Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eiculba jsem na tom podobně. Kolem mě jsou maminky, co fotí dítě na každém kroku 50×, aby vznikla jedna povedená fotka, která se může umístit na Facebook… Jako, nechápu, no. To samé ty maminkovske Blogy, prezentují se jako reklama na spokojenost, ale co je ve skutečnosti? Kdo ví…
Na nikoho nemirim, nikoho se nechci cíleně dotknout, tak prosím mír ![]()
@Eiculba píše:
@debra.morgan Každý má svůj názor,jen se setkávám čím dál víc s matkami,které jsou jak přikotvané na mobilu,co mluví co je na fb a co kdo dal na fb,prostě ocaď pocaď.Proto hledám tady někoho kdo tohle prostě neuznává jako já…to snad není špatně ne?
no za me popularita FB už dááávno upadla. ted matky, stejne jako ty, jedou na EM
![]()
@Evca.St píše:
Teda to jsou názory, přijde mi, že se plno žen obhajuje a brání. Že by se jich to dotklo? Já se zakladatelkou souhlasím. Facebook mám, ale jdu tam vypnout, když malá spí… Třeba. Jinak i kdybych nakrasno chtěla, nemám na to čas a nebudu uprednostnovat telefon a virtuální svět před tím sluníčkem, které sedí vedle mě.
Pro rejpalky - na telefon mám čas, sedím v čekárně u lékaře
Jde o to zobecňování. Příspěvek paní je ve stylu: Nemám fb = jsem něco víc.
Já mám facebook, ale netrávím tam moc času, děti tam jsem tam nevložila jedinou fotku a dbám na správné nastavení soukromí. Ale myslím, že pokud si děti zrovna sami hrají, tak já mohu vzít do ruky mobil, aniž bych se musela obhajovat.
@Evca.St To ano,já jsem možná zastaralá,ač jsem mladá,fotky jen a pouze do alba když už
těším se,že to ukážu dětem normálně v albu a né jen na mobilu
takze jsem zavislak…je to jasny. Vstala jsem o hodinu driv diky aplikaci budik,udelala svaciny,snidani,umyla se,pripravila,vzbudila a vypravila deti do skoly a skolky,ted jsem zasedla ke sve snidani a pri tom jedu fb,emimi a seznam a dooost se bojim po tom co to tu ctu.
Ja ti nevim,nechces se radeji poradne nasnidat a dat si relax nez se ti dite vzbudi?? Protoze jeste jedna stranka tady a budes taky zavisla ![]()
@Eiculba tebe ten fb nějak žere
a to mnohem lepší pro zavislaky je Instagram ![]()
@Ancek Tak to opravdu nebylo myšleno,prostě člověk vidí kolem sebe ,jak se NĚKTERÉ matky chovají,čemu dávájí přednost…prostě je to smutné a na pováženou
@Evca.St píše:
@Eiculba jsem na tom podobně. Kolem mě jsou maminky, co fotí dítě na každém kroku 50×, aby vznikla jedna povedená fotka, která se může umístit na Facebook… Jako, nechápu, no. To samé ty maminkovske Blogy, prezentují se jako reklama na spokojenost, ale co je ve skutečnosti? Kdo ví…
Na nikoho nemirim, nikoho se nechci cíleně dotknout, tak prosím mír
A co když to dítě fotí i proto, aby tu fotku pak ukázali rodině, vytiskli. To každý, kdo něco fotí, tak to dělá jen kvůli fb? ![]()
@Ancek možná jen nešťastně podané
jj, také to mám nastavené stejně, dítě nechci ukazovat veřejně, většinou ani nepíšu jméno. Dneska fakt aby byl člověk předem obezretnej a opatrnej…
@Eiculba píše:
@Šmoulice No snažíte seale já vařeno,uklizeno mám
dokonce sem už i vyžehlila…já výčitky nemám
Tak to jsi fakt skvělá a dokonalá žena
Žij dál svůj super život a nevrtej se do ostatních
Ty jsi každému též ukradená ![]()
@lucenka to je přesně to, prosím nechytat za slovo 😁 také své dítě fotím, samozřejmě. Mela jsem na mysli to nonstop focení každého prdu ![]()
@Eiculba píše:
@Ancek Tak to opravdu nebylo myšleno,prostě člověk vidí kolem sebe ,jak se NĚKTERÉ matky chovají,čemu dávájí přednost…prostě je to smutné a na pováženou
A co tobě je do toho? Proč je soudíš? Ty to přece neděláš, tak proč řešíš ostatní matky? ![]()
@Eiculba píše:
@Evca.St To ano,já jsem možná zastaralá,ač jsem mladá,fotky jen a pouze do alba když užtěším se,že to ukážu dětem normálně v albu a né jen na mobilu
A fotíš ty fotky na co ?
na nějakou starou vykopávku ? ![]()
Já si je radši vyfotím mobilem a pak si je nechám vyvolat. Ale to asi neznáš … Ty jo, zajímalo by mě kde žiješ ![]()
A každá, která fotí svoje dítě nemá fotky na fb
![]()
@Šmoulice No snažíte se
ale já vařeno,uklizeno mám
dokonce sem už i vyžehlila…já výčitky nemám