Kdo to hrotí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42228
10.6.23 18:29

Tenhle pán není ten pravý pro život. Rozhodně ještě potkáš lepšího, takového, co si tě bude vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
10.6.23 19:21

Jsi s alkoholikem, který ti nadává u další alkoholičky a koukáš se na to do pěti do rána?? Fakt se ptáš, kdo to hrotí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15731
10.6.23 19:32

Máš s ním svatou trpělivost.
Na mojí povahu by to fakt nebylo.
Neumím si ani představit, že jako střízlivá, bych tam vydržela tak dlouho. 8o A ani kdybych byla v alkoholovém opojení, bych tomu rozhodně jen tak s klidem nepřihlížela. :cert:
Nevím, takové chování a jednání by si musel u mě dlouho "žehlit ". ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.6.23 21:23

A stalo se toto poprvé? Pokud ano, jinak
se chová slušně, tak bych vydržela, ale řekla mu to. Opakovaně bych toto nesnesla. Jestli jste mladí, učíte se a on třeba fakt neví, že se choval jako de.il. Já mám takle manžela 19 let. Mě vzal na začátku vztahu na akci a celý večer trávil s bývalou. Tak jsem mu řekla, že takhle ne a musím říct, že víc do tahu jsem ve finále já (nemyslím nevěry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.6.23 21:35

Tvuj pritel te pozval ke sve milence…? 8o Masakr ;) 8)

• Citovat
  • Upravit
15731
10.6.23 22:06
@Sonarka píše:
Tvuj pritel te pozval ke sve milence…? 8o Masakr ;) 8)

Prý jen ke známé. :nevim:
No, ale zase je fakt, že i z takové známé se může nakonec vyklubat milenka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
11.6.23 07:27
@K82 píše:
Upřímně, proč jsi tam seděla? Blbý, neblby, když mne něco nebaví, tak to nedělám. A buď jdu spát (je mi úplně fuk, zda jsem tam byla poprvé nebo ne) nebo se seberu a jdu domů. A pokud tohle fraja dělá často, tak bych se sebrala a odešla úplně.

Asi tak.
Ono i z druhe strany, prijdes na navstevu, nepiješ. Ok. Ale ty pak ještě děláš vofrky, „scénky“ ( jako proc sis nešla lehnout prostě), ja sem treba zase na mejdanech úplně napruzena na ty typy přítelkyň/partnerů, co sedí, bavit se ani nezkusí, jen útrpně koukaj jak raněný srny a nakonec ztropí větší či menší scénu, protože jejich drahý/á nejde spat s ní, ale dovolí si chtít ještě sedět. V tomhle ste se chovali pitomně oba.
To, ze se chovali jako puberťáci ( jako vážně po nem patlala jídlo??? :roll: 8o ), je věc druhá. To by se mi taky nelíbilo.
Kombinace obojiho by me vedla k myslence, ze se k sobě očividně nehodime a rozchod nas osvobodí, oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí