla.Za mě, rozvodový papíry na stůl a okamžité reseni. A natvrdo. Zrušit sázecí účty, dobrovolná registrace na rejstriku vyloucenych osob pro hazardní hry (pak ho to nikam nepustí sázet). Léčba.
Jakýkoliv jiný postup je k ničemu. Bud chce zustat s tebou a okamžitě, ale okamžitě!!! zacne pracovat na nápravě, nebo odejdi.
Tady není co řešit.
A nenech si mazat med kolem pusy, je to prusvih nejvyššího kalibru. I kdyz se bude snazit, neni nic vyhráno, to je jak kdyby lital v heráku. Pul zivota se budes bat, ze do toho zase vletí.
A pokud zustanes, měj oči na stopkach. A u notáře sepiste zuzeni sjm.

Tohle je taky jen na oko. Na 100% najde někoho, na koho si ten účet založí a pojede na cizí jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí