Podívaly byste se na chlapa v sauně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.8.13 14:32

Podívaly byste se...?

Hezký víkend :-)

Mám takovou otázku na zde přítomné kecalky, povídálky, pisatelky a prostě všechny kolegyňky :-)
Když byste měly možnost, podívaly byste se na nahého muže, který by vám byl sympatický? S erekcí nebo bez ní (v obou případech) pokud by se naskytla taková příležitost třeba někde v převlékárně, sprše apod.? Podívaly byste se a dívaly se, nebo odvrátili (jen tak nebo znechuceně) zrak? Jak jsem říkala, pokud by vám byl sympatický a nevěděl o vás?

Děkuji :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1654
31.8.13 14:33

Nepodívala bych se ani za nic http://www.rodina.cz/g/s/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
31.8.13 14:34

Jako jestli bych šmírovala nahého chlapa?? Kdyby mi bylo 15 tak asi jo, teď to fakt nemám zapotřebí.

• Citovat
  • Upravit
12505

Podívala bych se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185

Já bych si zakryla pevně oči obouma rukama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
31.8.13 14:36

Asi bych se mrkla, ale necivela bych…ledaze by mel sakra super telo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter

Kdyby to byl krásný chlap dle mého gusta. Tak klidně :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6534

Taky bych se podívala :oops: @Prcek88

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.8.13 14:37

Jakože někde v převlékárně, společné pro pány i dámy :think: by stál nějakej model s erekcí? To je jak z blbýho filmu.. :mrgreen: Asi bych se neměla potřebu dívat, spíš by mi to přišlo ujetý, hlavně když by tam vystavoval svoji erekci :D To by bylo i na mě moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
31.8.13 14:38

Já jo, určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
31.8.13 14:38

Tak pokud bych byla někde třeba v převlíkárně a byl tam nějakej kusanec nahatej prostě by mě to lákalo se na něj podívat, pokud by měl erekci tak by se mi to asi nelíbilo, spíš bez ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
31.8.13 14:39
@lyrica píše:
Jakože někde v převlékárně, společné pro pány i dámy :think: by stál nějakej model s erekcí? To je jak z blbýho filmu.. :mrgreen: Asi bych se neměla potřebu dívat, spíš by mi to přišlo ujetý, hlavně když by tam vystavoval svoji erekci :D To by bylo i na mě moc :D

vždy připraven k akci ne? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
41882
31.8.13 14:39

@Semyaza K akci v převlékárně? :think: :mrgreen: No však říkám, jak z blbýho filmu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 14:41
@lyrica píše:
Jakože někde v převlékárně, společné pro pány i dámy :think: by stál nějakej model s erekcí? To je jak z blbýho filmu.. :mrgreen: Asi bych se neměla potřebu dívat, spíš by mi to přišlo ujetý, hlavně když by tam vystavoval svoji erekci :D To by bylo i na mě moc :D

Ahojky :-) Napsala jsem to jako příklad, neber to ihned tak doslovně jen mě nenapadlo více možných míst, ale nezáleží na tom, kde by to bylo hlavní je otázka :-)

• Citovat
  • Upravit
41882
31.8.13 14:41
@Anonymní píše:
Ahojky :-) Napsala jsem to jako příklad, neber to ihned tak doslovně jen mě nenapadlo více možných míst, ale nezáleží na tom, kde by to bylo hlavní je otázka :-)

Já jsem to nebrala nijak vážně 8) Spíš mě ta představa spíš pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová