Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jakože když má matka Fb je automaticky zavisla na mobilu? hloupejsi nazor by nebyl?
![]()
@debra.morgan Bohužel je větší procento takových matek ,rodičů…vůbec se mi to nelíbí,měli by si uvědomit ,že děti jsou malý jen jednou.
@Eiculba mě vadí matky sedící na hřišti a koukajici do mobilu, dítě si dělá co chce a maminka nezájem. Pak z ní vypadne jak chce být doma 4 roky aby se mohla dítěti plně věnovat ![]()
@Eiculba píše:
Dobrý den, co si o tom myslíte? je tu někdo kdo to neuznává jako já, kdo nemá fb (i jiné nesmyslné aplikace) a žije?![]()
A připadáš si jako někdo víc?
@Eiculba píše:
@debra.morgan Bohužel je větší procento takových matek ,rodičů…vůbec se mi to nelíbí,měli by si uvědomit ,že děti jsou malý jen jednou.
to je problem tech rodicu ne? tvl takovy hloupy zobecnovani jsem dlouho nevidela ![]()
@janickaIII no právě. Ráda bych tady našla alespoň pár maminek stejného názoru,včerejší díl manželek mě zvedl ze židle.
@janickaIII píše:
@Eiculba mě vadí matky sedící na hřišti a koukajici do mobilu, dítě si dělá co chce a maminka nezájem. Pak z ní vypadne jak chce být doma 4 roky aby se mohla dítěti plně věnovat
No to ještě neznamená, že se mu nevěnuje, já jsem taky obvykle nezasahovala do dění na hřišti, ale je fakt, že moje děti nikoho lopatičkou po hlavě nemlátily. ![]()
Příspěvek upraven 21.03.19 v 07:40
@debra.morgan paní jestli se vám to nelíbí,tak se nevyjadřujte a mějte hezký den ![]()
@janickaIII píše:
@Eiculba mě vadí matky sedící na hřišti a koukajici do mobilu, dítě si dělá co chce a maminka nezájem. Pak z ní vypadne jak chce být doma 4 roky aby se mohla dítěti plně věnovat
Tak ono není potřeba být na hřišti dítěti celou dobu z zadkem
já si pravidelně na hřišti četla ![]()
@Rive no po pravdě docela ano,moc lidí bez toho není,matky si ze svých děti dělají na fb výstavní kousky… je mi dětí líto
@Eiculba píše:
@debra.morgan paní jestli se vám to nelíbí,tak se nevyjadřujte a mějte hezký den
Když založíš veřejnou diskuzi, musíš počítat s tím, ze každý si s tebou nebude notovat do rytmu
Já do mobilu klidně koukám, když jsou kluci na zahradě. Nebo si čtu - což je to samé, taky se nevenuji jim. Proč taky, když si hrají s Tatrou a pískem. Pro mne je to čas na relax
@Eiculba píše:
Dobrý den, co si o tom myslíte? je tu někdo kdo to neuznává jako já, kdo nemá fb (i jiné nesmyslné aplikace) a žije?![]()
Ale máš účet na jiné sociální síti, právě zde. Využíváš dle tebe nesmyslnou aplikaci emimino.
Máš právo využívat/nevyužívat které aplikace chceš. Nemáš právo říkat ostatním, jak mají trávit svůj čas (pokud jsou děti jinak zaopatřené).
@Eiculba píše:
No evidentně taky využíváš nesmyslnou webovku
navíc tedy v čase, kdy by ses nejspíš měla věnovat dítěti ![]()
@Zabatko píše:
No to ještě neznamená, že se mu nevěnuje, já jsem taky obvykle nezasahovala do dění na hřišti, ale je fakt, že moje děti nikoho lopatičkou po hlavě nemlátily.Příspěvek upraven 21.03.19 v 07:40
presne, k tomu me napada jen toto ![]()
Dobrý den, co si o tom myslíte? je tu někdo kdo to neuznává jako já, kdo nemá fb (i jiné nesmyslné aplikace) a žije?