Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mám dotaz na maminky, které rodily v Podolí loni v létě. Mám termín v pátek a hlásí tropy. Dá se to na šestinedělí v takovém počasí přežít? Minule jsem rodila na podzim, tak si nějak nevybavuju, jestli na pokojích vůbec byly závěsy nebo žaluzie.
@Marfuscha Ne, neda se tam prezit, bezne jim tam zeny v tropech umiraji ![]()
@Marfuscha mam obe deti v parnem lete a uplne v pohode, jak je to stara budova, vysoke stropy, tak je tam celkem prijemne ![]()
@Cuddy Ale tak proč hned tak sarkaticky. Prostě blbě snáším vedro a posledně jsem si tam i na podzim připadala trochu jak ve skleníku. Termín se blíží, nervy pracujou, prvorozená řádí, tak jsem jen chtěla trochu uklidnit ![]()
@Marfuscha ono bude záležet na kterou stanu budeš mít pokoj, já jsem rodila na jaře a pokoj jsem měla na jih (k řece) a bylo tam dost slunečno, což ale v půlce března bylo spíš příjemné. Ve vedrech to musí být trochu horší, ale zas o moc horší než ve 14. patře paneláku asi ne
. V pokojích otočených na druhou stranu to bude asi lepší, ale to se nedá vybrat. Tak jedině často chodit do sprchy. Možná se tam potkáme, já mám termín v neděli ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.