Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Beruško, elektrokotel musí topit do vody, to byste museli udělat taky radiátory, ten neumí ohřívat vzduch to horkovzdušných rozvodů. Ty nám tu pěkně kecáš, co?
@Janli píše: Více
Přečtěte si co jsem psala, říkala jsem že tu byl kotel na dřevo ale na ten kotel byly napojené trubky samozřejmě že i s topením a napuštěné vodou aby ten kotel když topíte dřevem vytopil všechny místnosti z chodby? Boze
čtěte alespon a ja uz opravdu odmítám tady psát něco když nečtete předchozí odpovědi
@Janli píše: Více
A ani nevím proč bych si něco měla vymýšlet, to tu mám zářit? Nemam důvod lhát a ani nevím proč bych to dělala, nikoho z vás nikdy neuvidím ani neznám, takže důvod proč bych tu měla vykládat pohádky nevím
je to jak to je, naše chyba že jsme vkládali finance do bytu který náš není, tohle není důvod abych zářila, sama si jsem vědoma že to byla chyba, přítel ze začátku říkal že jsme sem neměli vůbec chodit ![]()
Já to čtu, ale ty píšeš jak tatar, sorry. Zkus se vyjadřovat aspoň trochu srozumitelně. Pokud vám kotel kouřil, tak byl nejspíš zanesený komín nebo neumíte topit. A že by dítěti ublížilo trochu zimy? To je vtipný, většina z nás takhle vyrostla. Podívej, jestli trváš z nějakýho principu na tom, aby ti majitel bytu ucpal díru se kterou tam celou dobu žijete a radši budeš brečet tady, tak trp. Normální člověk by neopravoval cizí byt a díru by měl dávno ucpanou… ![]()
Teď jsi na rodičaku, ale co dál, máš se kam vrátit do práce, seženeš na té vsi zaměstnání, co školka, škola, lékaři, práce přítele, dojíždění…?
Nechápu proč tu kecáš, ale kecáš. A jestli jste do cizího bytu dělali komplet nové topení, tak jste úplní blázni. Ale když vidím, jak se skubes Kvůli blbě stovce za pěnu, tak ti jednoduše vubec nevěřím. Protože na to, co popisujes, už jste museli mít stavební povolení, a stavební povolení musel žádat majitel, a asi by si tu výměnu i sám platil, ne? Rozhodně firma by fakturovala tomu, kdo je majitel. Stejně tak revizak by to musel psát na majitele a ne na vás. Hledat i lhát se musí umět. Ty si vymyslíš hloupě.
@inkakřivák píše: Více
Tak nejde tu vůbec o pěnu, pěnu myši snadno prokoušou a ja tu bojovala za par měsíců již s tímto problémem 4×, mam fobii a vadí mi to a kdyz moji mámě v byte opravil dveře celé tak nevidím důvod proč bych to mela opravovat sama, díru budu pěnit ale nadále budu trvat na tom ať dveře opraví. A k další věci ohledně stavebního povolení? Proč? Kvůli čemu? Majitel o tom věděl, jediné co zaplatil byla elektřina, kotel jsem si platili sami a další věci kolem toho. A nebudu se tu o tok bavit, řešíte věci na které jsem se neptala, poslala jsem fotky kde byl byt ve stavu před a po takže si názor můžete udělat sami a kdyby majitel chtěl tak to opraví už dávno když věděl v jakém stavu je. Tyhle řeči si k srdci neberu protože sama vím jak to je a vás přesvědčovat nebudu
Stavební povolení? Neslo o rekonstrukci, ze začátku šlo pouze o opravy jako škrábání zdí, zadělávání spoustu děr ve zdi, malování, podlaha, na nic takového nepotřebujete stavební povolení, nebo alespoň nic takového mi majitel nesdělil, řekl že pokud se nastehujeme tak si mame byt opravit podle svého a pokud ne tak byt dá někomu jinému. ![]()
Tak si vyřešte i dveře
Drahé položky si zaplatíte a opravu nebo výměnu dveří najednou ne?
No a v téhle chvíli by každý soudný člověk řekl - tak tedy good luck s hledáním jiného šílence, my jdeme jinam ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Zde jsem již psala že už odmítám platit peníze za majitele, už tak jsme udělali velkou chybu že jsme vše opravovali sami. Můžete mi dát kontakt na sebe a zaplatit to vy a nebo třeba nechcete abych platila něco i vám? Čtěte prosím! ODMÍTÁM UŽ COKOLIV OPRAVOVAT, MOMENTÁLNĚ BUDEME PENÍZE INVESTOVAT LEPE A DO NAŠEHO ŽIVOTA NE DO CIZÍCH VĚCÍ
Ne, díky, my si platíme svoje a i když máme taky pronajatý byt, vše konzultujeme s majitelem
Jen mi přijde absurdní, že takovou dobu platíte a děláte za svoje, a najednou jste zjistili, že vlastně asi není byt váš, nebo co. Buď odmítám platit věci v cizím bytě, nebo platím a mlčím. Ne že na internetu plkám a nedávám na majitele, když jste mu od začátku ukazovali, že si vše uděláte sami, podle sebe a za svoje money ![]()
Takže prostě dokud majitel díru neopraví, tak budou v byte myši a teplo bude utíkat po tisících, ale zůstane vlastní hrdost a ušetřených pár stovek za opravu a ten princip! Jo a možnost postěžovat si na lamparne… pardon na emiminu. Jooo… Kdo chce kam…
Absolutně nechápu co tu řešíte, momentálně máme elektricky kotel, dělala se elektřina celý nový jističe, nevim co je rozvaděč nerozumím tomu ja to nedělala, jen to připojoval kotel na elektřinu elektrikář a byl tu servisní technik na to ze se to muže používat a i topenář který svařil trubky