Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepodívala bych se ani za nic http://www.rodina.cz/g/s/13.gif
Jako jestli bych šmírovala nahého chlapa?? Kdyby mi bylo 15 tak asi jo, teď to fakt nemám zapotřebí.
Asi bych se mrkla, ale necivela bych…ledaze by mel sakra super telo ![]()
Jakože někde v převlékárně, společné pro pány i dámy
by stál nějakej model s erekcí? To je jak z blbýho filmu..
Asi bych se neměla potřebu dívat, spíš by mi to přišlo ujetý, hlavně když by tam vystavoval svoji erekci
To by bylo i na mě moc ![]()
Tak pokud bych byla někde třeba v převlíkárně a byl tam nějakej kusanec nahatej prostě by mě to lákalo se na něj podívat, pokud by měl erekci tak by se mi to asi nelíbilo, spíš bez ní ![]()
@lyrica píše:
Jakože někde v převlékárně, společné pro pány i dámyby stál nějakej model s erekcí? To je jak z blbýho filmu..
Asi bych se neměla potřebu dívat, spíš by mi to přišlo ujetý, hlavně když by tam vystavoval svoji erekci
To by bylo i na mě moc
vždy připraven k akci ne?
![]()
@Semyaza K akci v převlékárně?
No však říkám, jak z blbýho filmu
![]()
@lyrica píše:
Jakože někde v převlékárně, společné pro pány i dámyby stál nějakej model s erekcí? To je jak z blbýho filmu..
To by bylo i na mě moc
Ahojky
Napsala jsem to jako příklad, neber to ihned tak doslovně jen mě nenapadlo více možných míst, ale nezáleží na tom, kde by to bylo hlavní je otázka ![]()
@Anonymní píše:
AhojkyNapsala jsem to jako příklad, neber to ihned tak doslovně jen mě nenapadlo více možných míst, ale nezáleží na tom, kde by to bylo hlavní je otázka
Já jsem to nebrala nijak vážně
Spíš mě ta představa spíš pobavila
![]()
Hezký víkend
Mám takovou otázku na zde přítomné kecalky, povídálky, pisatelky a prostě všechny kolegyňky
Když byste měly možnost, podívaly byste se na nahého muže, který by vám byl sympatický? S erekcí nebo bez ní (v obou případech) pokud by se naskytla taková příležitost třeba někde v převlékárně, sprše apod.? Podívaly byste se a dívaly se, nebo odvrátili (jen tak nebo znechuceně) zrak? Jak jsem říkala, pokud by vám byl sympatický a nevěděl o vás?
Děkuji