Podpora kvality vajicek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
gajin
10.12.09 10:33

Podpora kvality vajicek

zdravim vsechny snazilky, rada bych se k vam pridala. Od cervna 2007 se s manzelem snazime o mimi. Letos v dubnu jsem uz opravdu nevydrzela a i pres komentare gynekologa, ze je vse v poradku jsem se rozhodla „jednat“. Zacali jsme na obilnaku v Brne. Tak mi zjistili endometriozu, a pak to, ze mi vajicka zraji tak 4 mene nez je normalni. Laparoskopie dopadla dobre, zadne srusty, vejcovody pruchodne…Manzelum spermiogram se od katastrofy posunul k lepsim vysledkum. Takze po trech mesicich vynuceho prechodu jsme dostali Clostilbegit a hura na planovany styk. Samozrejme, ze prvni mesic nic nevyslo a pak jsme jeli na dovolenou s vidinou, ze to pujde treba samo, ale ne. Tak sem se vypravila do CAR Helios. Zde udelali opet spermiogram a vysledek pry naprosto skvely. Nebude nutne ICSI, jenze…stimulovali me, vajicek jen 10 zralych a prekvapeni, manzelovi vysledky pra katastrofalni, takze sup na ICSI. Fakt to nechapu…Nicmene, dnes je 3. den kultivace a vajika zustala uz jen tri a jen jedno vapada pry nadejne, uvidime. Moc tomu neverim, ale snazim se sama sebe uklidnovat…Chtela jsem vas porposit o radu, da se nejak pomoci tomu, bay vajicka byla kvalitnejsi nebo ovulace pravidelnejsi. nemyslim to chemicky svinstvo, ktery uz ani nemuzu videt, ale treba nejake cviceni a bylinky nebo neco podobneho…diky moc za radu!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
10.12.09 13:55

holka bylinky a cviceni ti nepomuzou, jediny co je funkcni je to „svinstvo“ jak rikas, jinak zmeny spermiogramu jsou fakt normalni, staci ryma a je to,, ja byt tebou jdu do ivf s icsi, u nas to zafungovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.12.09 14:01

souhlasím, málokdy pomůžou jen bylinky a cvičení, což neznamená, že to nemáš zkusit :wink:
mojžíškou nic nezkazíš, ta je jasná, bylinky - počínaje kontryhelem, kotvičníkem a různými směsi typu alveo apod. se může něčeho dosáhnout, ale taky to může být shoda náhod :wink:.

co se týče spermia - skoro žádný chlap ho nemá stále stejně dobrý, u nás bylo v létě horší, v zimě lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gajin
14.12.09 11:05

diky moc za rady. no od vcerejska mam v sobe dve embryjka, tak uvidime, jestli se jim u me bude libit…akorat nevim, jak mam na to prestat myslet :-)

• Citovat
  • Upravit
527
23.10.16 10:42
@gajin píše:
diky moc za rady. no od vcerejska mam v sobe dve embryjka, tak uvidime, jestli se jim u me bude libit…akorat nevim, jak mam na to prestat myslet :-)

ahoj, hledám něco na podporu kvality vajíček a našla jsem tvůj příspěvek. Také chodíme do Heliosu, mám první ivf ale žádný trasfer - zůstaly pouze 2 časné blastocysty a ty nedoporučovali. Jak jsi dopadla ty? chytly se embrya? Zjistila jsi, zda se dá zlepšit kvalita vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.10.16 16:54

E-book Projíme se k miminku se zabývá kvalitou vajíček pomocí stravování a doplňků. Co tady asi ještě nezaznělo je koenzym Q10 pro všechny nad 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
24.10.16 11:20

@kristyna5 Díky, zkusím, co myslíš vegetariánství má na to asi také negativní vliv, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
24.10.16 11:46

@Ribanka To si netroufám říct. Asi jde o to, zda jde potraviny, které jsou důležité nahradit něčím jiným… já bych se bála, že nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí