Podlaha - PVC Thermofix

4181
7.2.10 19:17

Podlaha - PVC Thermofix

Mate prosim nekdo zkusenosti s podlahou Thermofix ? Uvazuji o ni do kuchyne a predsine (ve starem dome). Vypada moc pekne, pan ve firme Rieger ji moc doporucoval (naopak me nechtene odradil od marmolea, ktere se mi uplne prestalo libit)
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
7.2.10 19:40

Manžel je podlahář a marmoleum ti taky nedoporučuje, že se opotřebuje a thermofix je prý dobrý, pokud máš rovnou podlahu, pokud ne, jsou vidět nerovnosti, jako u každýho lina a jinak je prý dobrý, že je zátěžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.2.10 20:07

Diky!
Mne se teda marmoleum vzhledove nikdy moc nelibilo,spis jsem se do nej tak nejak nechala natlacit okolnostma a jak je to hit, priznavam. Porad jsem se snazila najit na nem neco uzasnyho, a ten ten pan u Riegra rikal, ze i meni barvu, ze se opotrebi, a kdyz rekl, ze se dava nejvic do nemocnic, sport.hal apod, tak jsem si to nejak rozmyslela.
Potom mi ukazal vzornik Thermofixu, a to se mi libilo moc. Nechci totiz laminat (plovoucku), ani dlazbu … Kuchyn mam samostatnou mistnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.2.10 20:29

Máme Thermofix a jsem maximálně spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4181
7.2.10 20:44

No vida, udelala jsi mi radost :mavam: Nekde jsem zahlidla, ze jsi podlahu menila vid ? Teda jestli jsem si Te nespletla ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.2.10 21:32

ahojky zrovna termofix nam pred mesicem nalepili do radovky,kterou renovujeme (obyvak,kuchyne,jidelna). Pod nej udelali sterku,takze nerovnosti se srovnali. Vypada to uzasne,jsem nadsena!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.2.10 22:10

Moc pekny, clovek by rekl, ze je to drevena podlaha vid :-)
Tak je rozhodnuto, jdu do Thermofixu. Do kuchyne i predsine, stejny vzor, mozna ruzne odstiny do kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.2.10 07:39

Jo,měnili,měli jsem Novilon a byla to hrůza.

• Citovat
  • Upravit
4181
11.2.10 08:58

Prosim prosim rychly dotaz, nevite nekdo co jsou to „priznane spary“ a tehle podlahoviny ?
diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.2.10 13:23

Myslím si,že se počítá s tím,že ty spáry budou vidět,proto přiznané.

• Citovat
  • Upravit
4181
11.2.10 19:44

Jo dik, to me taky napadlo, ale nikde jsem nevycetla, jestli jde jenom o kosmetickej vysledek, nebo to ma i nejaky ucel.
U Thermofixu tloustky 2,5mm lze priobjednat priznane spary - jsem se docetla. Ale nikde jsem nenasla nejake vysvetleni, plusy a minusy proc mit nebo nemit … apod.
Ale diky, ja uz to necham byt, spary mit tedy (asi) nebudu, podlahu jsem objednala pres firmu, co nam rekonstruuje byt, tak at si s tim nejak poradej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.11 16:58

thermofix vs. PVC

Dobrý den, moc se mi líbí vinyl.podlaha thermofix, ale manžel ji nechce. Bojí se, že bude studená, nemáme totiž podlahové vytápění. Nemáte někdo zkušenosti, jak je to s tepelnou izolací ve srovnání s PVC? Díky, díky moc za odpověď! dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.1.11 12:42
dadada píše:
Dobrý den, moc se mi líbí vinyl.podlaha thermofix, ale manžel ji nechce. Bojí se, že bude studená, nemáme totiž podlahové vytápění. Nemáte někdo zkušenosti, jak je to s tepelnou izolací ve srovnání s PVC? Díky, díky moc za odpověď! dana

Jak uz nazev napovida (thermo = teplo, fix = neco fixovat), problem s udrzenim tepla ve srovnani s obycejnym PVC by byt opravdu nemel :mrgreen:
My ji uz mame, ale v byte jeste nebydlime, tak nemuzu poslouzit zkusenosti. Ale verim ji. I ze zatim kratkych navstev v byte vidim, ze podlaha je prijemna na doslap, ja myslim, ze budeme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.11 13:46

Díky moc za zkušenost, vypadá to, že vinyl nakonec zvítězí i u nás :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.1.11 16:27
dadada píše:
Díky moc za zkušenost, vypadá to, že vinyl nakonec zvítězí i u nás :-D

Neni zac, zkusenost z uzivani jeste nemam, jen chci napsat, ze podlaha se jmenuje PVC Thermofix, takze je to PVC. Nevim ted jaky je rozdil mezi PVC a vinylem, o kterem pises Ty … vzdycky si tohle najdu kdyz to zrovna potrebuju, a pak to smahem zapomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný