Podnájem 1+kk PRAHA?

Anonymní
21.4.16 13:26

podnájem 1+kk PRAHA?

Ahoj, mám takovou velikou prosbu, sháním podnájem v Praze
dispozičně 1+kk nebo 1+1 alespoň částečně zařízený - pračka, lednice, sporák (linka)

s dostupností MHD, čistý a světlý, ne přízemí (v RD nevadí)

pokud možno bez RK!

Je to bydlení pro mě, je mi 31, pracuji, nekouřím, nechlastám a nemám zvíře :lol:

cena včetně poplatků ideálně do 9500,–

byla bych Vám moc vděčná za jakoukoliv nabídku či odkaz!!!

změnila se mi životní situace a bydlím teď u mámy (přechodně) a potřebuju to nějak vyřešit..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3677
21.4.16 13:31

Tak se koukej na bezrealitky.cz … i když nevím jestli takový do 9500 včetně služeb seženeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
21.4.16 13:33

Koukni na Bazoši, je jich tam plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
21.4.16 13:33

http://reality.bazos.cz/…hrineves.php
Nebo si tam dej sama inzerát, jsou zdarma. Třeba se Ti někdo rád ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
21.4.16 21:19
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takovou velikou prosbu, sháním podnájem v Praze
dispozičně 1+kk nebo 1+1 alespoň částečně zařízený - pračka, lednice, sporák (linka)

s dostupností MHD, čistý a světlý, ne přízemí (v RD nevadí)

pokud možno bez RK!

Je to bydlení pro mě, je mi 31, pracuji, nekouřím, nechlastám a nemám zvíře :lol:

cena včetně poplatků ideálně do 9500,–

byla bych Vám moc vděčná za jakoukoliv nabídku či odkaz!!!

změnila se mi životní situace a bydlím teď u mámy (přechodně) a potřebuju to nějak vyřešit..

Tchán pronajímá, ale mám dojem, že je to za 11.000 s poplatky, metro Budějovická - mám se ptát? Kdyžtak písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.4.16 22:12

Máme 1+1 na metru C Opatov, můžete se ozvat, kdybyste měla zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.8.16 11:51

Já hledám taky - jsem na všech existujících i neexistujích serverech a je to hrůza!

ty podnájmy jsou od 11tisíc výš! za 28m dávat 12 500???

a když je to do 10tisíc tak to byla katastrofa, nechutný starý byt, smrdělo to tam jak v pajzlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
18.10.16 14:10
@salma84 píše:
Já hledám taky - jsem na všech existujících i neexistujích serverech a je to hrůza!

ty podnájmy jsou od 11tisíc výš! za 28m dávat 12 500???

a když je to do 10tisíc tak to byla katastrofa, nechutný starý byt, smrdělo to tam jak v pajzlu :zed:

No jo, ale proč by někdo pronajímal byt za 11t, když bez problémů dostane 15t?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 14:15

Prosím prosím o sdílení či pomoc!

od ledna 2017 sháním podnájem 1kk PRAHA, nejlépe Krč, Braník, Modřany, Háje, ale klidně i Bohnice (ne areál :lol:
prostě dostupné MHD

byt, který nebude připomínat ubytovnu pro Ukrajince, nebude smrdět jak nejhorší putyka!

ne sklepní prostor či podkroví

vybaven spotřebiči - pračka, lednice, sporák s troubou (funkční)

a to nejlepší - cena včetně úplně všeho do max. 10 500,– (ideálně 10tisíc)

Pokud by někdo věděl, piště prosím na mail: cubre@seznam.cz

díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
káťa
18.10.16 16:30
@Almatka píše:
No jo, ale proč by někdo pronajímal byt za 11t, když bez problémů dostane 15t?

On někdo dá za podnájem 1+kk 15 tisíc??? Někde na Jižňáku, nikoli v centru Prahy???

• Citovat
  • Upravit
21593
18.10.16 16:36

A co takhle si pronajat pokoj ve sdilenem byte? To by slo i o hodne levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 18:54

Spolubydlení v mém věku nepřipadá v úvahu a kromě toho, již několik lidí mě tak odradilo svým zážitkem ze spolubydlení! naposled kamarádka z Ostravy, měla spolubydlení v Brně a jedna holka, úplný cvok, který ji lezl co 5minut do pokoje, seděla jí na posteli v botách a chtěla si povídat :)

v druhém bytě se jí ztratilo několik věcí!

chtěla bych,,vlastní,, bydlení,

někdy mám chuť napsat panu Babišovi, jestli si někdy zkusil žít z platu státního úředníka v Praze!
Pokud člověk nemá manžela či partnera, který dobře vydělává, tak je to prostě peklo :zed:

Moc prosím, kdybyste věděli o volném bytu!!! Klidně od prosince už - nějak bych se domluvila s majitelem na dohodě.

• Citovat
  • Upravit
káťa
18.10.16 18:59
@Anonymní píše:
Spolubydlení v mém věku nepřipadá v úvahu a kromě toho, již několik lidí mě tak odradilo svým zážitkem ze spolubydlení! naposled kamarádka z Ostravy, měla spolubydlení v Brně a jedna holka, úplný cvok, který ji lezl co 5minut do pokoje, seděla jí na posteli v botách a chtěla si povídat :)

v druhém bytě se jí ztratilo několik věcí!

chtěla bych,,vlastní,, bydlení,

někdy mám chuť napsat panu Babišovi, jestli si někdy zkusil žít z platu státního úředníka v Praze!
Pokud člověk nemá manžela či partnera, který dobře vydělává, tak je to prostě peklo :zed:

Moc prosím, kdybyste věděli o volném bytu!!! Klidně od prosince už - nějak bych se domluvila s majitelem na dohodě.

To je pravda. Já jsem taky ve státní správě, ale daleko od Prahy. Tabulkově jsme na tom stejně jako Pražáci, ale bydlení a náklady jsou úplně někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
2965
18.10.16 19:01

Myslím, že do 10 tis. včetně služeb, slušný a zařízený spotřebiči je v Praze utopie. Tedy pokud má být ve slušné dostupnosti MHD. Pro informaci jaká je situace. Praha 15, dobře dostupná tram, bus, metro, vlak, nezařízená novostavba, 1+k. k., 36 m2 (z toho 6 balkón)- 11 000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 19:19

No nevím, kamarád teda sehnal slušný a hezký byt se spotřebiči za 10000,– ve Stodůlkách

asi je to o náhodě a známých :-(

jsem bezradná, být single je už tak dost těžký a ještě v PRAZE…

člověk jde do krámu, tak balení pro rodinu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max