Dotace na podnikání v oboru pedikúra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
502
18.12.14 16:44

Podnikatelský záměr

Dobrý den, prosím Vás. Ráda bych dostala dotace od prac. úřadu na své podnikání. V oboru pedikúra. Máte s tím zkušenost někdo z vás? Kdo by mi mohl pomoci? Dále se chystám sepsat podnikatelský záměr. A také uvítám rady a tipy, co a jak. Děkuji moc :srdce: a krásné svátky všem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.12.14 16:46

@krystinka.a žádala jsem dotace, i je dostala, ale jiný obor. Vy už teď nemusíte absolvovat kurz základy podnikání? tam se podnikatelstký záměr zpracovával.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
18.12.14 16:48
@martina.se píše:
@krystinka.a žádala jsem dotace, i je dostala, ale jiný obor. Vy už teď nemusíte absolvovat kurz základy podnikání? tam se podnikatelstký záměr zpracovával.. :think:

Ahá, no já mám půjčený vzor od známé, která je kadeřnice a má svůj vl. salon :kytka: a jinak jsem byla na škole podnikání, ale tam jsme nic neprobírali. A na kurz už ted' není ani čas. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.14 16:49

@krystinka.a ten podnikatelský záměr - důležitá je rozvaha, jak to vidíš finančně - co potřebuješ, co myslíš, že vyděláš. U nás to bylo 95 % úspěchu, zbytek jen okecávky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.12.14 16:52

@krystinka.a Informuj se přímo na ÚP. Podmínkou byla registrace na ÚP tuším 3 měsíce a absolvování kurzu a až potom založení ŽL…
a ten podnikatelský záměr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
18.12.14 17:04

Děkuji na ÚP jsem od září 2014, a kurz budu mít hotový po novém roce. A ihned na to, si jdu založit ŽL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
18.12.14 19:06

@krystinka.a No možná by stálo za úvahu projít tím podnikatelským kurzem. Já jím taky prošla a díky němu jsem přišla na to, že na mé podnikání bych ani s dotací nestačila. Je mi jasné, že pedikůra nebude nic extra finančně náročného, ale v tom kurzu tě naučí i základy účetnictví což už je důležité si myslím.
@martina.se omlouvám se za OT ale ty mě překvapuješ každý den :kytka: přeji krásné svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.14 19:13

@Riky69 já za to nemůžu :mrgreen: Aji Tobě krásné svátky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
19.12.14 11:00

Děkuji moc ale učetnictví nepotřebuji, absolvovala jsem školu podnikání. A pedikúra je finančně náročná ale vesměs už mám vše koupeno, jen by se 50 tis. ještě hodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
19.12.14 11:04
@krystinka.a píše:
Děkuji moc ale učetnictví nepotřebuji, absolvovala jsem školu podnikání. A pedikúra je finančně náročná ale vesměs už mám vše koupeno, jen by se 50 tis. ještě hodilo :)

Promiň, ale v tom případě si myslím, že sepsat podnikatelský záměr by měla pro tebe být hračka, proto nechápu proč si kvůli tomu zakládala diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
17.2.15 15:28

Dotace-kadeřnice

Dobrý den. Chci se zeptat, mám pul roku salon kadeřnicky na živnost…Mám ještě právo na dotace? Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat