Podnájem a myši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.24 23:38
@ugluk píše: Více

Nejde tu vůbec o díru ale spíše o nové dveře, to že se díra zapění neznamená že zima dveřmi nepůjde a myši pěnu neprokoušou? A psala jsem že dveře prozatím zapěníme tak nebuďte lenošné p :pocitac: če a čtěte, opravdu už nebudu reagovat na tupé krávy protože jsem naštvaná, číst to neumí a furt píšou takové hovna. Uz to slušně ani nejde, a pár stovek jste spadla na hlavu? Oprava dveří nestojí par stovek ale par tisíc vy přechytralé opice spíše jste ještě z dob kdy vše bylo za pár korun :lol: :lol: očividně nemáte nic jiného na práci než celý den vysedávat na emiminu a léčit si komplexy což chápu protože už jen z toho co píšete mi ukazuje obrázek o vás :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 23:45

Na začátku tu psaly ženy, které poradily a napsali zkušenosti a teď ke konci se tu snáší jen slepice aby si léčily vlastní komplexy a mohly si rýpnout do všeho. Takže všem které psaly ze začátku nebo jakkoliv se snažili pomoct moc děkuji :srdce: :andel: tímto uzavírám celou diskuzi

• Citovat
  • Upravit
68967
19.12.24 23:57

Jestli sis nevšimla, jsem z oboru a rad jsi dostala od mnoha lidí tady právních i technických dost a dost. A ano, provizorní oprava, která aspoň dočasně zabrání unikání tepla po tisících a vniknutí myší, se za pár stovek pořídit dá. Nebude vůbec hezká a nebude rozhodně nafurt, ale o tom řeč nebyla.

Mimochodem, nechtěla jsem to sem psát, ale když mi majitel s bytem v takovémhle stavu zkouší navrhovat, že se do toho nebudou cpát peníze, holt se to pronajme za pár šupů, povětšinou radím se touto cestou nevydávat. Protože do bytu v takovémhle stavu za pár šupů se prostě nastěhuje typ nájemníků, které tam člověk moc mít nechce. Potvrzeno opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
20.12.24 06:02
@Anonymní píše: Více

Vždyť jsi psala, že je to spíš pode dveřní, že dáš vyšší práh a bude hotovo. A blbosti píšeš ty. Mluvíš o výměně kotle, pak sekání trubek a nové elektřině, pak zase výměna kotle, vždyť ty meleš opravdu nesmysly. Je vidět, že vubec nevíš, co by se všechno muselo upravit, kdybys chtěla připojit nový elektrokotel. A chci vidět, jak ti pokryje elektřina ve starém baráku takový nárust spotřeby. Jen se hloupě Hadaš a píšeš nesmysly. A když dojdou argumenty, nastoupí vulgárnost a urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
20.12.24 06:07

@ugluk Chce to klid. Tomuhle se člověk muže jenom smát. Do bytu se dostane myš, a sežere ausgerechnet kabely a bobky udělá v posteli. Dostane se dírou ve dveřích, která není ve dveřích, ale spíš pode dveřní. Rozhodně se neschovává třeba v kuchyni, je to myš zákeřná. A majitel na nic nesahne, na barák kašle, ale matce dveře vyměnil. A oni dali už tolik peněz - sama víš, co ty uváděné práce stojí, tak přece nebude platit drátěnku a pěnu. A jistě víš, že na to, co psala ohledně topení, to stavebko mít musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.12.24 08:25
@Anonymní píše: Více

Dobrý den,

za urážky dostáváte ban na 14 dnů.

Hezký den

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
20.12.24 11:15
@ugluk píše: Více

Ono možná i když budou dvere opravené, tak tam ty mysi budou, nedelam si iluze, ze by se jinudy nedostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68967
20.12.24 12:04
@j.a.n.i1 píše: Více

No jo, děr a možných míst vniku může být v takovémhle domě hodně, ale když se zakladatelka celou dobu točila na té jedne díře a jejím spraveni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný