Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucieBab normální to je, ale nemusíš do toho nutit ostatní
víš vůbec, co je whats app? Sms a obrázky zdarma, co je s tím za problém?
@Tichošlápek Ano.Spíš jsem měla namysli to co jsem psala v úvodním příspěvku.Fora pro maminky jsou super ![]()
@Bubla_Bučková Ale já nikoho nenutím,je to dobrovolná diskuze. No popravdě jsem to nikdy neměla…takže nevím ![]()
@LucieBab píše:
@Bubla_Bučková Hele já psala,že proti tomu nic nemám,nechápu váš komentář
No hledáš kamarádku na povídání o všem, nenapíšes věk, bydliště, děti a jediné je, že nemá používat ty aplikace. To je trochu mimo ne?
@LucieBab píše:
@09Veronika09 Ano.Ve svém životě jsem si už vyslechla,že nejsem normální,když to nepoužívám ,prý jsem jak 100 let za opicemi
Jako co tu tak ctu, tak to nema dost lidi a nikdo to neresi ![]()
Ja mam na fb jen segru a rodice obcas si napisem na messegeru, nemam tam žádnou fotku, nic.. Vsichni znamy minimalne facebook maj, vsichni se maj v přátelích, ja tohle nepotrebuju a nikomu to divny neprijde ![]()
Hlavne se tim usetri, nez posilal treba fotku vnoucat jako mms, nebo kvuli kazdy prkotine psat sms, nebo telefonovat..
Příspěvek upraven 08.04.19 v 09:18
@LucieBab ale jak souvisí schopnost si pokecat o růstu zubu u dětí s tím, jestli někdo má nebo nemá třeba instagram
Chapu to dobre ze abych si s tebou mohla na tehle socialni siti psat o detech nebo mem konicku ci o zdravych receptech tak nesmim mit jine socialni aplikace???
Ok,to je vazne dobrej pristup ![]()
@a12 já mám v okolí jen jednu známou co to nemá. Já četla jeden docela zvláštní článek,kde se píše,že podle psychologů,kdo nemá fb,může být psychopat
Pak jsem narazila zde na emimi na diskuze co se týče tohodle téma,tak jsem se chtěla jen připojit.
@Bubla_Bučková Ach jo ,nepíšu ,že nemá,ale kdo nepoužívá,to je jiné.Třeba tu někdo takový bude třeba ne. Rozhodně je to každého věc,nic za tím nehledejde
Já nevedu žádné tebou zmiňované blbosti, ani jsem nikdy nevedla. Nedávno jsem si pořídila další tlačítkovou nokii, takže asi jsem také 100 let za opicema. No a? Nikdy to nebylo hlavním tématem diskuzí. Každého věc, ne?
@mrazik6 Ano každého věc . Proč to v dnešní době nevedete? Nechybí vám kontakt s přáteli?
Maminky omlouvám se jestli jsem někoho nějak pohoršila.To jsem opravdu nechtěla.
@LucieBab ale dochazi ti po opetovnem precteni tveho uvodniho prispevku a 95% reakci ze to je jedine co z toho vyzniva???
Jako cajk,nemej je a nepouzivej,ja je mam a pouzivam a je mi to cely burt ale koukni na svoji komunikaci,na pozadavky,nebo spis na formulaci tech pozadavku ![]()
Ne, své nejbližší mám kolem sebe a bohatě stačí telefon a e-mail ![]()