Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
malá mi jde na odstranění nosní mandle, syn už na tom byl, tak z toho nemám strach, ale má 12 dní potom očkování v pěti letech. Zdá se mi to docela brzo. Je to taková víla drobounká. Je nějaká lhůta? Doktorka to počítala na prstech a hlásí mi, to půjde, ale mě se to moc nepozdává.
@7ikráska minimálně měsíc bych nechala.. ono se to o ten měsíc nepo..
Dr. mi dceru očkovat před mandlí nechtěla, dostala ho až 2 měsíce po.
S naší dr se diskutovat nedá, budu muset zavolat, že je nemocná ![]()
@7ikráska píše:
S naší dr se diskutovat nedá, budu muset zavolat, že je nemocná
nemůžeš změnit dr? K čemu je taková ![]()
@7ikráska píše:
S naší dr se diskutovat nedá, budu muset zavolat, že je nemocná
místo lhaní doktorce oznam ať si něco zjistí o očkovacím kalendáři, protože máte na očkování čas do 6. narozenin
a s očkováním bych osobně počkala na jaro, až nebude tolik nemocí
Byla to super doktorka, ale jak stárne nepřipouští diskuze, prostě se to s ní nedá, začínám hledat jinou, ale zatím to musíme nějak ukoulet…
To bych orzhodně neočkovala, má s epřeočkovat do 6 let. nejstarší měl 5 v březnu, ještě přeočkování nemá, a ani naše odst proočkující doktorka s tímhle neměla problém.
Nám se potkaly mandle s Priorixem a paní doktorka sama řekla, že minimálně 6 týdnů odstup od operace, nakonec to byly skoro 3 měsíce a byla jsem za to ráda.
Dobrý den, syna čeká vytržení nosní mandle je mu 2,5 roku a ještě nemá ani jednu dávku priorixu, mám to na příjmu sdělit, nebo je to jedno.
Vůbec bych to neřešila… nás se teda na očkovací kalendář nikdo neptal… ani si nejsem jistá jestli to bylo v závěru pediatra pro operaci nebo ne…