Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan jo pani. Jestli se Vam to nelibi, tak soupejte nohama
![]()
@Eiculba píše:
@debra.morgan Bohužel je větší procento takových matek ,rodičů…vůbec se mi to nelíbí,měli by si uvědomit ,že děti jsou malý jen jednou.
Kde jsi ty procenta vycucala z prstu.tvuj nazor je hloupy, a to nejsem skoro na zadne SS. A deti uz mam v puberte
@Regina Hero A co má televize společného s mobilními aplikacemi?
a televizi si pouštíme hlavně večer,přes den na to není čas.
Tak já se klidně přiznám, že na hřišti jsem na mobilu. Holka už je dost stará aby tam běhala sama a já pokud tam s někým nejsem vlastně nemám nic moc co dělat. Ale vždy vím kde je a co dělá.
@Regina Hero píše:
výměna manželek je přece výchovně vzdělávací pořad, ne?![]()
![]()
@Malike píše:
Mě se líbí když tv čumil se obouvání do mobil čumila.
Jinak když byla dcera malá, tak ještě nebyly ty mobily a e-mimina, tak jsem pořád „čuměla“ do knížky ![]()
Šla jsem s kočárem, na lavičce vytáhla knížku, na koupaliště - s knížkou, vlakem - zase knížka, naštěstí to dceru nijak nepoznamenalo, asi se pořád do něčeho kouká, no ![]()
Hele a fakt máš pocit, že ta, která kouká na hřišti do mobilu, kouká na svoji drogu FB, nebo podobnou sociální aplikaci? Já teda klidně jo (dítě se mi ještě nenarodilo), FB i Instagram mám, ačkoli jsem tam spíš sledovatel, naprosto nemám důvod se za to stydět. Nicméně telefon mi supluje noviny, knihy, diář.. to, že se do něj zrovna koukám, neznamená, že zrovna koukám na Facebook. Není tvůj dotaz (nebo tvůj rozhled) trochu omezený?
@debra.morgan píše:
Jo. Za tohle jsem dostala tolik hejtu, že už ani nevím jestli jsem jen sarkastická nebo ne… A měla jsem k tomu i názorne ukazky
Tak já jsem v tom i ve svém okolí v menšině. Zase ale chápu, že každý má tu hranici přijatelného soukromí nastavenou jinde.
Mě spíš vadí závislí chodci, co mi s mobilem u xichtu skáčou do cesty, když jedu autem. Bych je vyliskala.
@Eiculba píše:
@Regina Hero A co má televize společného s mobilními aplikacemi?a televizi si pouštíme hlavně večer,přes den na to není čas.
je to úplně stejné, někdo si pouští televizi a čumí na bezduché pořady, jiný zase čumí do FB nebo na emimino… oč je jeden lepší než druhý? Možná nakonec zjistíš, že na tu televizi hledíš častěji než jiná na facebook… ale podle tvého názoru jsi lepší, protože ty hledíš na Výměnu manželek a podobné pořady, zatímco ona na chvilku otevře facebook, aby se domluvila s kamarádkou na zítřejší program…
@free333 píše:
Jinak když byla dcera malá, tak ještě nebyly ty mobily a e-mimina, tak jsem pořád „čuměla“ do knížkyŠla jsem s kočárem, na lavičce vytáhla knížku, na koupaliště - s knížkou, vlakem - zase knížka, naštěstí to dceru nijak nepoznamenalo, asi se pořád do něčeho kouká, no
já chodím s knihou i teď… když čekám na prtě, když má kroužek, tak si jdu na kafe a vytáhnu knihu… teď mě doslova dostala kniha Svetr ze zbytků…
@Eiculba píše:
@Regina Hero A co má televize společného s mobilními aplikacemi?a televizi si pouštíme hlavně večer,přes den na to není čas.
A jak teda víš, ze známá dává na fb hromadu fotek, když ho sama nemáš? Buď kecas nebo je tvým zdrojem drbání s nějakou jinou matkou, která fb má a zásobuje té šťavnatými informacemi. Vzhledem k tomu, na co koukáš v TV bych řekla, ze b je správně
Já mám třeba v mobilu knížky a když byl syn už ve věku kdy mě nepotřeboval na hřišti za zadkem tak to pro mě byl úžasný relax
tehdy jsem ani neměla internet v mobilu, tak jsem nekoukala na fb, ale četla a jak to vypadalo mi bylo jedno. Teď chodí ven sám a ja čtu doma,zatim na to mam klid, ale v dubnu rodím, to mi pak na nějakou dobu skončí ![]()
@Eiculba píše:
@janickaIII no právě. Ráda bych tady našla alespoň pár maminek stejného názoru,včerejší díl manželek mě zvedl ze židle.
Člověka to svádí házet do jednoho pytle zase maminky, co koukají na pořady jako je Výměna manželek (pokud jsem to správně pochopila:-)). Ty zase nechápu já:-))).
@TopSecret píše:
@debra.morgan jo pani. Jestli se Vam to nelibi, tak soupejte nohama![]()
![]()
![]()
Nojo, jsem zlá, zlá osoba. Já vim
kdyby mi tak aspoň záleželo na tom, co si tu o mě ostatní mysli
ale… Jaksi je mi to úplně jedno
![]()
@Fíková píše:
Já zas nechápu lidi, co čumí na takový škvár jako Výměna manželek.Ale diskuzi kvůli tomu zakládat nepotřebuju.
Trefa do cerneho