Podívaly byste se na chlapa v sauně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
31.8.13 14:53
@Semyaza píše:
máma to zabila. Jsem se málem udusila palačinkou :lol: :lol: :lol:

Psala jsem celej ten sen ve skupině, byl moc romatický a hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 15:04

To určitě znamená, že mámě něco tajíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.8.13 15:05
@Anonymní píše:
Hezký víkend :-)

Mám takovou otázku na zde přítomné kecalky, povídálky, pisatelky a prostě všechny kolegyňky :-)
Když byste měly možnost, podívaly byste se na nahého muže, který by vám byl sympatický? S erekcí nebo bez ní (v obou případech) pokud by se naskytla taková příležitost třeba někde v převlékárně, sprše apod.? Podívaly byste se a dívaly se, nebo odvrátili (jen tak nebo znechuceně) zrak? Jak jsem říkala, pokud by vám byl sympatický a nevěděl o vás?

Děkuji :-) :kytka:

Tak já bych se tedy otočila, pomodlila, a pak bych se šla vyzpovídat do kostela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.8.13 15:06
@Prcek88 píše:
Mě minule Leonrado Dicaprio a to není muj typ
Ke konci když už to to tak v tom snu přišla máma a řvala na mě co se peleším

Jeho nebo tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
31.8.13 15:12

Podívala bych se, proč ne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.13 15:13
@lyrica píše:
A můžu jen vědět, jak zakladatelku napadlo tohle téma a čím je jí přínosem? :think: Nerejpu, fakt mě to zajímá :think: :kytka:

Napadlo mě to proto, že jsem byla ve středu v CaA a když jsem si šla vyzkoušet takovou hezkou tuniku do kabinek, v jedné z nich byl nějaký docela sympatický muž (tak do 30 let) v takových bílých upnutých boxerkách. Sice nešlo moc vidět ale ze správného úhlu u okraje byla malá škvírka od závěsu a tak jsem viděla i přes ty boxerky jeho nádobíčko. Jen jsem chtěla znát názory jiných, nic víc :-)

• Citovat
  • Upravit
8921
31.8.13 15:17

A to ja bych se podivala :lol: proc ne? Teda ale samozrejme nesmel by o tom nikdo vedet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.8.13 16:13

Jistě že bych se podívala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.8.13 16:14
@Anonymní píše:
Napadlo mě to proto, že jsem byla ve středu v CaA a když jsem si šla vyzkoušet takovou hezkou tuniku do kabinek, v jedné z nich byl nějaký docela sympatický muž (tak do 30 let) v takových bílých upnutých boxerkách. Sice nešlo moc vidět ale ze správného úhlu u okraje byla malá škvírka od závěsu a tak jsem viděla i přes ty boxerky jeho nádobíčko. Jen jsem chtěla znát názory jiných, nic víc :-)

hmmm :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
31.8.13 16:14
@Anonymní píše:
Napadlo mě to proto, že jsem byla ve středu v CaA a když jsem si šla vyzkoušet takovou hezkou tuniku do kabinek, v jedné z nich byl nějaký docela sympatický muž (tak do 30 let) v takových bílých upnutých boxerkách. Sice nešlo moc vidět ale ze správného úhlu u okraje byla malá škvírka od závěsu a tak jsem viděla i přes ty boxerky jeho nádobíčko. Jen jsem chtěla znát názory jiných, nic víc :-)

a dobrý??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 16:20
@Lístečka píše:
a dobrý??? :lol:

No jsem ráda, že nejsem jediná :-D :oops:

• Citovat
  • Upravit
2. Patricia
31.8.13 16:26

Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahou :-( A našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem :-D Bylo neobvyklé vidět je v takových situacích…různé polohy, orgasmy a tak dále :-) Každé mělo tak půl hodiny a některé byly opravdu velice zajímavé :-) Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá :-) Achjo :-(

• Citovat
  • Upravit
15404
31.8.13 16:28
@2. Patricia píše:
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahou :-( A našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem :-D Bylo neobvyklé vidět je v takových situacích…různé polohy, orgasmy a tak dále :-) Každé mělo tak půl hodiny a některé byly opravdu velice zajímavé :-) Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá :-) Achjo :-(

Tak na tohle já bych se určitě nedívala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
31.8.13 17:01
@2. Patricia píše:
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahou :-( A našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem :-D Bylo neobvyklé vidět je v takových situacích…různé polohy, orgasmy a tak dále :-) Každé mělo tak půl hodiny a některé byly opravdu velice zajímavé :-) Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá :-) Achjo :-(

Tak tohle uz me prijde ujety a hlavne trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
31.8.13 17:18
@2. Patricia píše:

Vůbec se ti nedivím že ses na to dívala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová