Kdo to hrotí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.6.23 15:41

Kdo to hrotí?

Ahoj… potřebuji to ze sebe dostat ven… nedávno jsme s přítelem byli u jeho známé… oni spolu chlastali… (já nepiju) já jsem k ní na návštěvu nechtěla.. přítel řekl ze ať se nestydím ze ona je normální… ze hned půjdem domů… tak jsem šla… uběhlo už tři hodiny… furt jsme seděli… on se ožral tak nakonec řekl že budem spát u ní… bylo 2h ráno.. ja tam jen zmlklá seděla.. a on se všímál jenom jí.. furt na ní mluvil.. když jsem mu řekla ze jsem unavená.. tak řekl ‘’Tak běž spát já nejdu, nebo buď tu a bav se’’… mě bylo proste trapný jít sama do cizího pokoje když jsem tam poprvé..
ona po něm mazala paštiku hodila na něj vodu a to nic neřekl… a když já na nej zvýšila hlas ze už je to moc ať jdem spát že je 5h ráno.. a hned se mě snažil ponizovat ze se nedokážu ani bavit chtěl říct proč se hádáme a takový věci… ze jsem blba a tak… nakonec jsem se naštvala a sla jsem do pokoje… on se i přesto tam s ní bavil mluvil s ní navzájem se provokovaly… ona mu říkala lasko … pak v 7h přišel do pokoje lehl si ona ho přikryla, a sundala mu pomožky… a chtěl se mnou spát.. a já na nej co si to dovoluje, a to se hned omlouval že to tak nemyslel… jak jsme odcházeli hned ji začal pomlouvat.. proč mu říkala ‘’lasko’’ nebo proč mu sundala ponožky.. ze určitě mi dělala na nervy… a přitom kdyby byl takový tak ji něco řekne a nechal si to líbit…. Řeknete hrotim to já? Nebo on?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11770
10.6.23 15:46
@Anonymní píše:
Ahoj… potřebuji to ze sebe dostat ven… nedávno jsme s přítelem byli u jeho známé… oni spolu chlastali… (já nepiju) já jsem k ní na návštěvu nechtěla.. přítel řekl ze ať se nestydím ze ona je normální… ze hned půjdem domů… tak jsem šla… uběhlo už tři hodiny… furt jsme seděli… on se ožral tak nakonec řekl že budem spát u ní… bylo 2h ráno.. ja tam jen zmlklá seděla.. a on se všímál jenom jí.. furt na ní mluvil.. když jsem mu řekla ze jsem unavená.. tak řekl ‘’Tak běž spát já nejdu, nebo buď tu a bav se’’… mě bylo proste trapný jít sama do cizího pokoje když jsem tam poprvé..
ona po něm mazala paštiku hodila na něj vodu a to nic neřekl… a když já na nej zvýšila hlas ze už je to moc ať jdem spát že je 5h ráno.. a hned se mě snažil ponizovat ze se nedokážu ani bavit chtěl říct proč se hádáme a takový věci… ze jsem blba a tak… nakonec jsem se naštvala a sla jsem do pokoje… on se i přesto tam s ní bavil mluvil s ní navzájem se provokovaly… ona mu říkala lasko … pak v 7h přišel do pokoje lehl si ona ho přikryla, a sundala mu pomožky… a chtěl se mnou spát.. a já na nej co si to dovoluje, a to se hned omlouval že to tak nemyslel… jak jsme odcházeli hned ji začal pomlouvat.. proč mu říkala ‘’lasko’’ nebo proč mu sundala ponožky.. ze určitě mi dělala na nervy… a přitom kdyby byl takový tak ji něco řekne a nechal si to líbit…. Řeknete hrotim to já? Nebo on?

Bych odešla..ale ne do pokoje…rovnou domů a toho pána bych už tam nepustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35429
10.6.23 15:59

Asi se k sobě úplně nehodite. Mě přítel nazvat blbou tak se seberu a jedu pryč a budu ho už nazývat jako expritel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.6.23 16:06

No jo no, to je tak, kdyz se strizlivy dohaduje s ozralym. Tos tam fakt zmlkla s nima „parila“ do 5ti do rana za strizliva? 8o Ja bych teda sla domu mnohem driv, bud s nim, nebo bez nej, at si tam zustane. :cert:

• Citovat
  • Upravit
8290
10.6.23 16:12

Já se divím, že jsi tam tak dlouho vydržela sedět :lol: já bych odešla DOMŮ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.6.23 16:24

Myslím, že jsi normální sympatická holka, co to má v hlavě srovnané na rozdíl od těch dvou. Oni jsou takové dva typy…vrána k vráně sedá. Máš to zapotřebí? Proč jsi mu neřekla, ok, jdeš na návštěvu, já mám svůj program? Být kývajicim doprovodem partnera, který určuje, kam se půjde, to asi není ten správný vstup do společného života, aby to fungovalo a tys byla spokojená. Snad si můžeš vybírat, s kým budeš a kam se půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
10.6.23 16:26

Vám je patnáct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12514
10.6.23 16:57
@Anonymní píše:
ona po něm mazala paštiku hodila na něj vodu a to nic neřekl… a když já na nej zvýšila hlas ze už je to moc ať jdem spát že je 5h ráno.. a hned se mě snažil ponizovat ze se nedokážu ani bavit chtěl říct proč se hádáme a takový věci… ze jsem blba a tak… nakonec jsem se naštvala a sla jsem do pokoje… on se i přesto tam s ní bavil mluvil s ní navzájem se provokovaly… ona mu říkala lasko … pak v 7h přišel do pokoje lehl si ona ho přikryla, a sundala mu pomožky… a chtěl se mnou spát.. a já na nej co si to dovoluje, a to se hned omlouval že to tak nemyslel… jak jsme odcházeli hned ji začal pomlouvat.. proč mu říkala ‘’lasko’’ nebo proč mu sundala ponožky.. ze určitě mi dělala na nervy… a přitom kdyby byl takový tak ji něco řekne a nechal si to líbit…. Řeknete hrotim to já? Nebo on?

Hodne jiny oddil..ve dve v noci uz bych tam davno nebyla, odesla bych domu a dala mu kufr ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
10.6.23 17:45

Tohle bych fakt neskousla a poslala ho někam. Co by se stalo kdybys tam nebyla? Určitě by se spolu vychrápali. Podle tvého popisu jak si všímal jenom jí, tak asi její přítomnost mu tolik nevadila. A to jeho pomlouvání byla jenom maska. prostě o ní chtěl mluvit ale před tebou těžko bude říkat jak byla skvělá, a jak se s ní dobře povídalo. Nemám absolutně nic proti kamarádství, ale tohle bylo trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
10.6.23 17:49

Najděte si jiného přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
10.6.23 17:50

Pokud jsi ještě mladá a teprve se rozkoukáváš a zjišťuješ, jak věci na světě chodí a jak se k sobě partneři mají chovat… Tak partner se k tobě bude chovat tak, jak ty mu dovolíš. Dobře ti to šrotuje v hlavě, že to chování ani přístup není normální. Není. Radím ze své zkušenosti, utíkej pryč. Takhle se k tobě tvůj partner nesmí chovat, nikdy nikdy nikdy! Máš ho v životě potkat jenom proto, abys věděla, co v partnerství a v životě potkat už nechceš. Je to taková škola života. Ale není to partner do života. Je to opravdu blbec. Tohle je fakt blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
10.6.23 18:05

Upřímně, proč jsi tam seděla? Blbý, neblby, když mne něco nebaví, tak to nedělám. A buď jdu spát (je mi úplně fuk, zda jsem tam byla poprvé nebo ne) nebo se seberu a jdu domů. A pokud tohle fraja dělá často, tak bych se sebrala a odešla úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.23 18:06

Tak pokud je ti nact, drz se toho, co ti radi @Knizka, pokud -cet, je u tebe hodne neco spatne s snaz se s tim, ve svem vlastnim zajmu, neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75900
10.6.23 18:25
@Anonymní píše:

pryč od něho, takového bl. bečka, který si tě absolutně neváží a nejraději by se vyspal s ex, takového fakt nepotřebuješ,
určitě potkáš kvalitnějšího, který tě bude mít rád a nebude tě ponižovat - protože tohle extempore nebylo nic jiného než ponižování tvé osoby v přímém přenosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
10.6.23 18:28

Alkoholik s abstinentem nemohou mít nikdy šťastný vztah.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky