Podnikavé mamičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Yoy
661
28.2.13 16:18

Podnikavé mamičky

Ahojte všetci, rada v tejto diskusií uvítam podnikavé mamičky, alebo tehulky 8) som v 13tom týždni tehotenstva a rada by som niečo podnikla, čokoľvek čo prinesie radosť a peniaze :potlesk:
Len mi chýba nápad a som z toho už nešťastná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elizabeta92
28.2.13 16:22

Mít dobrej nápad, stejně ti ho neřeknu :mrgreen:… Taky pořád něco vymýšlim ;)

• Citovat
  • Upravit
907
28.2.13 16:37

Od roka malé podnikám v oboru fin. poradenství a jsem spokojená. Práce s klienty je v kanceláři, zbytek doma na PC a po telefonu. Mám ekonomickou VŠ, takže všechny ty potřebné zkoušky pro mě byly „hračka“. Ale pokud bych neměla tohle, tak bych ustájila někomu za peníze 2 koně a pobírala nějaké dotace za louky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
28.2.13 16:45

@Yoy zalezi na tom co mas za moznosti, co by te bavilo a co ve vasem okoli chybi. myslim ze ti nikdo presny navod neda, delal by sam sobe konkurenci.

• Citovat
  • Upravit
lord25
28.2.13 17:14

Dobrý den,
chtěl bych od někoho objektivně zjistit, jaká je firma OVB, kolik se dá v průměru za první 3 měsíce vydělat (sice vím, že podle šikovnosti, ale to je moc obecný pojem, myslím přibližně v Kč). Dále bych chtěl zjistit, zda-li se vracejí provize. Poslední velmi důležitá věc, je u kritiků společnosti, zda-li tu můžou napsat konkrétní jméno, kdo je koučoval i ty, kteří si tuto firmu vychvalují, také kdo je koučoval. Ještě bych chtěl zjistit, recenzi na slečnu Veroniku Lev,,, kdo zde dělal, tak ji třeba zná, nechci psát celé jméno (negativní či pozitivní).
Velmi děkuji za rychlé odpovědi.
PS: velmi důležité, i když to není zde na dané téma

• Citovat
  • Upravit
Yoy
661
28.2.13 17:20

Je veľa ľudí čo ma nápad a bojí, alebo nevie ho realizovať a ja nechcem nikomu brať nápady, ale chcem o nich diskutovať a spoločne prísť na nejake riešenie, :palec: alebo ho dotiahnuť do konca 8) Nehľadám návod na pečene holuby ;)
Nedávno som rozmýšľala otvoriť Feng Shui školu nápad ma nadchol aj preto že ako mamíčka budem chieť pre dieťa dobru škôlku a nie všetký su okey :,(
Tiež podnikam už 4 roky, tehotenstvo ma trochu núti zvolniť a nechcem úplne presať pracovať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoy
661
28.2.13 17:23

@Alenaxxxx tak ti gratulujem, že máš fajn prácu a určite ťa baví ;) pobavila si ma s tvojím nápadom :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoy
661
28.2.13 17:27

@elizabeta92 nemusíš ;) ale prajem ti aby ta čím skôr nejaký napadol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
28.2.13 17:38
@Yoy píše:
Je veľa ľudí čo ma nápad a bojí, alebo nevie ho realizovať a ja nechcem nikomu brať nápady, ale chcem o nich diskutovať a spoločne prísť na nejake riešenie, :palec: alebo ho dotiahnuť do konca 8) Nehľadám návod na pečene holuby ;)
Nedávno som rozmýšľala otvoriť Feng Shui školu nápad ma nadchol aj preto že ako mamíčka budem chieť pre dieťa dobru škôlku a nie všetký su okey :,(
Tiež podnikam už 4 roky, tehotenstvo ma trochu núti zvolniť a nechcem úplne presať pracovať

tak jsem to nemyslela ze bys mel brat napad, ale ze presnej navod ti nikdo asi neda, spis te muzeme zkusit navest nejakym smerem.

Skolka je super napad ale zalezi odkud jsi a kolik skolek v okoli je. aby se ti zaplatila tak budes potrebovat vyssi skolkovny a otazkou je kolik lidi bude ochotnych ti ho dat. ja bych za jesle/skolku treba do 5tisic tady v praze libala ruce, ale zas nekde na vesnici se nechytnes ani za dvojku. kazdopadne pokud by to byla dobra lokalita, kde jich je malo tak nad tim uvazuj, jako napad je to dobry ;)

• Citovat
  • Upravit
Yoy
661
28.2.13 18:06

@Slecnaxxx no určite niekde v Prahe ;) a bola by si ochotná dať 5000 za mesiac :think: to je malo :roll: chce to tu škôlku nejak Oživit a ozvláštnit, aby si potom bola ochotná dať aj viac :think: takže to nemôže byť taká iba nejaká obyčajná školka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.2.13 18:35
@lord25 píše:
Dobrý den,
chtěl bych od někoho objektivně zjistit, jaká je firma OVB, kolik se dá v průměru za první 3 měsíce vydělat

Nědělám u OVB, ale u jejich konkurence, která se z OVB oddělila a co jsem slyšela jsou v OVB 2 typy struktur: Jedni jedou těžce na provize a druhým jde i o zájem klienta. Pricip vyplácení provizí asi bude podobný, takže: Za první 3 měs. jsem nevydělala nic, rychlejší kolegyně už něco málo ano. Nejdříve jsou školení, zkoušky. Zároveň třeba po měsíci, dvou, uzavřeš s někým smlouvu (ještě na managera, nemáš sama oprávnění), jenže aby přišly provize, klient musí smlouvu začít platit, potom teprve pošle pojišťovna nebo banka peníze do OVB, OVB tobě. Třeba u pojištění, než mi dojdou provize, pokud má klient zádrhel ve zdravotním dotazníku, tak to trvá i 2 měsíce, než je smlouva akceptovaná a proplacená. Rychle jsou proplacené investice, ale zase klient musí uhradit první platbu. Vyřizování hypotéky trvá tak měsíc (nejvíc to zdržuje odhad), takže to taky nejsou peníze hned. Navíc záleží jak moc na věc klient pospíchá. Třeba někoho potkám a první smlouvu uzavřeme až za 3 měsíce, když je to pro klienta aktuální a nebo má čas a náladu… a hlavně po měsíci, dvou, jsem neuměla nic. Lepší je ve fin. por. nepospíchat na výdělek, ale ze začátku studovat a školit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.2.13 18:59

Během první mateřské jsem doučovala jedno dítě AJ a prodávala Oriflame. Hodilo to kolem 1000 Kč/měs. Tehdy jsem byla „sociální případ“ tak i ta tisícovka pro mě byla pomoc veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
1.3.13 07:52
@Yoy píše:
@Slecnaxxx no určite niekde v Prahe ;) a bola by si ochotná dať 5000 za mesiac :think: to je malo :roll: chce to tu škôlku nejak Oživit a ozvláštnit, aby si potom bola ochotná dať aj viac :think: takže to nemôže byť taká iba nejaká obyčajná školka 8)

dobrych skolek okolo 8-10tis je zrovna tady u nas hodne a to uz funguji dele, maji dobre recenze atd. a tem se bude delat konkurence tezko. Jsou tu skvely anglicky skolky, ale zas tu chybi ten levnejsi stred.
Ja za sebe fakt okolo tech 5tisic skolkovny + jidlo bez problemu, ale 10tis ciste skolkovny bych nedala, to bych mozna radsi platila chuvu co dite bude brat nekam mezi dalsi deti a na vylety. jako fakt skolku nad 10tisic bych asi pri kazdy platbe obrecela, rocne pres 120tisic mi prijde zbytecne moc a to nejsme zadna socialni rodina :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Yoy
661
1.3.13 15:01

@Slecnaxxx nehnevaj sa ale dať iba 5000 za mesiac v súkromnej škôlke mi príde strašne málo, príde mi že ta štátna toľko stojí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
1.3.13 19:42

@Yoy statni tu u nas stoji 800,– za obedy, skolkovny se neplati zadny.
nemuzes to brat jen z pohledu podnikatele, ale z pohledu o co bude zajem. do skolky za 15tisic budes tezko shanet klienty pokud nebude nejaka opravdu luxusni, na coz potrebujes silenou investici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat