Comfort energy - zkušenosti

11502
23.8.13 09:26

Comfort energy - zkušenosti

Ahoj holky, prosím, máte některá zkušenost s Comfort energy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
24.8.13 11:09

Nikdo s nimi nemáte zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.11.13 09:08

Tak buď jste zaměstnanec uvedené společnosti, nebo vážně tak naivní :roll: Počkejte si na první fakturaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.11.13 08:50
@KattyK píše:
Tak buď jste zaměstnanec uvedené společnosti, nebo vážně tak naivní :roll: Počkejte si na první fakturaci :lol:

Přesně tak, co jsem si zadávala údaje do kalkulačky, tak bych tam sakra prodělala, takže jsem ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo a já od nich odešla. Už nikdy více a rovnou poletí ze dveří pokud nepřijdou na můj podnět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.6.14 13:36

Jsme na tom úplně stejně…babička 83 let, která houby slyší si nechala sebrat smlouvu s původním dodavatelem a podepsala jinou s Comfort energy) v domění, že je to stejná firma, jen že na původní smlouvě nemá vyznačeno, kolik ji společnost ušetří a něco o tom, že je to ze zákona. jdu tisknout odstoupení od smlouvy a uvidíme, co se bude dít dál. minimálně OZ nevysvětlil vše správně a neupozornil, že jde o přestup k jiné společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.6.14 13:47

Taky by mě docela zajímalo, kde berou kontakty na tyhle starý lidi… není to první energetická společnost a první Oz, který se nacpal domu, a vnutil podepsat smlouvu na elektriku…takhle už přestupujeme několik let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.6.14 21:01

Tak jenom nevím zda se tady skutečně paní „stankam“ zmiňuje o Comfort energy nebo Bohemia Energy. Každopádně nevěřícnost lidí je opravdu velká a každého druhého z nás jistě někdy potkal podvodný podomní obchodník jehož cílem je zisk. V tomto případě mohla být jistě výjimka, ale většinou to tak nebývá. Já osobně co se týče elektřiny doporučuji vyhledat si společnost která se zabývá elektronickými aukcemi a všechny komodity si nechat vysoutěžit. Udžovací poplatek je v celkovém důsledku u všech energetických společností stejný - jedná se jen o soutěž za spotřebovanou kWH. Smlouvu na 2 roky s dodavatelem podepisujete jenom v případě že vysoutěžená cena bude nižší, než kterou platíte. U naší aukce (cca 1300 domácností) to vyhrála Bohemie Energy a úsporu by po roce poznal i laik(u mě to bylo 30% - elektřina). Společnost zabývající se aukcemi je e-centre. A na závěr zkušenost s podomním prodejcem. Ptal se mě jestli na sipu mi číslo končí samými nulami že prej to znamená že je to elektřina ze zahraničí, tak prej proč bych měl platit za to že sem proudí elektřina z daleka, když může být levnější z tuzemska. No musel jsem se vážně smát, protože je to vážně blbost, ale chápu, že tomu málokdo rozumí, tak se na to může dost lidí nachytat.(nevím co to bylo za společnost:()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
16.9.14 12:25

Comfort Energy s. r.o. - to je rodina Písaříkových, stejně jako Bohemia Energy Entity:

https://or.justice.cz/…/vypis-vypis?…

https://or.justice.cz/…/vypis-vypis?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
13.11.14 20:05
@com píše:
Lidi spocitejte si cenu a pak piste nesmysly.

jj, třeba na srovnávací kalkulačce: http://kalkulator.tzb-info.cz

Podomní dealery si do domu nepouštějte, vyberte si sami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:16

žárovky od comfort

Ahoj nemáte někdo zkušennost s comfort energi nechali jsme se upsat darovali nám žárovky, ale než nás měli připojit odstoupili jsme od smlouvy vše bylo v pořádku až na to že ty žárovky chtějí zaplatit OZ nám sdělil, že příjde složenka, ale dodnes nikde a už to je měsíc co jsme měli být u nich připojeni jinak Oz nám to říkal cca před 3 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
17.12.14 13:05
@Lenikvlastik píše:
Ahoj nemáte někdo zkušennost s comfort energi nechali jsme se upsat darovali nám žárovky, ale než nás měli připojit odstoupili jsme od smlouvy vše bylo v pořádku až na to že ty žárovky chtějí zaplatit OZ nám sdělil, že příjde složenka, ale dodnes nikde a už to je měsíc co jsme měli být u nich připojeni jinak Oz nám to říkal cca před 3 měsíci.

Jestli ty žárovky nepoužíváte, tak jim nabídněte, ať si pro ně přijedou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 14:08

No oni mají na to smlouvu, že pokud k ním nepřejdu tak je musím zaplatit a ty žárovky jsem stejně už použila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.16 21:53

Já už to neřeším 2000 jsem zaplatila a snad mám klid a hlavně pro příště budu rozhodovat já než manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.4.16 22:30

Zkušenost velmi špatna,
Před pár dny mi na dveře zazvonil chlapík, nejspíš z debaty ze sousedkou(starší paní) zjistil ze jsme se teprv před pár měsíci přistěhovali, začal mi vyprávět ze je z ČEZu a ze obchází klienty jestli všichni dostali po novém roce žárovky atd atd. Potom z pustil ze nemam na smlouvě novou adresu trvalého bydliště, na ČEZu jsem byla s novou obcanku a paní si ji opsala a stačilo ji to, říkal že jim to ženský dělaj porad ze udělaj pul prace a zbytek nechávají na nich atd atd. A že musí zadat do databáze me nové údaje aby mi mohli upravit údaje ve stávající smlouvě. Byl přesvědčivý. Navíc jsem mela na rukou čtyř měsíční dcerku ktera mela hlad a chtěla spat. Tak jsem to chtěla mit rychle z krku a podepsala. Ale už když jsem uspavala malou došlo mi jakou blbost jsem to právě udělala kort když mi přišla sms s gratulaci ke smlouvě u comfort energy. Okamzite jsem šla na ČEZ se poradit, paní mi vytiskla tiskopis na vrácení žárovek a tiskopis na odstoupení od smlouvu a ještě ten den to poslala, druhý den jsem mela od nich hovor na ověření údajů, poslala jsem je do háje a smlouvu vystornovali. Na ČEZu jsem ten den pro radu byla asi už 15 a spousta dalších lidi volalo. Staci chvíli nepozornosti a jste jejich. Sama na sebe jsem nastvana jak jsem byla malicherna. Takže bacha na ne. Jsou to manipulativni profíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.4.16 13:53

Souhlasím, s lidmi to oni fakt umí, ale jsem ráda, že už jsem dlouhou dobu u nás na nikoho takovýho nenarazila. Po tom co jsem jim to taky podepsala si na to už dávám majzla. Jediní štěstí je, že smlouva nebo spíš platový podmínky mi vychází celkem slušně, takže mám klid, ale ruku do ohně bych za ně nedala. Takže by sis možná ve finále o něco málo polepšila jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný