Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Beru 1. měsíc utrogestan kvůli špinění v 2. půlce cyklu. MS mi před tím chodila vcelku pravidelně 25-29.DC, ale zlobilo jen to špinění několik dní před MS. Urogestan beru 20-26.DC, dnes jsem 31.DC a MS jsem ještě nedostala…
Můžu mít MS rozhozenou tím utrogestanem, že se mi tak oddálí?
Nebo že by mi způsobil to, že bych ji nedostala? Do kolika dní po dobrání má MS přijít, abych věděla, kdy případně mám volat Dr…
Díky
Já jsem brala utrogestan po IUI. Po vysazení poledního léku jsem jen malinko špinila a další den jsem měla snad 1 Dc pak se Ms rozjela ve velké parádě denne 10 vložek a dnes zatím taky silnější . mám pocit ,že je to i tahaním těžkých břemen. Jinak jsem to dostala 2 až 3 den po vysazení.takže tento cyklus jsem měla 31 dní.
a do kdy mám na MS čekat než budu dělat těhu test nebo navštívím Dr.? Teď je to 5 dní od dobrání utrogestanu
tak to skuz udělat ten test mě dr. říkala ,že MS je za dva až tři dny po vysazení či ukončení.
Ahojky, to je různé, MS by měla po Utrogestanu přijít zhruba za 3-5 dnů od vysazení (můj případ + průměr co čtu na diskuzích), ale doktoři standardně říkají až do 10 dnů…
Ahoj, mě ms dorazí vždy druhý den a kamarádce až za sedm dní.