Rohová šatní skříň

1209
4.2.10 17:44

Rohová šatní skříň

Ahoj všichni, zvažuju nákup rohové šatní skříně. Máte ji někdo, jste s ní spokojení? Něbo je to nepraktické s velkým prostorem a úzkými dveřmi :nevim:

Konkrétně jde o tuto skříň http://www.gazel.cz/index.asp?… nebo nějakou podobnou dělanou na míru. :wink:

Předem děkuji za přispěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1995
4.2.10 19:32

My rohovou skříň máme, vyráběl manžel. Ani mi menší dveře nevadí, musí se tedy otevřít oboje, ale je v ní spousta místa (teď už teda ne :roll: :mrgreen: ), nechtěla bych místo ní klasickou. Je to fakt na množství věcí rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.2.10 19:35

Souhlasím s Livlin, rohovou skříň máme a nedám na ní dopustit. Do panelákové mini ložnice by se nám klasická prostorově srovnatelná skříň neměla šanci vejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.2.10 21:28

Tak to je super! Díky za příspěvky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yago
7.2.10 20:26

rohová skříň

Dobrý den. Taky jsem zvažovala rohovou skříň a tedˇjsem z ní nadšená. Hodně prostoru,celkově pěkný kus nábytku - bez zbytečných viditelných polic a věšáků.....DOPORUČUJI!!

• Citovat
  • Upravit
131
26.1.15 13:23

Rohová skříň

Zdravím, obnovuji diskuzi:)

Co myslíte, bude tahle rohová šatní skříň praktická?
http://www.daka.cz/…nto-l14.html
Nikdy jsem žádnou rohovou neměla a u nikoho ani neviděla. Co si myslíte o tom, že tahle má jen polici nahoře a pak šatní tyč? To v ní bude tak leda spousta nevyužitého prostoru, že? Asi by to tam chtělo na straně mít nějaké poličky, nebo se pletu?

Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
26.1.15 14:09

Ahoj, my máme taky takovou rohovou skříň, jen sme si ji nechali dělat na míru. A teda my tam mame poličky a ještě místo na žehlící prkno atd.Na věšení šatů máme klasickou skříň hned vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 01:07

Ahoj čekám miminko a docela se děsím, kam budeme ty všechny věci dávat. Přemýšlíme o **** asi by se nám vešla do ložnice, je velká. Jen nevím, jak moc bude kvalitní materiál, nemáte zkušenost? Aby se za 2 roky nerozpadla.

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.9.17 09:59

Odkaz mi nefunguje, je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...