Podolí a horké počasí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1399
19.6.16 12:49

Podolí a horké počasí

Mám dotaz na maminky, které rodily v Podolí loni v létě. Mám termín v pátek a hlásí tropy. Dá se to na šestinedělí v takovém počasí přežít? Minule jsem rodila na podzim, tak si nějak nevybavuju, jestli na pokojích vůbec byly závěsy nebo žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30901
19.6.16 13:01

@Marfuscha Ne, neda se tam prezit, bezne jim tam zeny v tropech umiraji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
19.6.16 13:07

@Marfuscha mam obe deti v parnem lete a uplne v pohode, jak je to stara budova, vysoke stropy, tak je tam celkem prijemne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
19.6.16 13:22

@Cuddy Ale tak proč hned tak sarkaticky. Prostě blbě snáším vedro a posledně jsem si tam i na podzim připadala trochu jak ve skleníku. Termín se blíží, nervy pracujou, prvorozená řádí, tak jsem jen chtěla trochu uklidnit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
19.6.16 14:11

@Marfuscha ono bude záležet na kterou stanu budeš mít pokoj, já jsem rodila na jaře a pokoj jsem měla na jih (k řece) a bylo tam dost slunečno, což ale v půlce března bylo spíš příjemné. Ve vedrech to musí být trochu horší, ale zas o moc horší než ve 14. patře paneláku asi ne :). V pokojích otočených na druhou stranu to bude asi lepší, ale to se nedá vybrat. Tak jedině často chodit do sprchy. Možná se tam potkáme, já mám termín v neděli ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková