Podpora imunity při nástupu do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
16.9.15 21:40

Podpora imunity při nástupu do školky

Prosím, poradíte co na podporu imunity? Je toho spousty na trhu, trochu se v tom ztrácím. Vím, že nejlepší čerstvé ovoce a zelenina, ale dcerka mi zeleninu čerstvou vůbec nechce, ovoce jak které. Teď jsme od září nastoupili do školky, je jí 2 a čtvrt roku. Jen podotýkám - ne vše mi dcerka spolkne, koupila jsem Multi IMUN sirup - ten mi rezolutně odmítá a vyvolává jí pocit zvracení. Proto bych uvítala typ na nějaký „chutný“ sirup, popřípadě i něco jiného alternativního, ale hlavně účinného. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Eve
16.9.15 21:47

Echinacina a multivitaminovy pomerancovy sirup od Just/Nahrin.

• Citovat
  • Upravit
69235
16.9.15 21:52

IMUNOGLUKAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.9.15 21:53

Multi-Sanostol (ten je i s kalciem a holky jej milují), nebo na předpis Imunor, ale ten dávají jen v případě, že z krevních testů vyjdou nějaké ty imunitní hodnoty nižší, než by měly být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.15 21:53

To me taky zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.15 21:57

Loni jsem dávala Preventan sirup i tabletky, letos zkoušíme Imunoglukan. Ten teda syn moc rád nemá, ale zbasti ho bez problémů.. Porovnat účinek budu moct az po sezoně bacilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.9.15 21:57

Já jsem koupila toto: http://www.lekarnanazelene.cz/…galmed-50ml/
je to sice s alkoholem - proto tam píšou pro děti od tří let… ale já to kapu do štamprle, do které pak naleji vroucí vodu. Alkohol vyprchá a až to vychladne, tak do toho dám trochu sirupu (ze kterého se dělá sladké pití) a děti to pijí…
nedávám to 3×denně, ale jen 2×. Ta dávka 3×denně je pro dospělé.

vitamíny skupiny B, Zinek a rybí tuk. nebo co nejvíce zařadit do jídelníčku ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.9.15 23:01

Aktuálně školkáč + mladší neškolkačka berou Ribomunil, máme na recept od imunologa
mám i koupený Imunoglukan, ale nějak jsem neměla odvahu začít sama dávat (bylo to před vyšetřením na imunologii).

než měli imunologické vyšetření, dávala jsem všecko možné, namátkou Multi-Sanostol, Echinaceu z lékárny i domácí, rakytníkový sirup do čaje, oba mi baští docela dobře (i když mladší dost malé porce) a s ovocem není žádný problém, zeleninu čerstvou jen starší, mladší zase v polévkách.
bez efektu… nemocní v jednom kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
16.9.15 23:07

Dávala jsem po dva roky Imunoglukan, efekt nic moc. Pak jsem zkoušela Multi-Sanostol, ale z toho mají oba vyrážku. Teď zkouším Preventan junior.

Naše nová paní doktorka doporučuje všem na podporu imunity vitamín D (pro dospělé běžný, pro děti je třeba od Swiss v cucavých bonbonech). Tak to zkusím a uvidím. Obecně se o nedostatku vitamínu D prý moc neví. Na imunitu má zabírat víc jak céčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.9.15 23:17
@rychnov3 píše:
Dávala jsem po dva roky Imunoglukan, efekt nic moc. Pak jsem zkoušela Multi-Sanostol, ale z toho mají oba vyrážku. Teď zkouším Preventan junior.Naše nová paní doktorka doporučuje všem na podporu imunityvitamín D(pro dospělé běžný, pro děti je třeba od Swiss v cucavých bonbonech). Tak to zkusím a uvidím. Obecně se o nedostatku vitamínu D prý moc neví. Na imunitu má zabírat víc jak céčko.

S vitamínem D je to asi pravda, protože jak jsem psala že jsme byli na imunologii, tak doktor okamžitě staršímu řekl vitamín D začít dávat v říjnu a dávat až do jara. U mladší to taky říkal, že nepřestávat dávat, i když už bude mít dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
16.9.15 23:27
Snažíš se nám něco říct? Myslím, ze ti nemůžeme pomoci, dokud nám nenapíšeš víc, než jen tvé bydliště. :nevim:
@TaNadrzena píše:
Pičoviny
  • Citovat
  • Upravit
3HE
22413
16.9.15 23:31

@brko ona dnes večer napsala do více diskuzí tento stejný příspěvek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.9.15 23:31
@Umirin píše:
HOLKY JÁ HO MÁM MALÝHO

a to je zase co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
16.9.15 23:37

Já vím, už jsem ho nahlásila. Jinak se tady poslední dobou těch trollu vyrojilo nějak moc… @3HE

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
16.9.15 23:41

@brko marně hledám slušná slova, co bych k tomu napsala… jen ted večer tady otravují tři najednou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí