Podivná vyrážka

káťa
26.8.12 18:10

podivná vyrážka

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá či neprodělal podobný problém a co by se asi mohlo jednat.
Mám pětiletou dcerku, nemocná bývá málo. Včera ráno jsem si všimla, že se jí na bradě udělalo hodně červených pupínků. Nikdy předtím nic takovéo neměla, nic jí nebylo a není a tak jsem si řekla, že se možná někde popíchala o trní či to jsou potničky. Odpoledne se jí ale kromě té brady udělaly pupínky skoro na celém obličeji, na rukou, krku, hrudi a nohou. Jediné, kde nemá nic, jsou záda. Kromě té brady jsou ty pupínky docela dál od sebe, na té bradě má jeden vedle druhého. Protože jsme byli u známých a vedle je poliklinika s otevřenou dětskou ambulancí, zastavili jsme se tam, já jsem to tipovala na neštovice. Paní doktorka (mmch. velice nepříjemná) nám řekla, že neštovice to nejsou, že to vypadá na alergii či virózu a dala nám tekutý pudr a Zyrtec. To malé dávám, ale žádné zlepšení nenastalo, jinak jí vůbec nic není. Naopak přes noc ještě něco přibylo. Na netu jsem hledala, co by to mohlo být, ale nenašla nic podobného. Pupínky jsou norm. červené, vypadají jako třeba nezralé beďary…Nic nového nejedla, nepila, prášek nový nemáme, nikdy nic podobného neměla…K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
26.8.12 21:39

Taky by mě napadli neštovky ale ty doprovázejí teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.8.12 08:56

Taky bych řekla neštovice, měli oba synové a bez teplot. Uvidíš, zda se podlijí a 3 den po výsevu začnou praskat a zasychat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 19:26

Nevíte co to je??

Milé maminky nevíte co by to mohlo být??Udělalo se to neteři na zádech prý to svědí jsou to červené pupinky a pak to vypadá jak uhřík s bílou čepičkou, mysleli jsme že by to mohly být potničky ale nějakou fyzickou zátěž neměla a ani se prý nepotila. A dělá se jich víc a víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.10.12 11:19

Ahoj podle me to budou nestovice u synovce takhle zacinali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.11.12 08:56

Červená vyrážka - skvrny

Dobré dopoledne, prosím o radu, dceři se udělala vyrážka - červená, hlavně na noženkách a i na ručenkách a bříšku. Nevypadá to že by ji to svědilo, teploty nemá. Ani nejdela žádné exot. ovoce. Nemáte zkušenost? Asi bude lepší jet k lékaři, že? Děkuji za radu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí