Podnájem v bytě a štěňátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105785
11.2.26 11:41
@Semtex píše: Více

Některá zvířata se pasovala na členy rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105785
11.2.26 11:43
@Semtex píše: Více

V čem je rozdíl, jestli něco znamenat či pes nebo dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.2.26 11:53

Miluju telefonáty a pejsek nevadí? Vždy mám sto chutí říct, ať si nejdřív pořídí vlastní bydlení a pak ať si tam bydlí s čím chtějí.
Ani sebevětší kauce nezabrání riziku poškození. Ti nájemníci by si měli uvědomit, že nestačí vyměnit kousek nábytku, podlahy, jedny dveře, ty náklady mohou jít do vyšších desítek tisíc.
Takže zvířata do bytu opravdu ne.
Další nová skupina jsou pobiraci dávek. Když při domlouvání prohlídky na rovinu oznámil, že žádné potvrzení nevydavam, tak dobrá půlka " zájemců" odpadne…
Milí nájemnici, máte k dispozici majetek vy výši několika milionů a to vybavení bytu nestálo pár tisíc…proto ta vybíravost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.2.26 11:53

@Venetia Hlavně je to úplně jedno. Tady majitel nemovitosti zakladatelce psa povolil, čili je úplně zbytečné řešit, že někdo jiný by psa by u sebe nepovolil, protože ho nebaví řešit jejich problémy. Tak od dotyčného si zakladatelka byt nepronajímá :-)
Stejně jako je naprosto zbytečné se ptát, zda musí mít ve 2+kk Jorkšíra, když ji vadí každý pes. No asi musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.2.26 11:56

@Menton
A to je výkřik kam?
Tak nic nepronajímej a nebo dej jasné podmínky do inzerátu. Nebo to zadej RK a nebudeš mít blbé telefonáty.

Jako promiň, ale některé se chováte tady v diskuzi dost divně. :nevim:
Zakladatelka psa povoleného má. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105785
11.2.26 11:59
@Menton píše: Více

Já když hledala podnájem psala jsem to každé odpovědi…tím se rovnou vyřeší lidí, kteří by nepronajali
Je to stejné jako seznamka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.2.26 12:03
@Snopy123 píše: Více

Divné, otázka co je divné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105785
11.2.26 12:03

Jo realita je jinde…já mám hezké bydlení..postaveno 2006 myslím, spousta bytu na podnájem…a psu taky…o kočkach se neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.2.26 12:05

@Venetia A nám byt zdemolovala rodina i bez zvířat jen s dítětem. Do dnes nechápu co tam dělali, protože zvládli udělat díry do vest, skříní, zničili vanu a ani ty dávky nepobírali.

Psů jsme měli za život mraky a až na jednoho nemocného nikdy žádný nebyl demoliční četou.
Jestli pes smrdí nevím, jako pejskař to asi těžko posoudím. Nikdo si u nás nestěžuje, ale tak těžko říct.
To už mi víc vadí kuřáci. To je dílo to pak z těch zdí dostávat.
Sousedi vedle našeho pronájmu si chodili zapalovat na balkón trávu. Jinak oba pracovitý, včas platící nájem, atd… Kupodivu to našim nájemníkům vadilo. Taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105785
11.2.26 12:16

Chápu, ono těch problémů bude hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.2.26 12:19

@Venetia Tak každý samozřejmě může pronajímat za podmínek jaký chce. Je to jeho nemovitost že. Pokud nechce psy, nebo zvířata vůbec, ať je nepovoluje.
Někdo nechce děti, někdo kuřáky, někdo pobírače dávek, atd,…
Ale k čemu to je zakladatelce. Ona psa povoleného má. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.2.26 12:21

@Venetia Naši mladí měli nemovitost tuším z roku 2017, byli první kdo v ní bydlel (majitel si ji kupoval do budoucna pro svoje děti) a malého psa jim povolil taky. Oni tedy pak z koupě couvli a pořídili si ho až do vlastního bydlení, ale problém v tom neviděl.
Každý ať volí dle sebe. :kytka: Navíc to není předmětem diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
11.2.26 12:32
@Anonymní píše: Více

Upřednostním zájemce se psem radši, než rodinu s děckem.
Zlatej pes, oproti děcku/děckám … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
11.2.26 12:36

Taky čumím, co jsou některé schopné vyplodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
11.2.26 12:37
@Venetia píše: Více

V tom, že dítě je člověk a pes je zvíře a obtěžuje mě věnovat pozornost cizím zvířatům. To je asi jako s komarama, když si někde venku lítají a nezajímám je, tak jsou mi jedno, ale když si mě začnou všímat, ráda se jich zbavim. Kdyz je někde pes a nevšímá si mě, tak si ho taky nevšímám a jsme spokojeni oba. Kdyz si me všímá nadměrně krome úvodního ocichnuti, obtěžuje mě to a jsem naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný