Kdo je u Vás ve vztahu dominantní?

166
10.6.23 14:05

Kdo je u Vás ve vztahu dominantní?

A když byste to měli převést na čísla např. 80:20 já -partner. Vím že to není úplně snadné takhle určit a je tam spoustu specifik a zákrutů ale zkuste to :D. Jsem vážně zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3847
10.6.23 14:06

Fuj, další semetrika a podpantoflák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.6.23 14:10
@Sadman píše:
Fuj, další semetrika a podpantoflák.

To byl příklad. Spíš je to přesně naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.6.23 14:13

Dominantní v čem?? To se přece nedá takhle paušalizovat, jeden může být domimantní v posteli, druhý třeba co se týče rozhodování o dětech, společném programu atd. Ve zdravém vztahu se právě tyto dominance doplňují :nevim: Příklad, jsem hrozně nerozhodná co se týče koupě dovolené a ocením, že manžel utne mé dvouhodinové trauma, který hotel vybrat, dupne a koupí to sám. Naopak, on nesnáší vymýšlení dárků pro rodinu, takže když už mi posílá už šestý tip na dárek pro svou mámu, tak prostě řeknu „tohle je dobrý, objednávám, hotovo“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.6.23 14:15
@unuděná píše:
Dominantní v čem?? To se přece nedá takhle paušalizovat, jeden může být domimantní v posteli, druhý třeba co se týče rozhodování o dětech, společném programu atd. Ve zdravém vztahu se právě tyto dominance doplňují :nevim: Příklad, jsem hrozně nerozhodná co se týče koupě dovolené a ocením, že manžel utne mé dvouhodinové trauma, který hotel vybrat, dupne a koupí to sám. Naopak, on nesnáší vymýšlení dárků pro rodinu, takže když už mi posílá už šestý tip na dárek pro svou mámu, tak prostě řeknu „tohle je dobrý, objednávám, hotovo“. :nevim:

Takže 50:50? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.6.23 14:17
@Readbooks píše:
Takže 50:50? ;)

Ne, to bych to rozhodně neřekla. Spíš je to jednou 90:10, jindy 20:80 a jindy zase 60:40 :nevim: Například když jsme na dovolené, je manžel „dominantnější“ ve většině věcech a já ho ráda nechám. V běžném životě je dominantní v práci, takže doma rozhoduji já. Třeba takhle. Rozhodně bych to nepřepočítávala na procenta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.23 17:00
@Readbooks píše:
A když byste to měli převést na čísla např. 80:20 já -partner. Vím že to není úplně snadné takhle určit a je tam spoustu specifik a zákrutů ale zkuste to :D. Jsem vážně zvědavá.

50:50..v sexu 90:10 v prospech chlapa

• Citovat
  • Upravit
4383
10.6.23 17:59

Přítel je dominantní, ale já taky. Dokážeme se však shodnout, takže je to u nás opravdu těch 50-50. Jo jsou dny, kdy se hádáme a prosazujeme si svou, ale to je normální… Můj přítel není žádný podpantoflák, on by se sám ani nedal, já nejsem semetrika, a naopak. On mě nepeskuje, a já nejsem taková ta puťka. Takže fakt všeho s mírou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
10.6.23 18:01

Naprostá většina lidí si myslí, že manžel je ten dominantní a já ta tichá a submisivní. Na veřejnosti to tak opravdu nejspíš vypadá. On je excentricky extrovert, já introvert. Ale spíš jsem hodně flegmatik a většina věcí mi je fuk. Ve chvíli, kdy jde o něco důležitého, tak je to jiné a já jsem ten kdo udává směr.
Pak se ti stejní lidé diví, že zrovna já ho o něčem dokážu přesvědčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16303
10.6.23 19:53
@Readbooks píše:
To byl příklad. Spíš je to přesně naopak.

Musíš taky trochu nahodit ramena, vrhnout na něj přísnej pohled a moc se s ním nepárat. :roll: Žádné zacházení v rukavičkách. Bičík do ruky, k tomu příslušný obleček a uvidíš, co nastane.
A pak už nebudeš mít žádnou potřebu sem dávat nějaké své fotky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.6.23 21:14

Nikdy jsem nemela vylozene dominantniho chlapa, to bych nedala :mrgreen: Ani submisivniho, vzdy tak neco mezi…i jsem neco mezi :D A tak mi to vyhovuje. A myslim, ze vetsina lidi je neco mezi. Muj soucasny, je v sexu mozna lehce dominantnejsi, nez ja, ale jinak jsme vyrovnani…to mozna zase v jinych vecech vic dominuji ja :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23966
10.6.23 21:18

Tak 80:20, ale dělá to chlapova lenost a flegmatičnost. Proč by se namáhal, když nemusí, že :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
10.6.23 22:22

V bývalých vztazích jsem byla dominantní většinou já, s dominantním chlapem bych se nesnesla. Ale s manželem je to spíše vyrovnaná kooperace. Což musím přiznat je sice náročnější na komunikaci, ale méně náročné na paměť a energii atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí