Podívaly byste se na chlapa v sauně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
22.9.13 14:24

Já bych se na nahou ženu určitě podíval, ale zase jsem chlap, takže s to musí brát s nadhledem :D ale zase vím, že mě při každé příležitosti pozorovaly sestřenice, takže věřím tomu, že i ženy se rády dívají i když tvrdí opak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynuse38
12.10.13 12:40

Dnes bych se bez okolků s radostí podívala, protože mě tak trochu zkazil můj 18 letý synovec. Vím, že jsem hrozná a nikomu to říct nemůžu ale od chvíle, kdy jsem poprvé uviděla jeho, u něhož se puberta vskutku vyřádila tak už očima nevím kudy kam. Představte si 18letého kluka s přirozením v klidovém i vzrušeném stavu 19 centimetrů! Na konkrétní rozměr jsem se soukromě ve své zvědavé slabé chvilce zeptala. Když jsem ho viděla poprvé bez spodního prádla, tak jsem zcela zkoprněla a očima pohltila jeho penis. O to horší to bylo v okamžiku, když si toho všiml a já byla v obličeji úplně rudá a neschopná se mu podívat do očí nebo cokoliv ze sebe vyžblebtnout :lol:
Bohužel už jsem zkažená, ale mám potřebu se na „něj“ dívat, kdykoliv je to možné a často mám na něj nějaké letmé intimní otázky. O to jsem ráda, když mu nevadí o tom mluvit a nestydí se v některých okamžicích přede mnou projít nahý. Minulý týden jsem ho vytáhla do společné sauny a když se ptal, co to že ho zvu tak jsem v legraci prohodila, že se alespoň bude na co kouknout :oops: Vím, že ví, že se mi líbí se na něj dívat ale dívání je to jediné oč mi jde. Prostě je to neobvyklá fascinující raritka! :oops:

Tyna

• Citovat
  • Upravit
Hostova.D
12.10.13 15:30

Já zase jako svou druhou práci dělám v módním průmyslu již nějaký ten rok, často chodím učit nové designérky po školách, ale hlavně pracuji v jedné nejmenované společnosti jako vedlejší návrhářka kolegyni, která je tam na plný úvazek. Firma má výhodu toho, že nám platí různé modelky a modely, kteří nám slouží jako vzory a živé figuríny. Jejich prací je i to, když potřebujeme aby se svlékli, tak se svléknou. Teď v létě byly hlavním programem návrhy spodního prádla pro muže a k tomu nám tam sloužili celkem asi 3 různí figuranti (ne najednou). Bylo vážně docela složité se soustředit na práci, když se před vámi svlékne mladý vysportovaný muž do naha :oops: :jazyk: Samozřejmě pro naše pracovní účely jej musíme různě obcházet, zkoušet zdali co kde sedí, nepadá, jak to vypadá apod. To ale i zahrnuje občas jemné posunutí jeho nádobíčka na stranu :* Takže situace, kdy chytím na moment jeho penis do ruky a přesunu jej určitým směrem jsou běžné, i když tam není žádný vedlejší podtext občas se prostě neubráníme tomu podtextu nevyhnout. Když přijde opravdu pohledný model, je pak radost na chvíli chňapnout jeho nádobíčko a mezi tím upravovat švy, spínací špendlíky… :-) Momenty kdy se on pak dívá stranou a snaží si počítat příklady aby nemyslel na tuto situaci jsou pak velmi úsměvné, erekci se ale často neubrání. S kolegyní jsme nic neříkaly ale obě jsme se s radostí kochaly jeho vztyčeným nářadím, pohybovat se obličejem poblíž jeho žaludu jsou taky chvilky k nezaplacení :-) Nikdy jsme si nic víc nedovolily, ale při posledním případu, kdy mu z jeho špičky ukápla malá kapička ze vzrušení byla opravdu něco :cert: :* Miluju tu práci! :-) :-D

• Citovat
  • Upravit
1504
12.10.13 15:33
@Anonymní píše:
Hezký víkend :-)

Mám takovou otázku na zde přítomné kecalky, povídálky, pisatelky a prostě všechny kolegyňky :-)
Když byste měly možnost, podívaly byste se na nahého muže, který by vám byl sympatický? S erekcí nebo bez ní (v obou případech) pokud by se naskytla taková příležitost třeba někde v převlékárně, sprše apod.? Podívaly byste se a dívaly se, nebo odvrátili (jen tak nebo znechuceně) zrak? Jak jsem říkala, pokud by vám byl sympatický a nevěděl o vás?

Děkuji :-) :kytka:

podivala bych se s radosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.10.13 15:36
@ksafnika píše:
podivala bych se s radosti :mrgreen:
:pankac: :pankac: :cert: :mavam: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pattynka
18.10.13 00:03

No jasněže bych se mrkla! Moc ráda se dívám i na partnera, když jen tak nahý projde :-)

Ale jako šestnáctiletá teenka jsem často šmírovala mámina přítele. Byl to hezky vymakaný a mladě vypadající chlap, tak co bych se nekoukla :-) Kdyby to nebyl mámin přítel, tak bych se s ním tehdy klidně vyspala protože se mi fakt líbil. Vím, že jsem se mu líbila i já a on věděl, že jsem to věděla :) Měli jsme takový sexuálně platonický vztah :D Oba jsme cítili chtíč a vzrušení ale ani jeden z nás nemohl, i když letmé doteky nebo „náhodné“ odhalení nebylo nic neobvyklého. Já jsem byla hrozná nadržená potvora :( Třeba jsem za ním zašla když si jen čistil zuby v ručníku po sprše a měla jsem jen tričko, které jsem si před ním vyhrnula jak jsem se zohla do umyvadla taky k čištění zubů. Hrozně jsem ho pokoušela :oops: Vím, že mu stál celou dobu a lehce se mě špičkou žaludu dotknul na vnitřním stehně, ale neodvážil se zasunout :roll: Tehdy mi to vadilo, ale dnes už tak ne… Stejně to ale byl hezký chlap :-) Vím, že jsem byla hrozná :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
18.10.13 00:55

@ Pattynka:

takový baby dřív upalovali a nebyl to zas tak blbej napad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
219
8.11.13 21:21

Změna dotazu

Ahojky :kytka: Já využiji té možnosti a změním znění otázky k trochu ostřejšímu směru :-p

Když by bylo jisté, že o vaší přítomnosti nikdo neví a nikdo nic nezjistí…v situaci, že by se vám podařilo stát se svědkem sexu vaší kamarádky, nebo vašeho kamaráda, spolužačky (nikoho ke komu máte nějaký rodinný vztah samozřejmě) apod. a někoho dalšího, zůstaly byste a dívaly byste se, alespoň chvíli? :-)
Nikdy vás nezajímalo, jak to vypadá třeba u vaší kamarádky? :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
8.11.13 21:42

No jasne ze jo:)

• Citovat
  • Upravit
1
4.7.17 11:01

Pohledy na obrezaneho muze

Dobry den, chtel bych se zeptat zde pritomnych zen na nazor na obrizku. Ja mam takovovou zkusenost ze saun, ze hodne zen pozoruje muj obrezany penis, ale ja se za to moc stydim. Nevim zda se na me divaji s opovrzenim nebo se to zenam libi. Ptam se proto Vas co rikate na to kdyz v saune vidine muze s obrizkou. Ja sam se snazim ostatni neocumovat, ale z jejich pohledu jsem nervozni. Velikost je prumerna k moji vetsi postave spise pusobi mensim dojmem. Postavu mam sportovni. Dekuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová