Podnikání, koupě secondhandu v Anglii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No já být tebou, tak se tomu DPH vyhýbám, pokud nemusíš, nehrň se do toho, ale je to jen můj názor
… když nebude zboží dodáno? nemyslíš, že by jsi si ho měla nechat pojistit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alises podle toho od koho mají různé ceny vyjde na cca 50 tisíc včetně DPH konečná cena bez DPH by to bylo o 21 procent méně, cena na kg je 100 kč kvalita cream tzn, jako nové 1 jakost vyjde na 80 kč a tříděné trička jsou za 60 kč doprava vychází na 500-1000 kg na 10 tisíc
- Citovat
- Upravit
Sice to o to budeš mít levnější, ale následně to stejně odevzdáš státu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To sice ano, ale dph se odevzdava i statu formou dane. Vydelek vs. „Vydaje“… napr. Jednou za ctvrt roku ti ucetni udela dph, spocita se kolik jsi dala dph za nakup potrebneho k podnikani a dph, ktere jsi mela pri vydelku a rozdil zaplatis na dani, popr.ti to vrati, ale to se moc nestava:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji
@Jamuna píše:
@Alises podle toho od koho mají různé ceny vyjde na cca 50 tisíc včetně DPH konečná cena bez DPH by to bylo o 21 procent méně, cena na kg je 100 kč kvalita cream tzn, jako nové 1 jakost vyjde na 80 kč a tříděné trička jsou za 60 kč doprava vychází na 500-1000 kg na 10 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky potřebuji radu kupuji poprvé secondhand od dodavatele přímo z Anglie (už mě nebavilo brát zde od překupníků kde si nadsazují ceny vysoko a zboží tomu bud neodpovídá nebo když odpovídá je zas dost drahé
, peníze jsou poslány, budu čekat na zboží zatim beru půl tuny creamu na zkoušku ale pak bych chtěla brát cca 3-10 tun měsíčně pokud budu spokojená s tím co mi přijde
zajímalo by mě jak se to řeší v případě, když by zboží nebylo dovezeno? Také bch chtěla poradit da je výhodnější být plátce DPD a být nahlášena k této dani nebo je lepší nemít tuo dan? Děkuji za rady