Podnikání, koupě secondhandu v Anglii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jamuna
7.3.14 20:13

Podnikání, koupě secondhand v Anglii...

Holky potřebuji radu kupuji poprvé secondhand od dodavatele přímo z Anglie (už mě nebavilo brát zde od překupníků kde si nadsazují ceny vysoko a zboží tomu bud neodpovídá nebo když odpovídá je zas dost drahé :zed:, peníze jsou poslány, budu čekat na zboží zatim beru půl tuny creamu na zkoušku ale pak bych chtěla brát cca 3-10 tun měsíčně pokud budu spokojená s tím co mi přijde :mrgreen: zajímalo by mě jak se to řeší v případě, když by zboží nebylo dovezeno? Také bch chtěla poradit da je výhodnější být plátce DPD a být nahlášena k této dani nebo je lepší nemít tuo dan? Děkuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7765
7.3.14 20:48

Můžu se zeptat na kolik cca přijde půl tuny oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.3.14 21:19

No já být tebou, tak se tomu DPH vyhýbám, pokud nemusíš, nehrň se do toho, ale je to jen můj názor ;-)… když nebude zboží dodáno? nemyslíš, že by jsi si ho měla nechat pojistit? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
7.3.14 21:20

@Alises podle toho od koho mají různé ceny vyjde na cca 50 tisíc včetně DPH konečná cena bez DPH by to bylo o 21 procent méně, cena na kg je 100 kč kvalita cream tzn, jako nové 1 jakost vyjde na 80 kč a tříděné trička jsou za 60 kč doprava vychází na 500-1000 kg na 10 tisíc

• Citovat
  • Upravit
288
7.3.14 21:22

Sice to o to budeš mít levnější, ale následně to stejně odevzdáš státu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
8.3.14 08:58

@Dee9614 neodevzdám ta cena je včetně daně DPH už se nic navíc neplatí

• Citovat
  • Upravit
288
8.3.14 23:42

To sice ano, ale dph se odevzdava i statu formou dane. Vydelek vs. „Vydaje“… napr. Jednou za ctvrt roku ti ucetni udela dph, spocita se kolik jsi dala dph za nakup potrebneho k podnikani a dph, ktere jsi mela pri vydelku a rozdil zaplatis na dani, popr.ti to vrati, ale to se moc nestava:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.8.14 20:05
Jamuna, mohla by jsi mi třeba říct, kde v té anglii nakupuješ za tak dobré ceny?
děkuji :)
@Jamuna píše:
@Alises podle toho od koho mají různé ceny vyjde na cca 50 tisíc včetně DPH konečná cena bez DPH by to bylo o 21 procent méně, cena na kg je 100 kč kvalita cream tzn, jako nové 1 jakost vyjde na 80 kč a tříděné trička jsou za 60 kč doprava vychází na 500-1000 kg na 10 tisíc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat