Dotace na podnikání v oboru pedikúra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podnikatelský záměr
Dobrý den, prosím Vás. Ráda bych dostala dotace od prac. úřadu na své podnikání. V oboru pedikúra. Máte s tím zkušenost někdo z vás? Kdo by mi mohl pomoci? Dále se chystám sepsat podnikatelský záměr. A také uvítám rady a tipy, co a jak. Děkuji moc
a krásné svátky všem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@krystinka.a žádala jsem dotace, i je dostala, ale jiný obor. Vy už teď nemusíte absolvovat kurz základy podnikání? tam se podnikatelstký záměr zpracovával.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@krystinka.a žádala jsem dotace, i je dostala, ale jiný obor. Vy už teď nemusíte absolvovat kurz základy podnikání? tam se podnikatelstký záměr zpracovával..
Ahá, no já mám půjčený vzor od známé, která je kadeřnice a má svůj vl. salon
a jinak jsem byla na škole podnikání, ale tam jsme nic neprobírali. A na kurz už ted' není ani čas. Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krystinka.a ten podnikatelský záměr - důležitá je rozvaha, jak to vidíš finančně - co potřebuješ, co myslíš, že vyděláš. U nás to bylo 95 % úspěchu, zbytek jen okecávky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krystinka.a Informuj se přímo na ÚP. Podmínkou byla registrace na ÚP tuším 3 měsíce a absolvování kurzu a až potom založení ŽL…
a ten podnikatelský záměr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji na ÚP jsem od září 2014, a kurz budu mít hotový po novém roce. A ihned na to, si jdu založit ŽL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krystinka.a No možná by stálo za úvahu projít tím podnikatelským kurzem. Já jím taky prošla a díky němu jsem přišla na to, že na mé podnikání bych ani s dotací nestačila. Je mi jasné, že pedikůra nebude nic extra finančně náročného, ale v tom kurzu tě naučí i základy účetnictví což už je důležité si myslím.
@martina.se omlouvám se za OT ale ty mě překvapuješ každý den
přeji krásné svátky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc ale učetnictví nepotřebuji, absolvovala jsem školu podnikání. A pedikúra je finančně náročná ale vesměs už mám vše koupeno, jen by se 50 tis. ještě hodilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krystinka.a píše:
Děkuji moc ale učetnictví nepotřebuji, absolvovala jsem školu podnikání. A pedikúra je finančně náročná ale vesměs už mám vše koupeno, jen by se 50 tis. ještě hodilo
Promiň, ale v tom případě si myslím, že sepsat podnikatelský záměr by měla pro tebe být hračka, proto nechápu proč si kvůli tomu zakládala diskuzi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotace-kadeřnice
Dobrý den. Chci se zeptat, mám pul roku salon kadeřnicky na živnost…Mám ještě právo na dotace? Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit