@prejeta_zaba Děkuji za normální odpověď Článek o autismu jsem si přečetla samozřejmě, ale až po tom co mi na něm nějaké věci " neseděly " tak jsem hledala zda je jeho vývoj v pořádku. Ano, každé batole se rádo vzteká, to vím, že samozřejmě k vývoji patří. Pračka je asi to nejmenší..také vím, že děti zajímají tyhle běžné věci někdy víc než jejich hračky, ale on si s ní prý dokáže hrát nebo se na ni dívat i hodinu…
S kamarádkou jsem v každodenním kontaktu, TV mu pouští hned ráno co vstanou, protože jen u ní je prý hodný. Když jdeme ven, malý v kočárku ani necekne, za mě je to hodné dítko. Co se týče věnování se mu - ve všech směrech má to co dítě mít má, postaráno o něj je dobře. Řekla mi jen, že se asi smíří s tím, že je opožděnej, ale nic víc zatím řešit neplánuje. Nebude ho prý nutit dělat věci, které ho nebaví( viz.paci paci, papa nebo zvířátka.) Ven chodí málo, ona je spíš linejsi povahy a tak asi vedou i malého. Do hernicek s ním nechodí vůbec a na dětském hřišti byly dvakrát, protože ho to prý nebaví.
@prejeta_zaba Děkuji za normální odpověď
Článek o autismu jsem si přečetla samozřejmě, ale až po tom co mi na něm nějaké věci " neseděly " tak jsem hledala zda je jeho vývoj v pořádku. Ano, každé batole se rádo vzteká, to vím, že samozřejmě k vývoji patří. Pračka je asi to nejmenší..také vím, že děti zajímají tyhle běžné věci někdy víc než jejich hračky, ale on si s ní prý dokáže hrát nebo se na ni dívat i hodinu…
S kamarádkou jsem v každodenním kontaktu, TV mu pouští hned ráno co vstanou, protože jen u ní je prý hodný. Když jdeme ven, malý v kočárku ani necekne, za mě je to hodné dítko. Co se týče věnování se mu - ve všech směrech má to co dítě mít má, postaráno o něj je dobře. Řekla mi jen, že se asi smíří s tím, že je opožděnej, ale nic víc zatím řešit neplánuje. Nebude ho prý nutit dělat věci, které ho nebaví( viz.paci paci, papa nebo zvířátka.) Ven chodí málo, ona je spíš linejsi povahy a tak asi vedou i malého. Do hernicek s ním nechodí vůbec a na dětském hřišti byly dvakrát, protože ho to prý nebaví.