Podnikatelky, podnikatelé sem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20507
10.2.12 13:22

Podnikatelky, podnikatelé sem ...

Ahoj

moc ráda bych se vás zeptala kdo pracuje na OSVČ v jakém oboru, popřípadě s čím podnikáte. Děkuji za odpovědi rozšíříte mi reálné představy. :mavam:

Barca12345:
Ja bych se jeste chtela zeptat, z jakeho duvodu jste zacali podnikat? Nedostatek pracovnich mist? Nezavislost? Penize? Zabava?

Příspěvek upraven 10.02.12 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3929
10.2.12 13:29

tak já se hlásím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.2.12 13:31

Pritel me dotlacil do oblasti IT a tvorby www, ale zatim si rozumim jen se SEO a PPC. Jinak mame eshop a internetovy magazin - ten je tedy zatim jen v plenkach..

• Citovat
  • Upravit
20507
10.2.12 13:32
Lendík27 píše:

a včem si lebedíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
10.2.12 13:33
ncc1701 píše:
Pritel me dotlacil do oblasti IT a tvorby www, ale zatim si rozumim jen se SEO a PPC. Jinak mame eshop a internetovy magazin - ten je tedy zatim jen v plenkach..

a čeho se to přesně týká?prodáváte tam nějaké zboží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.2.12 13:38
petullle píše:
ncc1701 píše:

Je to regionalni tematicky web pro fanousky geocachingu, ovsem chodi k nam a prispivaji i lide z jinych koutu cr. Chtela jsem to zamerit na cestovani, na seznameni „nasich“ kaceru jednoho s druhym - sice uz se zname, ale je to spis pro novacky. Nic tam neprodavame, ale mame napad na vyrobu tradicnich predmetu trochu jinak.. Zatim se setkavame se zajmem, ale je to fakt jeste mlade :-)

• Citovat
  • Upravit
20507
10.2.12 13:41
ncc1701 píše:
petullle píše:
ncc1701 píše:
Je to regionalni tematicky web pro fanousky geocachingu, ovsem chodi k nam a prispivaji i lide z jinych koutu cr. Chtela jsem to zamerit na cestovani, na seznameni „nasich“ kaceru jednoho s druhym - sice uz se zname, ale je to spis pro novacky. Nic tam neprodavame, ale mame napad na vyrobu tradicnich predmetu trochu jinak.. Zatim se setkavame se zajmem, ale je to fakt jeste mlade :-)

aha to z ní zajimavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.2.12 13:42

Ja vlastnim psi salon a znacku fesacky pejsek!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
10.2.12 13:45

účto a e-shop

• Citovat
  • Upravit
3929
10.2.12 13:47
petullle píše:
Lendík27 píše:
a včem si lebedíš? :)

MÁME MALINKOU hospůdku - jenom na pivo - tä u toho koupaliště a venkovní sezení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.2.12 13:50

Ahoj, ted jsem prevazne ma RD :-)
Predtim jsem byla OSVC, v oboru reality - nakup x prodej, exekuce, drazby, pujcky… v tom pokracuju i ted, a od 1.3. jsme se pustili do podnajmu male kavarnicky, kdy do budoucna mam plany na kavarnicku s hernou, hlidanim deti a programy pro ne - v nasi lokalite nic moc takoveho neni… ;)

Ja bych se jeste chtela zeptat, z jakeho duvodu jste zacali podnikat? Nedostatek pracovnich mist? Nezavislost? Penize? Zabava? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.12 13:59
jani a co je nejlepší šampon pro jorkšíra? Dneska večer mi dovezou dvouměsíční mimi, nikdy jsem jorkšíra neměla, v čem ho mám koupat, jak často se stříhají? Chci ho na krátký sestřih, kdy s může stříhat?
Janichka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.2.12 14:03

Vyrábíme látkové pleny a další související sortiment. Začala jsem s tím proto, že na trhu chyběly plenky, které by mi (resp. dceři :lol: ) vyhovovaly, tak jsem si jich pár ušila doma, vzbudilo to zájem okolí, tak jsem šila na zakázku a pak se to tak nějak začlo rozjíždět a už nebylo cesty zpět :lol: Dělám to celou dobu při rodičáku, jsem za tuto možnost moc ráda, vyhovuje mi to mnohem víc, než zaměstnanecký poměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.2.12 14:05
terinka4444 píše:
jani a co je nejlepší šampon pro jorkšíra? Dneska večer mi dovezou dvouměsíční mimi, nikdy jsem jorkšíra neměla, v čem ho mám koupat, jak často se stříhají? Chci ho na krátký sestřih, kdy s může stříhat?
Janichka píše:

No, ja jsem nekdy cetla, ze pokud chcete pejska na chov a vystavy, nesmi se strihat do jenoho roku, kdy je bonitovan - pokud mate psa jako mazlicka, myslim, ze je to jedno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
10.2.12 14:17
ivuska.h píše:
Vyrábíme látkové pleny a další související sortiment. Začala jsem s tím proto, že na trhu chyběly plenky, které by mi (resp. dceři :lol: ) vyhovovaly, tak jsem si jich pár ušila doma, vzbudilo to zájem okolí, tak jsem šila na zakázku a pak se to tak nějak začlo rozjíždět a už nebylo cesty zpět :lol: Dělám to celou dobu při rodičáku, jsem za tuto možnost moc ráda, vyhovuje mi to mnohem víc, než zaměstnanecký poměr.

chytrá to mamča :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová