Podivné křeče u batolete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.19 13:18
@Anonymní píše:
@Kocourek333 , @Zanisek Byli jsme hned v pátek na neuro, protože naše dětská po shlédnutí videa vypsala žádanku pro okamžité přijetí a vyšetření za hospitalizace. Ta naštěstí nebyla nutná. Neuroložka viděla video, syna prohlédla. Shuddering attacks to nejsou 100%, epilepsie na 95% taky ne. Myslí si, že je syn více vzteklejší povahy a řeší tak svoje kolísavé emoce, ještě je neumí dát jinak najevo. Což se mi po poslední době jeví jako možné,vzteká se dost, mělo by to odeznít s vývojem, samozřejmě, při důsledném vedení. Každopádně máme tento pátek EEG, a kdyby se něco zhoršilo nebo to bylo četnější, tak půjdeme na monitoring na den a noc. Jinak citlivý je syn taky až moc, stačí, když foukne větřík a je celý kočár vzhůru nohama, musím dát folii, i když neprší a vypadáme jako exoti :lol: .
Sice ty křečovité záchvaty vypadají strašidelně, ale pokud to bude jen vztekem, tak díky bohu. :)
Našla jsem taky pár nových, pěkných a zajímavých hraček,které nejsou ani drahé a se kterýma si můžeme hrát a mohlo by jej to i zklidnit, tak uvidíme a taky jsme začali užívat EYE Q, rybí tuk od 1 roku, na doporučení, nemůže uškodit a čtvrtku magnesia. :mavam:

Díky za info, jak to u vás vypadá. Mohla bys prosím dát tip na ty hračky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.19 13:21

Dívala jsem se, co je EYE Q a píší, že je až od 3 let. Nebo je speciální i pro mladší děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.19 13:23

Aha, četla jsem to tady a o kousek dál píší, že je to pro děti od jednoho roku.
 https://www.drmax.cz/eye-q-tob-180

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.19 13:36
@Anonymní píše:
Aha, četla jsem to tady a o kousek dál píší, že je to pro děti od jednoho roku.
https://www.drmax.cz/eye-q-tob-180

Ano od 1 roku a je to tekuté, s příchutí citron nebo vanilka, ale příchuť nepomáhá, prcek to dobrovolně nechce, tak to dávám přes stříkačku, takovou tu odměrku z kapek nebo sirupu . Nemá to spojené se lžičkou, takže důvěřivě otevírá pusu, když má jíst. Stříkačkou se to dostane dál, tak tu chuť možná až tak nezaregistruje a neměl s tím problém jako se lžičkou. Zašklebil se a dobré. Když jsem mu to poprvé dala lžičkou, tak brblal a šklebil se ještě půl hodiny a měl mastnou pusu, tak pak nechtěl nic, ani pít. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML