Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prcek88 píše:
Mě minule Leonrado Dicaprio a to není muj typ
Ke konci když už to to tak v tom snu přišla máma a řvala na mě co se peleším
Já zas měla sen s Jiřím Mádlem, ale takový že to byl můj gyndař a šel do mě s nůžkama
![]()
@pannacotta píše:
Já zas měla sen s Jiřím Mádlem, ale takový že to byl můj gyndař a šel do mě s nůžkama![]()
Tak tomu říkám noční můra! ![]()
@2. Patricia píše:
Vím, že to je něco trochu jiného, ale já zase jednou měla možnost vidět svou nejlepší kamarádku s jejím přítelem. Měla jsem od ní půjčený notebook asi na měsíc, protože můj si neporozumněl s podlahouA našla jsem v něm asi 20 různých videí s opravdu rozmanitým obsahem
Bylo neobvyklé vidět je v takových situacích…různé polohy, orgasmy a tak dále
Každé mělo tak půl hodiny a některé byly opravdu velice zajímavé
Nejprve jsem si ze zvědavosti pustila jen jedno a za chvíli už jsem je projížděla všechny. Tolik jim závidím jejich milování, tak krásné a vzrušující, vím, že jsem hrozná, ale je to tak vzrušující, že jsem pak vzrušená i já během chvilky. O to horší je to, když si pak s nimi povídám a úplně si pak představím jak hezky jí to ze zadu dělá
Achjo
@yogistka píše:![]()
Tak tomu říkám noční můra!
No kdoví jak by to pokračovalo kdyby mě nezvonil budík ![]()
@pannacotta píše:
tohle byhc asi nedala, jen aby tě pak holka nenapadlo ho svádět
Mě by to třeba lákalo se na to ze zvědavosti podívat
![]()
@yogistka píše:
Mě by to třeba lákalo se na to ze zvědavosti podívat![]()
Tak jako, já bych se podívala, ale jak bych viděla že to je kámoška, tak by mě chuť přešla, jako kámošky mám velice pěkné, ale vidět je v akci je něco po čem zrovna netoužím ![]()
@pannacotta píše:
No kdoví jak by to pokračovalo kdyby mě nezvonil budík
Zatím to alespoň pro mě znělo hrozivě
I když pro mě je noční můra právě ten zvuk budíku - to se vždycky hned zděšením probudím ![]()
@yogistka píše:
Zatím to alespoň pro mě znělo hrozivěI když pro mě je noční můra právě ten zvuk budíku - to se vždycky hned zděšením probudím
Hej,, ale zajímavé je, že to byl už druhý sen s Mádlem, ten druhý už byl lepší, to už bylo na zahradě, ale nevím co dělal, no, ![]()
gynekologa mi dělal u nás v obýváku ![]()
Jo budík, ten umí vylekat ![]()
@pannacotta píše:
Tak jako, já bych se podívala, ale jak bych viděla že to je kámoška, tak by mě chuť přešla, jako kámošky mám velice pěkné, ale vidět je v akci je něco po čem zrovna netoužím
Já jsem třeba své kámošky, no spíše spolužačky viděla ještě na koleji. Tam si nešlo moc vybírat, takže příchod v jinou dobu (dříve) nebo prostě kdykoliv neplánovaně stál vždy za to!
Ani jsem to nemusela vidět na videu ![]()
@yogistka píše:
Já jsem třeba své kámošky, no spíše spolužačky viděla ještě na koleji. Tam si nešlo moc vybírat, takže příchod v jinou dobu (dříve) nebo prostě kdykoliv neplánovaně stál vždy za to!Ani jsem to nemusela vidět na videu
Asi vím proč jsem nebyla na koleji, stačilo mi co mi moje nej kámoška vyprávěla ![]()
@pannacotta píše:
Hej,, ale zajímavé je, že to byl už druhý sen s Mádlem, ten druhý už byl lepší, to už bylo na zahradě, ale nevím co dělal, no,
gynekologa mi dělal u nás v obývákuJo budík, ten umí vylekat
To vypadá na nějakou mádlo-slabost ![]()
@yogistka píše:
Já jsem třeba své kámošky, no spíše spolužačky viděla ještě na koleji. Tam si nešlo moc vybírat, takže příchod v jinou dobu (dříve) nebo prostě kdykoliv neplánovaně stál vždy za to!Ani jsem to nemusela vidět na videu
A spíš mě bavilo poslouchat její sexuální zážitky, než být jejích svědkem
bo to kdybych viděla tak se schýtám ještě teď ![]()
@yogistka píše:
To vypadá na nějakou mádlo-slabost
Já ti nevím, už mi do snu nevlezl snad dva roky, prevít jeden ![]()
@pannacotta píše:
Asi vím proč jsem nebyla na koleji, stačilo mi co mi moje nej kámoška vyprávěla
Jo, já mám taky zážitků až až!
A tehdy než jsem se tam dostala jsem si vždy myslela, že jsou to jen pověry o tom jak to tam chodí, nebyly
A to jsem ani já nebyla žádné světice
Ale od chvíle, kdy jsem viděla nahou polovinu našeho třídního osazenstva už to začalo být trochu moc i na mě ![]()
Sice mi už 15 není ale podívala bych se
![]()
Většinou není o co stát, já byla naposledy v římských lázních a nejvíce se tam producírovali starší, pupkatí, zarostlí že to ani nešlo vidět bez ručníku
to se radši nedívat ![]()
Pak tam byli i nějací tací, kteří by stáli za pohled-hezcí, svalnatí ale málo který ukázal svou chloubu
a když už byl bez ručníku nestálo to až tak za pohled
v mých představách to bylo lepší
![]()