Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme plovoučku jak v obýváku tak v ložnici a jsem max. spokojená (pravda však je, že vytírám denně) ![]()
V obýváku máme dřevěnou podlahu a pod křesly a stolkem menší koberec…studený to rozhodně není ![]()
@hankaaaa
to je prave to, ja ty parkety denne vytirat nemusim… ale zas je pravda, ze se to nici. Uz ted planuju, ze az deti povyrostou, bude jedna z dulezitych veci parkety zbrousit a prelakovat.
@jakkoli máme parkety ve jednom pokoji (budoucí dětský pokoj) a tam jedině dáme koberec…Já ty parkety nevytírám, ale vysávám
A co vinil??? teď jsem pomáhala i tchánum pokládat, dávali to na parkety a v pohodě. p. s.máme taky a já nedám dopustit, teplý, rychle se setře, vyluxuje a hlavně na něm nejsou vidět vrypy od motorky je pevnější něž plovoučka a lino
@aliceh82 píše:
A co vinil??? teď jsem pomáhala i tchánum pokládat, dávali to na parkety a v pohodě. p. s.máme taky a já nedám dopustit, teplý, rychle se setře, vyluxuje a hlavně na něm nejsou vidět vrypy od motorky je pevnější něž plovoučka a lino
Vinyl na parkety? Lepený vinyl?
Dávali zaklapávací se zámky a pod to takový vyrovnávací „papír“ na to určený, a výhoda je, že se dá rozložit znovu složit a pípadně vyměnit jen jeden poničený díl
Máme v obýváku plovoučku, jinak chodba, kuchyně koupelna dlažba, v patře máme lino a pod linem osb desky. Kdybychom neměli už koupený lino když jsme vyrovnávali podlaku těma osb deskama, tak by tam zůstaly jenom ty nalakovaný desky.
Tak takhle vypadá ta naše dřevěná podlaha-teď na ní je ten koberec
@hankaaaa no ja zas vytirat musim - mame tam kuchynsky kout, kazdou chvili na zemi neco, co je treba setrit, takze tak dvakrat trikrat tydne je to potreba. Kdyz byl mladsi jeste mensi, delala sem denne, protoze neco vylival prakticky nonstop
@zakelka,s podlaha je nadherna, ja bych maximalne doplnila nejakym kusovym kobercem, urcite bych ji neschovavala… ale to je zas jen muj nazor - muj vkus
@robínek jj, jsem se zasmála, když jsem od tebe četla, že puzzle „esteticky v obýváku nic moc“, přesně to si o tom myslím
ale co bychom kvůli dětem neudělali, že…
Máme dřevo všude a neměnila bych… vysáváme to, vytíráme zřídka. koberec nemáme žádný, ani jednu záclonu nebo závěs - takže se nám tu téměř nepráší. vysáváme hlavně drobky kolem jídelního stolu ![]()
plovoučku máme jenom v ložnici, my pitomci. musím to nechat předělat. kdo tohle vymyslel, to byl sadista - nic tak hlučného jsem nezažila.