Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak se koukej na bezrealitky.cz … i když nevím jestli takový do 9500 včetně služeb seženeš ![]()
http://reality.bazos.cz/…hrineves.php
Nebo si tam dej sama inzerát, jsou zdarma. Třeba se Ti někdo rád ozve
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takovou velikou prosbu, sháním podnájem v Praze
dispozičně 1+kk nebo 1+1 alespoň částečně zařízený - pračka, lednice, sporák (linka)s dostupností MHD, čistý a světlý, ne přízemí (v RD nevadí)
pokud možno bez RK!
Je to bydlení pro mě, je mi 31, pracuji, nekouřím, nechlastám a nemám zvíře
cena včetně poplatků ideálně do 9500,–
byla bych Vám moc vděčná za jakoukoliv nabídku či odkaz!!!
změnila se mi životní situace a bydlím teď u mámy (přechodně) a potřebuju to nějak vyřešit..
Tchán pronajímá, ale mám dojem, že je to za 11.000 s poplatky, metro Budějovická - mám se ptát? Kdyžtak písni SZ.
Máme 1+1 na metru C Opatov, můžete se ozvat, kdybyste měla zájem…
Já hledám taky - jsem na všech existujících i neexistujích serverech a je to hrůza!
ty podnájmy jsou od 11tisíc výš! za 28m dávat 12 500???
a když je to do 10tisíc tak to byla katastrofa, nechutný starý byt, smrdělo to tam jak v pajzlu ![]()
@salma84 píše:
Já hledám taky - jsem na všech existujících i neexistujích serverech a je to hrůza!ty podnájmy jsou od 11tisíc výš! za 28m dávat 12 500???
a když je to do 10tisíc tak to byla katastrofa, nechutný starý byt, smrdělo to tam jak v pajzlu
No jo, ale proč by někdo pronajímal byt za 11t, když bez problémů dostane 15t?
Prosím prosím o sdílení či pomoc!
od ledna 2017 sháním podnájem 1kk PRAHA, nejlépe Krč, Braník, Modřany, Háje, ale klidně i Bohnice (ne areál ![]()
prostě dostupné MHD
byt, který nebude připomínat ubytovnu pro Ukrajince, nebude smrdět jak nejhorší putyka!
ne sklepní prostor či podkroví
vybaven spotřebiči - pračka, lednice, sporák s troubou (funkční)
a to nejlepší - cena včetně úplně všeho do max. 10 500,– (ideálně 10tisíc)
Pokud by někdo věděl, piště prosím na mail: cubre@seznam.cz
díky moc!!!
@Almatka píše:
No jo, ale proč by někdo pronajímal byt za 11t, když bez problémů dostane 15t?
On někdo dá za podnájem 1+kk 15 tisíc??? Někde na Jižňáku, nikoli v centru Prahy???
A co takhle si pronajat pokoj ve sdilenem byte? To by slo i o hodne levneji.
Spolubydlení v mém věku nepřipadá v úvahu a kromě toho, již několik lidí mě tak odradilo svým zážitkem ze spolubydlení! naposled kamarádka z Ostravy, měla spolubydlení v Brně a jedna holka, úplný cvok, který ji lezl co 5minut do pokoje, seděla jí na posteli v botách a chtěla si povídat ![]()
v druhém bytě se jí ztratilo několik věcí!
chtěla bych,,vlastní,, bydlení,
někdy mám chuť napsat panu Babišovi, jestli si někdy zkusil žít z platu státního úředníka v Praze!
Pokud člověk nemá manžela či partnera, který dobře vydělává, tak je to prostě peklo ![]()
Moc prosím, kdybyste věděli o volném bytu!!! Klidně od prosince už - nějak bych se domluvila s majitelem na dohodě.
@Anonymní píše:
Spolubydlení v mém věku nepřipadá v úvahu a kromě toho, již několik lidí mě tak odradilo svým zážitkem ze spolubydlení! naposled kamarádka z Ostravy, měla spolubydlení v Brně a jedna holka, úplný cvok, který ji lezl co 5minut do pokoje, seděla jí na posteli v botách a chtěla si povídat![]()
v druhém bytě se jí ztratilo několik věcí!
chtěla bych,,vlastní,, bydlení,
někdy mám chuť napsat panu Babišovi, jestli si někdy zkusil žít z platu státního úředníka v Praze!
Moc prosím, kdybyste věděli o volném bytu!!! Klidně od prosince už - nějak bych se domluvila s majitelem na dohodě.
Pokud člověk nemá manžela či partnera, který dobře vydělává, tak je to prostě peklo
To je pravda. Já jsem taky ve státní správě, ale daleko od Prahy. Tabulkově jsme na tom stejně jako Pražáci, ale bydlení a náklady jsou úplně někde jinde.
Myslím, že do 10 tis. včetně služeb, slušný a zařízený spotřebiči je v Praze utopie. Tedy pokud má být ve slušné dostupnosti MHD. Pro informaci jaká je situace. Praha 15, dobře dostupná tram, bus, metro, vlak, nezařízená novostavba, 1+k. k., 36 m2 (z toho 6 balkón)- 11 000,–.
No nevím, kamarád teda sehnal slušný a hezký byt se spotřebiči za 10000,– ve Stodůlkách
asi je to o náhodě a známých ![]()
jsem bezradná, být single je už tak dost těžký a ještě v PRAZE…
člověk jde do krámu, tak balení pro rodinu ![]()
Ahoj, mám takovou velikou prosbu, sháním podnájem v Praze
dispozičně 1+kk nebo 1+1 alespoň částečně zařízený - pračka, lednice, sporák (linka)
s dostupností MHD, čistý a světlý, ne přízemí (v RD nevadí)
pokud možno bez RK!
Je to bydlení pro mě, je mi 31, pracuji, nekouřím, nechlastám a nemám zvíře
cena včetně poplatků ideálně do 9500,–
byla bych Vám moc vděčná za jakoukoliv nabídku či odkaz!!!
změnila se mi životní situace a bydlím teď u mámy (přechodně) a potřebuju to nějak vyřešit..