Podnikatelky, podnikatelé sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.12 14:20

Aklama

Dělám sportovní a společenské akce pro děti a dospělé „na klíč“ + vyučuji tanec. Vedla mě k tomu láska k dětem a sportu. Ale do OSVČ mě zavanula náhoda.

• Citovat
  • Upravit
1120
10.2.12 14:21

Pardon za anonymitu v předchozim přispevku.

Dělám sportovní a společenské akce pro děti a dospělé „na klíč“ + vyučuji tanec. Vedla mě k tomu láska k dětem a sportu. Ale do OSVČ mě zavanula náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.2.12 15:08
Barca12345 píše:
Ahoj, ted jsem prevazne ma RD :-)
Predtim jsem byla OSVC, v oboru reality - nakup x prodej, exekuce, drazby, pujcky… v tom pokracuju i ted, a od 1.3. jsme se pustili do podnajmu male kavarnicky, kdy do budoucna mam plany na kavarnicku s hernou, hlidanim deti a programy pro ne - v nasi lokalite nic moc takoveho neni… ;)Ja bych se jeste chtela zeptat, z jakeho duvodu jste zacali podnikat? Nedostatek pracovnich mist? Nezavislost? Penize? Zabava? :mavam:

U mě to byl určitě nedostatek pracovních příležitostí. Já jsem podnikat chtěla, ale nezávisle na tom, že si vydělat MUSÍM, chtěla jsem něco nenáročného při práci, ze které bych měla pravidelně každý měsíc výplatu. Jsem v začátcích a nezávisle si rozhodně nepřipadám, spíš naopak :think: Ale jsem ráda, že si můžu svůj den naplánovat podle sebe… to je ohromná výhoda, hlavně až budou děti.

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
10.2.12 15:14

Já učím a překládám Aj, Nj a k OSVČ mě přivedl fakt, že se mi z práce ve státním sektoru udělalo fyzicky špatně :-)

• Citovat
  • Upravit
182
11.2.12 10:59

já jsem sice teď týden na mateřské, ale doposud jsem podnikala v oboru ,,zdravého životního stylu,, .. sport, sportovní výživa, redukční dieta a úprava stravovacích návyků, fitness :) …tuhle práci jsem začala dělat, protože mi tento obor přijde zajímavý a perspektivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.2.12 11:33

Autoškola, důvod sama si svým pánem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivaaaa
4.9.12 15:51

Sport na fitness

Zdravím Vás všechny
Jelikož taky zvažuji podnikání z důvodu zdravotních potíží mého syna, potřebuji být flexibilní, stále kontroly, nějaké rehabilitace- velmi mne tu zaujal příspěvek o podnikání ve sportu, zdravé výživě, jen nevím jak začít podnikat,
Nemohla by jste mi napsat jak jste začínala??

• Citovat
  • Upravit
Ivaaaa
4.9.12 15:54

Velmi mne zaujalo tvé podnikání dělání sportovních a společenských akce pro děti a dospělé „na klíč. Jak to probíhá, to jsi obeslal školky fitcentra s touto nabídkou?? Co všechno v tom máš - ráda bych pracovala ve sporu + s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
5
4.9.12 22:35

Já jsem vždycky chtěla podnikat, říkám o sobě, že jsem špatný zaměstnanec :-D věčně nespokojený. Takže jsem nejdříve překládala francouzštinu, ale to mi přišlo dost časově náročné a také se člověk stane závislým na tom, jestli mu nějaký překlad přijde nebo ne… takže jsem hledala dál a našla společnost, která prodává doplňky stravy a začala pracovat tam a tudy jsem se dostala k jiné společnosti, která se zabývá internetovými produkty a tato práce mě opravdu baví a hlavně je 100% z domova a mě to umožnilo nevracet se po MD do práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.7.13 15:19

Otvírám znovu diskuzi, zajímalo by mě kdo v čem podnikáte, nebo jste podnikali, jak se vám daří a v jak velkém městě podnikáte a jestli vám to vydělává. Já osobně jsem na mateřské a tak za rok si chci otevřít obchůdek z oblečením. Město menší, zhruba 5000 obyvatel. Prodávat si chci sama. Vede mě k tomu nezávislost před nadřízenými, nedostatek práce a taky absence podobné prodejny v našem městě. Zbohatnout nechci, jen se normálně uživit. Co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová