Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Semyaza píše:
máma to zabila. Jsem se málem udusila palačinkou![]()
![]()
Psala jsem celej ten sen ve skupině, byl moc romatický a hezký
@Anonymní píše:
Hezký víkend![]()
Mám takovou otázku na zde přítomné kecalky, povídálky, pisatelky a prostě všechny kolegyňky
Děkuji
Když byste měly možnost, podívaly byste se na nahého muže, který by vám byl sympatický? S erekcí nebo bez ní (v obou případech) pokud by se naskytla taková příležitost třeba někde v převlékárně, sprše apod.? Podívaly byste se a dívaly se, nebo odvrátili (jen tak nebo znechuceně) zrak? Jak jsem říkala, pokud by vám byl sympatický a nevěděl o vás?![]()
Tak já bych se tedy otočila, pomodlila, a pak bych se šla vyzpovídat do kostela ![]()
@Prcek88 píše:
Mě minule Leonrado Dicaprio a to není muj typ
Ke konci když už to to tak v tom snu přišla máma a řvala na mě co se peleším
Jeho nebo tvoje?
@lyrica píše:
A můžu jen vědět, jak zakladatelku napadlo tohle téma a čím je jí přínosem?Nerejpu, fakt mě to zajímá
![]()
Napadlo mě to proto, že jsem byla ve středu v CaA a když jsem si šla vyzkoušet takovou hezkou tuniku do kabinek, v jedné z nich byl nějaký docela sympatický muž (tak do 30 let) v takových bílých upnutých boxerkách. Sice nešlo moc vidět ale ze správného úhlu u okraje byla malá škvírka od závěsu a tak jsem viděla i přes ty boxerky jeho nádobíčko. Jen jsem chtěla znát názory jiných, nic víc ![]()
A to ja bych se podivala
proc ne? Teda ale samozrejme nesmel by o tom nikdo vedet ![]()
@Anonymní píše:
Napadlo mě to proto, že jsem byla ve středu v CaA a když jsem si šla vyzkoušet takovou hezkou tuniku do kabinek, v jedné z nich byl nějaký docela sympatický muž (tak do 30 let) v takových bílých upnutých boxerkách. Sice nešlo moc vidět ale ze správného úhlu u okraje byla malá škvírka od závěsu a tak jsem viděla i přes ty boxerky jeho nádobíčko. Jen jsem chtěla znát názory jiných, nic víc
hmmm ![]()
@Anonymní píše:
Napadlo mě to proto, že jsem byla ve středu v CaA a když jsem si šla vyzkoušet takovou hezkou tuniku do kabinek, v jedné z nich byl nějaký docela sympatický muž (tak do 30 let) v takových bílých upnutých boxerkách. Sice nešlo moc vidět ale ze správného úhlu u okraje byla malá škvírka od závěsu a tak jsem viděla i přes ty boxerky jeho nádobíčko. Jen jsem chtěla znát názory jiných, nic víc
a dobrý??? ![]()
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahou
A našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem
Bylo neobvyklé vidět je v takových situacích…různé polohy, orgasmy a tak dále
Každé mělo tak půl hodiny a některé byly opravdu velice zajímavé
Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá
Achjo ![]()
@2. Patricia píše:
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahouA našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem
Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá
Achjo
Tak na tohle já bych se určitě nedívala ![]()
@2. Patricia píše:
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahouA našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem
Achjo
Tak tohle uz me prijde ujety a hlavne trochu mimo.
@2. Patricia píše:
Achjo
Vůbec se ti nedivím že ses na to dívala ![]()