Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lilith1 píše: Více
Ja taky. Mam ještě alergii a v bytě, kde mají zvíře, nemuzu byt. Kamarádka ma doma psa a kocoura a dělají hrozný bordel.
@jkra Tak pak nestojí otázka, zda vážně do 2+kk musí mít psa, ale do jakéhokoli podnájmu mít psa a na velikosti bydlení to nezáleží.
@Snopy123 píše: Více
Podle me záleží. Nicméně jako pronajímatel fakt lidem se zvířetem nepronajmu.
@jkra A tak kdyby si pořizovali do 4+1 Jorkšíra, tak to bude ok?
To nebude Ti vadit, že to je do podnájmu? Tam pes nic nemůže zničit?
Jinak samozřejmě jako pronajímatel máš možnost volby.
My ji měli taky.
@jkra A jaký vliv má velikost toho bytu na pořízení Jokšíra?
Jinak samozřejmě klidně nepronajmi byt lidem co chtějí psa.
Někdo nechce děti, někdo kočky, někdo papoušky. Někdo někoho kdo pobírá dávky, někdo nechce pár.
Vždyť je to volba každého majitele.
Moje reakce byla na tenhle příspěvěk, necitovala jsem:
„Co zničí, musíš zaplatit. Vážně musíte do 2+kk psa?“
Tak asi se podivuješ nad 2+kk a Jorkšírovi. Proto se ptám jestli větší byt byl v pohodě?
Příspěvek upraven 11.02.26 v 11:03
@jkra píše: Více
Známým pes ohlodal i kachlový sokl u podlahy. A každý byt, kde žije nějaký pes, je cítit psovinou, i když samozřejmě majitel tvrdí, že jeho pes vůbec nesmrdí
taky bych lidem se psem už nepronajala. Jsou s tím jenom úplně zbytečné potíže a už jsem vyloženě alergická na neustálé reseni cizích psů.
@Semtex píše: Více
Sousedům pes vyhrabal v rohu místnosti díru, steskem.
Ne. Bylo to myšleno, ze vazne do 2kk musí někdo mit psa? Ja to nechápu. Dal to asi nemusíme rozebírat.
@jkra No asi musí, když si ho pořizuje ![]()
Já zase nechápu, proč se tak blbě ptáš ![]()
Navíc tady asi s tím pronajímatel problém nemá, když si ho mohou pořídit.
Děti jsou lidé, zatimco to ostatni jsou zvířata. Byty jsou pro lidi, pro zvířata je příroda nebo hospodářské budovy, zahrady, pastviny, vzdušný prostor, a tím bych to asi uzavřela.
@Semtex I děti mohou dělat bordel a sousedi si na ně stěžovat mohou úplně stejně jako na ty psy a problémy z toho budeš řešit stejně. ![]()
Ale možná Ti bude stačit argument, že děti jsou lidské bytosti a byt je určený pro lidi.
Ono když bude sousedka posílat neustále stížnost na děti rodiny v Tvém podnájmu a chtít to řešit SVJ, možná pak klidný a socializovaný pes bude poklad.
A vybydlený byt po jedné takové rodince jsem viděla taky.
Ale to je jedno, jde jen o zkušenosti. ![]()
@jkra píše: Více
Samozřejmě..spousta lidí žádné nemá..tak se to vyrovná