Podnájem v bytě a štěňátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106014
11.2.26 12:42
@Snopy123 píše: Více

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
11.2.26 12:46

@Snopy123 No nemůže si každý pronajímat jak chce, nemůžeš třeba zakázat zvířata…jasně, že dál třeba už smlouvu neprodloužíš, ale jako podmínku si to dát nesmíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33522
11.2.26 12:48
@nikol.f píše: Více

Jaky pejsek bude ti dopredu nikdo nerekne.
Zavirat psa do klece po dobu nepritomnosti mi prijde divny, sice nic neznici, ale stekani a knuceni stejne nezabranis.
Od malinka ho ucit ze nebudes porad s nim, ze budes odchazet, ale dat mu jistotu ze se vratis. Kup si kameru a muzes sledovat jak se chova kdyz budes pryc. Muzes na nej mluvit.
Hodne psu po dobu nepritomnosti majitele spi. On se casem nauci, ze bude sam doma a bude vedet ze prijdes domu a pujde na prochazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10749
11.2.26 13:09

Majitel bytu zvířata povoluje, takže je úplně jedno, že zdejší dámy by neprojímaly někomu byt se psem :lol:! A zase tady dělají z komára velblouda.
Spousta majitelům bytů je všechno u řiti, shrábnou tříměsíční kauci a když pak byt přebírají a vidí nějaké škody, kauci nájemníkovi jednoduše nevrátí a z toho zaplatí opravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
11.2.26 13:22
@Snopy123 píše: Více

Však jo…já s tím nezačala
Osobně jsem nic zvláštního nesjednavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
11.2.26 13:23
@Monchichik píše: Více

Neodporuje si to trochu s místním nepochopením k čemu psa do 2+kk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
11.2.26 13:24
@Kriss Tina píše: Více

Přesně. Bejvalej když si pořídil štěně, první dny byl s ním doma nebo aspoň měl možnost později odskočit si z práce o polední pauze podívat se, co pejsek napáchal, utřít loužičky (a to nebyl v podnájmu, ale ve vlastním domě)- nechával ho, když nebyl doma, ze začátku na takové chodbičce, kde bylo jen lino, pejsek čůral opravdu všude, :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
11.2.26 13:24
@Bytsamsebou píše: Více

Tak tady se zásadně odpovídá na něco jiného než dotaz
Hlavně pořádně zpucovat zakladatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
11.2.26 13:25
@Emka135 píše: Více

Já si taky na stěhování a aby si psí zvyklí brala 14 dní dovolenou
A pokaždé, když jsem si pořizovala nové zvíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
11.2.26 13:30
@Semtex píše: Více

Ale ta škoda je přece stejná…
Nebo když je od dítěte, tak to přejdes..ale od psa budeš požadovat náhradu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56045
11.2.26 13:35
@Monchichik píše: Více

Stačí normální hovor při tom, když se ti ozve zájemce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
11.2.26 13:36

@nikol.f Ahoj,
jestliže jsou mazlíčci majitelem povoleni (oni být zakázáni oficiálně tuším nemohou, neoficiálně ti jako někdo kdo byty pronajímá říkám, že plusové body to rozhodně nejsou), tak asi speciální ujednání do smlouvy nepotřebuješ.
Jinak samozřejmě za škody, které na bytě nad rámec běžného opotřebení způsobíš může vlastník po tobě vymáhat. Klecí bych teda to nebohé zvíře netrápil, naopak mu uzpůsobil místnost s oknem třeba k tomu, aby si mohl k výhledu lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
11.2.26 13:41

@Venetia Ne, to byla odpověď na to, že pronajímatel může zakázat. Tak někdo je pejskař a někdo ne. Nevím, proč jsou komentáře k čemu psa do 2 + kk. Malý pes může být i v garsonce. Hlavně je to na každém, jestli psa chce nebo ne. Kdo není pejskař, tak nevím, proč se k tomu vyjadřuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
11.2.26 13:44

Kdyby byl dospělý tak je to ok, ale to štěně? Co když doma bude ječet, to nájem rychle ukončí a pak hledat se štěnětem bydlení :? Kolik h denně bude štěně samo doma? Co bude ničit prostě nevíš, každý pes je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
11.2.26 13:53

@Snopy123 já nevím proč se vždy napíše počůraný výtah :mrgreen:. stěně sem vždy měla v náručí a dospělý pes není takový aby čůral kdekoliv? Nikdy se to nestalo. přece ví že už jdou ven :mrgreen:. Vlastně největší problém může nastat až štěně začne řvát a borci jsou celkem uštěkaný :? a ty začátky brečet asi bude. Já mám neštěkací plemeno a ani jedna nebrečela při odchodu.York nic moc asi nezničí, ale to štěkání by mne jako bydlet vedle asi vadilo dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný