Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky máte někdo zkušenost s vyšším nebo vysokým prolaktinem? ![]()
digi - pohledej v diskusích nebo vyhledávání, holek je tady určitě spousta
jestli ti jde o vliv na otěhotnění, ano zvýšený může snižovat šanci na otěhotnění - bývá to při kojení, chvilku po jeho skončení a některé to mají jen tak ![]()
takže po ukončení kojení nezbývá než počkat, popř. z hormonálního profilu zjistit co a jak a jestli je to na snižování léky. Běžný je dostinex - mě ho bez potíží snížil, že nevedl k otěhotnění je věc druhá, protože to bylo něčím jiným…
Borisko ano jde mi o to kvůli otěhu, jsem 4 měsíce po zamlklém potratu a tedko minulý týden mi začalo ukapávat mléko s prsou, tak si myslím že mám zase ten prolaktin, snažit jsme se začali v září znova po potratu a s tále nic, jo a do té doby mi to mléko neteklo. Měla jsem to i před prvním těhu a taky jsem brala ten dostinex, víc už si nepamatuju už je to přes tři roky. Zkusím něco najít děkuji.
jo mě ho zjistili po mimoděložním těhotenství, tak to může být tím nepovedeným ![]()
tudíž asi zajít k dr. si ho změřit a podle toho se uvidí, držím palce ![]()
Už jsem našla nějaké diskuze o prolaktinu tak jsem si osvěžila pamět, děkuji. ted jdu na rengen mozku skrz bolesti hlavy, ale v lednu si zajdu k dr at mi to zjistí z té krve jak na tom jsem
Tak já jen , že ti chci popřátať vše dopadne na jedničku s hvězdičkou a vše máš brzy OK.Taky jsem si prodělala své s prolaktinem.A asi už od doktorů budu sledovaná napořád.Tak se drž a přeji moc , moc štěstí.Ahoj