Podívaly byste se na chlapa v sauně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
17.9.13 23:14
@Prcek88 píše:
Mě minule Leonrado Dicaprio a to není muj typ
Ke konci když už to to tak v tom snu přišla máma a řvala na mě co se peleším

Já zas měla sen s Jiřím Mádlem, ale takový že to byl můj gyndař a šel do mě s nůžkama 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.9.13 23:15
@pannacotta píše:
Já zas měla sen s Jiřím Mádlem, ale takový že to byl můj gyndař a šel do mě s nůžkama 8o :cert:

:-D :-D Tak tomu říkám noční můra! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:16
@2. Patricia píše:
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahou :-( A našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem :-D Bylo neobvyklé vidět je v takových situacích…různé polohy, orgasmy a tak dále :-) Každé mělo tak půl hodiny a některé byly opravdu velice zajímavé :-) Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá :-) Achjo :-(
:roll:
tohle byhc asi nedala, jen aby tě pak holka nenapadlo ho svádět 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:18
@yogistka píše: :-D :-D Tak tomu říkám noční můra! :-D

No kdoví jak by to pokračovalo kdyby mě nezvonil budík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.9.13 23:19
@pannacotta píše: :roll:
tohle byhc asi nedala, jen aby tě pak holka nenapadlo ho svádět 8)

Mě by to třeba lákalo se na to ze zvědavosti podívat :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:20
@yogistka píše:
Mě by to třeba lákalo se na to ze zvědavosti podívat :-D :oops:

Tak jako, já bych se podívala, ale jak bych viděla že to je kámoška, tak by mě chuť přešla, jako kámošky mám velice pěkné, ale vidět je v akci je něco po čem zrovna netoužím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.9.13 23:20
@pannacotta píše:
No kdoví jak by to pokračovalo kdyby mě nezvonil budík :lol:

Zatím to alespoň pro mě znělo hrozivě :-D I když pro mě je noční můra právě ten zvuk budíku - to se vždycky hned zděšením probudím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:22
@yogistka píše:
Zatím to alespoň pro mě znělo hrozivě :-D I když pro mě je noční můra právě ten zvuk budíku - to se vždycky hned zděšením probudím :-D

Hej,, ale zajímavé je, že to byl už druhý sen s Mádlem, ten druhý už byl lepší, to už bylo na zahradě, ale nevím co dělal, no, :(
gynekologa mi dělal u nás v obýváku :lol:

Jo budík, ten umí vylekat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.9.13 23:22
@pannacotta píše:
Tak jako, já bych se podívala, ale jak bych viděla že to je kámoška, tak by mě chuť přešla, jako kámošky mám velice pěkné, ale vidět je v akci je něco po čem zrovna netoužím :lol:

Já jsem třeba své kámošky, no spíše spolužačky viděla ještě na koleji. Tam si nešlo moc vybírat, takže příchod v jinou dobu (dříve) nebo prostě kdykoliv neplánovaně stál vždy za to! :-D Ani jsem to nemusela vidět na videu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:23
@yogistka píše:
Já jsem třeba své kámošky, no spíše spolužačky viděla ještě na koleji. Tam si nešlo moc vybírat, takže příchod v jinou dobu (dříve) nebo prostě kdykoliv neplánovaně stál vždy za to! :-D Ani jsem to nemusela vidět na videu :oops:

Asi vím proč jsem nebyla na koleji, stačilo mi co mi moje nej kámoška vyprávěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.9.13 23:23
@pannacotta píše:
Hej,, ale zajímavé je, že to byl už druhý sen s Mádlem, ten druhý už byl lepší, to už bylo na zahradě, ale nevím co dělal, no, :(
gynekologa mi dělal u nás v obýváku :lol:Jo budík, ten umí vylekat :cert:

To vypadá na nějakou mádlo-slabost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:24
@yogistka píše:
Já jsem třeba své kámošky, no spíše spolužačky viděla ještě na koleji. Tam si nešlo moc vybírat, takže příchod v jinou dobu (dříve) nebo prostě kdykoliv neplánovaně stál vždy za to! :-D Ani jsem to nemusela vidět na videu :oops:

A spíš mě bavilo poslouchat její sexuální zážitky, než být jejích svědkem :mrgreen: bo to kdybych viděla tak se schýtám ještě teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.9.13 23:24
@yogistka píše:
To vypadá na nějakou mádlo-slabost ;)

Já ti nevím, už mi do snu nevlezl snad dva roky, prevít jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.9.13 23:25
@pannacotta píše:
Asi vím proč jsem nebyla na koleji, stačilo mi co mi moje nej kámoška vyprávěla :lol:

Jo, já mám taky zážitků až až! :-D A tehdy než jsem se tam dostala jsem si vždy myslela, že jsou to jen pověry o tom jak to tam chodí, nebyly 8o 8o A to jsem ani já nebyla žádné světice :pankac: Ale od chvíle, kdy jsem viděla nahou polovinu našeho třídního osazenstva už to začalo být trochu moc i na mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.9.13 23:39

Sice mi už 15 není ale podívala bych se :lol: :oops:
Většinou není o co stát, já byla naposledy v římských lázních a nejvíce se tam producírovali starší, pupkatí, zarostlí že to ani nešlo vidět bez ručníku :zed: to se radši nedívat :jazyk:
Pak tam byli i nějací tací, kteří by stáli za pohled-hezcí, svalnatí ale málo který ukázal svou chloubu :roll: a když už byl bez ručníku nestálo to až tak za pohled :nevim: v mých představách to bylo lepší 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová