Podložka do postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27002
2.5.10 12:26

Podložka do postele

Ahoj přemýšlím že když zvládáme nočník přes den začnem trénovat i v noci ALE koukala jsem na tu podložku do postele a mají jen rozměr 120×60 což je na malou postýlku,jenže tam my už nespíme…nevíte zda se dá sehnat i ve velkém rozměru?Je to značka scarlett.Přemýšlela jsem jestli by nestačila ta malá dát jen pod zadeček jenže malej se dost peleší ,takže to by bylo vcelku na nic:(Nebo nemáte jiný typ?Igelit nebo podobné věci nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
2.5.10 12:46

Já mám v posteli polopropustnou ochranu matrace, kupovala jsem ji pro jistotu, když jsem byla těhotná (kdyby jako při prvním porodu nejdřív praskla voda). Ale zatím jsme ji nevyužili, tak nevím, jestli by zachytila všechno :nevim: . Rozměr matrace mám 200×90cm a matrace i ochrana je z Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
2.5.10 13:27

Konkrétní tip nemám, ale zkusila bych zdravotnické potřeby, tak určitě budou mít i velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
2.5.10 13:52

Crystal my jsme včera koupili tuto podložku , ale zatím nemáme vyzkoušeno. Je to rozměr 100×70cm a máme ji na posteli na délku. Jsem zvědavá jak bude fungovat :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.5.10 13:56

Crystal, dá se koupit podložka i na velkou postel, vyrábí Popolini. Je bavlněná, nepropustná zespodu a má v rozích gumičky, takže se dá navléknout na postel stejně jako natahovací prostěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
2.5.10 14:56

jo super to jsem ráda:))tka já to omrknu:))právě že z malé mám strahc malej se sune kam se mu chce tak aby to pak nepustil mimo podložku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.5.10 15:07

Tak my máme chránič matrace na všech postelích. Kupovala jsem tady Funguje skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
2.5.10 17:17

dík za další ty:))
jsem asi tee ale ted řpemýšlím když se v noci náhodou počůrá tak to vyprat nebo co s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
2.5.10 18:01

Máme chránič matrace z Kiky, funguje výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
2.5.10 18:08

kristal, já mám podložky ke KLárce do postele 2. když se v noci počůrá, převlíknu, dám čistou, hodím do koupelny a spí se dál. Jen upozorňuji, že je potřeba mít v záloze i čistou peřinu a polštář (u nás je kompletní postel durch a už musím zanést její peřiny zase do čistírny na vyprání :roll: ). jinak prát to jde až na 95°. jinak na podložku dávám ještě klasické bavlněné napínací prostěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.5.10 22:35

Pročti si tuto diskusi: https://www.emimino.cz/…-pleny-40982

L. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...