Matky závislé na mobilech

Eiculba
21.3.19 07:32

Matky závislé na mobilech

Dobrý den, co si o tom myslíte? je tu někdo kdo to neuznává jako já, kdo nemá fb (i jiné nesmyslné aplikace) a žije? :* :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24994
21.3.19 07:34

jakože když má matka Fb je automaticky zavisla na mobilu? hloupejsi nazor by nebyl? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eiculba
21.3.19 07:37

@debra.morgan Bohužel je větší procento takových matek ,rodičů…vůbec se mi to nelíbí,měli by si uvědomit ,že děti jsou malý jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
10651
21.3.19 07:37

@Eiculba mě vadí matky sedící na hřišti a koukajici do mobilu, dítě si dělá co chce a maminka nezájem. Pak z ní vypadne jak chce být doma 4 roky aby se mohla dítěti plně věnovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.3.19 07:38
@Eiculba píše:
Dobrý den, co si o tom myslíte? je tu někdo kdo to neuznává jako já, kdo nemá fb (i jiné nesmyslné aplikace) a žije? :* :palec:

A připadáš si jako někdo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
21.3.19 07:39
@Eiculba píše:
@debra.morgan Bohužel je větší procento takových matek ,rodičů…vůbec se mi to nelíbí,měli by si uvědomit ,že děti jsou malý jen jednou.

to je problem tech rodicu ne? tvl takovy hloupy zobecnovani jsem dlouho nevidela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eiculba
21.3.19 07:39

@janickaIII no právě. Ráda bych tady našla alespoň pár maminek stejného názoru,včerejší díl manželek mě zvedl ze židle.

• Citovat
  • Upravit
5696
21.3.19 07:40
@janickaIII píše:
@Eiculba mě vadí matky sedící na hřišti a koukajici do mobilu, dítě si dělá co chce a maminka nezájem. Pak z ní vypadne jak chce být doma 4 roky aby se mohla dítěti plně věnovat :lol:

No to ještě neznamená, že se mu nevěnuje, já jsem taky obvykle nezasahovala do dění na hřišti, ale je fakt, že moje děti nikoho lopatičkou po hlavě nemlátily. :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.03.19 v 07:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eiculba
21.3.19 07:40

@debra.morgan paní jestli se vám to nelíbí,tak se nevyjadřujte a mějte hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.3.19 07:41
@janickaIII píše:
@Eiculba mě vadí matky sedící na hřišti a koukajici do mobilu, dítě si dělá co chce a maminka nezájem. Pak z ní vypadne jak chce být doma 4 roky aby se mohla dítěti plně věnovat :lol:

Tak ono není potřeba být na hřišti dítěti celou dobu z zadkem ;) já si pravidelně na hřišti četla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eiculba
21.3.19 07:42

@Rive no po pravdě docela ano,moc lidí bez toho není,matky si ze svých děti dělají na fb výstavní kousky… je mi dětí líto

• Citovat
  • Upravit
21311
21.3.19 07:42
@Eiculba píše:
@debra.morgan paní jestli se vám to nelíbí,tak se nevyjadřujte a mějte hezký den :mavam:

Když založíš veřejnou diskuzi, musíš počítat s tím, ze každý si s tebou nebude notovat do rytmu

Já do mobilu klidně koukám, když jsou kluci na zahradě. Nebo si čtu - což je to samé, taky se nevenuji jim. Proč taky, když si hrají s Tatrou a pískem. Pro mne je to čas na relax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.19 07:43
@Eiculba píše:
Dobrý den, co si o tom myslíte? je tu někdo kdo to neuznává jako já, kdo nemá fb (i jiné nesmyslné aplikace) a žije? :* :palec:

Ale máš účet na jiné sociální síti, právě zde. Využíváš dle tebe nesmyslnou aplikaci emimino.
Máš právo využívat/nevyužívat které aplikace chceš. Nemáš právo říkat ostatním, jak mají trávit svůj čas (pokud jsou děti jinak zaopatřené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.3.19 07:45
@Eiculba píše:

No evidentně taky využíváš nesmyslnou webovku ;) navíc tedy v čase, kdy by ses nejspíš měla věnovat dítěti ;)

• Citovat
  • Upravit
24994
21.3.19 07:45
@Zabatko píše:
No to ještě neznamená, že se mu nevěnuje, já jsem taky obvykle nezasahovala do dění na hřišti, ale je fakt, že moje děti nikoho lopatičkou po hlavě nemlátily. :mrgreen:Příspěvek upraven 21.03.19 v 07:40

presne, k tomu me napada jen toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová