Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky i nemaminky ![]()
Chtěla jsem se vás všech zeptat na nějaké rady popřípadě zkušenosti jak docílit vytoužených //
Snažíme se už 7 měsíců a nějak se nám zatím nedaří (já vím že si řeknete, že to není ještě nějak zvlášť dlouhá doba) ale znáte ženský, když si něco přejí hned
Tak mě napadlo se vás zeptat na radu ohledně vitamínků, bylinek atd. Předem děkuji za odpovědi ![]()
@Barabela pěkná dovolená, užít si ji a nemyslet na snažení a oplodňování ![]()
@Barabela kontryhelový čaj. Ovšem nejvíc pomohlo se na to prostě vykašlat a smířit se s tím, že dítě už mít nebudu ![]()
Me taky pomohl kontryhel-2× jsem otehotnela na poprve, ale po potratu to neslo. Zacala jsem pit kontryhel 2× denne 1 hrnek, pit do ovulace a zadarilo se hned druhy cyklus. Na treti tehotenstvi jsem nakonec cekala rok.
Kontryhelový čaj asi,…možná, fakt nevím. U prvního těhotenství se to povedlo i bez něj, druhé jsem se nechala zlákat kontryhelem a povedlo se taky…ale jestli k tomu pomohl nevím.
Můj chlap by řekl jediné: šukat se musí ![]()
@Barabela Ahoj,toto mi poslala babička, ona čte nějaká odborný časopisy a je to nějaký recept co pily i slavné ženy a prej jim pomohl. Já se snažila rok a ten recept jsem nestihla vyzkoušet, takže vlastní zkušenost nemám. Lepší kvalitu nemám, tak se omlouvám zda to budeš luštit, já si taky musela poradit.
Ja jedla jen listovku a chlap pil par dni pred ovulaci ACC long, to nezkapalnuje jen hleny, ale prave i sperma. Spermie pak v nem mohou krasne plavat.
Tehotna jsem potreti, prvni pokus ( dcera) vysel hned napoprve s tim ACC, druhy pokus (ZT) taky hned prvni mesic s ACC, a třetí tehotenstvi vyslo „až“ na druhy pokus (ten prvni manzel acc nepil), ten druhy uz jo. Takze ja tomuhle verim. Doporucuji to i nekteri doktori a i na si vygooglujete ze je to doping pro sperma ![]()