Podnájem v bytě a štěňátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3094
11.2.26 19:28

@Menton Nechceš trošku brzdit? Její pronajímatel nemá se psem problém. Je to jeho názor, souhlasí s ním.
Jak to máš ty teoreticky tu nikoho zajímat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 19:31
@Snopy123 píše: Více

Kde píšu, že nepronajímám lidem se psy?
Já jen vysvětluji, co vše ji může potkat a co kolik stojí, a že nechápu, proč to řeší, když v posledním příspěvku psala, že ví co dělá a nikdy psi nic nezničili.
60 tisíc za podlahy v celém bytě není žádná šílená částka.
Kuchyň překvapivě stačí Ikea, kdy přestanou ten typ vyrábět a jsi někde. To už je lepší něco na míru od truhlaře.

• Citovat
  • Upravit
15493
11.2.26 19:39
@Snopy123 píše: Více

Se divím, že si od takové osoby někdo něco pronajme. :roll:
Já jsem většinou na straně majitelů nemovitostí. Ale tohle je i na mě moc. Od takové arogantní a veledůležité osoby bych nechtěla ani garáž. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
11.2.26 19:57
@Anonymní píše: Více

Nevíme rozměry bytu. V 2+kk bych úplně obyčejnou rozměrnou klasickou kuchyňskou linku nečekala.
A stále pes velikosti Jokšír se dá vymezit prostor, kde bude. To není velký pes, který pohybem a drápy by teoretickou ničil běžnou podlahu.
No teď jsem kupovali kuchyni do pronájmu. Polská za 30k. 5,5 m délka, bez spotřebičů.

Příspěvek upraven 11.02.26 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
11.2.26 20:01

My jsme v poledním podnájmu se psy žili před 23 lety. Už tehdy náš pronajímatel měl ve smlouvě, že si může nemovitost 1× za x měsíců kontrolovat. Neměli jsme problém, proč by ano.
Sami to ve smlouvách máme taky i pro rodiny bez psů :-) Problém roky nemá nikdo.
Zájemce máme vždy a vždy si můžeme vybírat. Stačí mít byt za normální cenu v pěkné lokalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8957
11.2.26 20:25

Přeji, ať se se štěnětem co nejlépe sžijete a vše probíhá bez problémů :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
11.2.26 20:51
@PavelChytry píše: Více

No to určitě. Pes na rozdíl od člověka se nepotí, takže jeden den neumytý člověk smrdí víc než pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
11.2.26 21:07
@Alušáček píše: Více

A kolik takové velké hovado, jako je jorkšír nadělá bordelu ve společných prostorách! Těch chlupů všude!

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
11.2.26 21:14
@Šmoulice píše: Více

Zrovna jorkšír který ani nepelichá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
11.2.26 21:29
@PavelChytry píše: Více

He? Ani v pronajatem ani ve vlastnim byte neni v pohode, aby pes cural na zem. Ale nez se stene nauci cistotnosti, chvili to trva. A z vinylu a lina to v pohode utres. Plovoucka se muze poskodit a mit nacurane mezi parketami, nebo na koberci fakt nechces. To mas jako s detma - tem se taky stavaji nehody, kdyz se odplenkovavaji. A se psem jsem bydlela uz ve trech ruznych pronajmech a nikdy pri predavani bytu nemel majitel problem a kauci jsem dostala zpatky celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
12.2.26 01:03

Pokud jste připravení uhradit cokoliv, co zničí a majitel je v pohodě s tím, že tam bude štěně, tak si ho klidně pořiďte. Ale počítejte s tím, že věci nemusí jít podle plánu a ten pejsek vám může nadělat do budoucna dost potíží. V předchozím bydlišti si sousedi pořídili štěně yorka a ačkoliv se fakt snažili, tak ho prostě nešlo odnaučit kňučení a štěkání. To zvíře spustilo pár minut po tom, co zavřeli dveře a přestalo, až když se vrátili. Byl schopný takhle jet hodiny v kuse. Bohužel i v dospělosti. Ten tlak od sousedů byl tak velký, že ho nakonec darovali někomu do baráčku, kde si mohl kňučet, jak mu bylo libo a nikoho tím neobtěžoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8957
12.2.26 06:29

Honimíra igniruj. On musí mít nemocnou duši a prázdno v hlavě.
Celkově si tady zas člověk při čtení může udělat obrázek, jaké jsou lidské povahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106067
12.2.26 06:48
@Menton píše: Více

Bydlela jsem se psy v podnájmu od začátku, teď mám kočky…a majitel tu byl někdy před létem a v pohodě.
Bydlím tu už přes 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
12.2.26 07:48

Tak zasmradli bezdaci mne smrdi taky nebo kdokoliv jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
12.2.26 08:33
@lilith1 píše: Více

Ano člověk vyprodukuje daleko větší smrad než zvíře. Treba i čistotný člověk, když se spoti při sportu, namáhavé práci bude smrdět daleko víc než kočka nebo pes. To si odpůrci zvířat neumí přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný