Vysoký prolaktin

2452
7.12.09 13:21

Prolaktin

Holky máte někdo zkušenost s vyšším nebo vysokým prolaktinem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
7.12.09 13:45

digi - pohledej v diskusích nebo vyhledávání, holek je tady určitě spousta
jestli ti jde o vliv na otěhotnění, ano zvýšený může snižovat šanci na otěhotnění - bývá to při kojení, chvilku po jeho skončení a některé to mají jen tak :roll:
takže po ukončení kojení nezbývá než počkat, popř. z hormonálního profilu zjistit co a jak a jestli je to na snižování léky. Běžný je dostinex - mě ho bez potíží snížil, že nevedl k otěhotnění je věc druhá, protože to bylo něčím jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
7.12.09 13:53

Borisko ano jde mi o to kvůli otěhu, jsem 4 měsíce po zamlklém potratu a tedko minulý týden mi začalo ukapávat mléko s prsou, tak si myslím že mám zase ten prolaktin, snažit jsme se začali v září znova po potratu a s tále nic, jo a do té doby mi to mléko neteklo. Měla jsem to i před prvním těhu a taky jsem brala ten dostinex, víc už si nepamatuju už je to přes tři roky. Zkusím něco najít děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.12.09 13:55

jo mě ho zjistili po mimoděložním těhotenství, tak to může být tím nepovedeným :cert:
tudíž asi zajít k dr. si ho změřit a podle toho se uvidí, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
7.12.09 14:16

Už jsem našla nějaké diskuze o prolaktinu tak jsem si osvěžila pamět, děkuji. ted jdu na rengen mozku skrz bolesti hlavy, ale v lednu si zajdu k dr at mi to zjistí z té krve jak na tom jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
7.12.09 14:53

Tak já jen , že ti chci popřátať vše dopadne na jedničku s hvězdičkou a vše máš brzy OK.Taky jsem si prodělala své s prolaktinem.A asi už od doktorů budu sledovaná napořád.Tak se drž a přeji moc , moc štěstí.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
7.12.09 14:56

Děkuji Hako snad to tak bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie