Podprsenka pro 14letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
15.5.13 10:48

Pokud mas pocit, ze ma na svuj vek velka prsa, tak rozhodne vynech Tesco a podobne univerzalni obchody a vazne dojdi do obchodu specializovaneho na spodni pradlo, kde maji plny vyber velikosti a nekolik ruznych znacej, vyrobcu a strihu.
Vybrat dobre padnouci podprdu neni zadna sranda, kor kdyz nema konfekcnich 75B, pekna kulata a sama drzici prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
15.5.13 10:49

Já bych jí dělala doprovod do nějakýho obchodu se spodnim prádlem a tam už si určitě sama vybere, myslim si, že pro ní bude hodně znamenat už jen to, že tam s ní budeš (a zaplatíš to) :mrgreen:
Jinak co si pamatuju, tak já měla dvě podprsenky sportovní na doma a jednu s pevnejma košíčkama, když jsme někam jeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
15.5.13 11:26

Určítě bych koupila bez kostice, když jsem začla nosit poprvé podprdu, musela jsem si na ní hodně zvykat :)

• Citovat
  • Upravit
6971
15.5.13 11:28

Kupuji jakékoliv a vím, že číslo mám 70B:D..
ale podprsenky mám už od 14-ti, kdy už byla fakt potřeba:D.. tenkrát to byla prostě která mi sedla..povětšinou z normálních krámů zrovna když se mi nějaká zalíbila.. Momentálně mám problémy sehnat pro mě, protože všude mají na širší hrudník 75B:D a to mi plandá na těle:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
15.5.13 11:34

@111verunka111 to já jsem si na kostici zvykla hned:D.. já bych řekla, že bude radši za podprsenku s kosticí, než bez ní pokud to není vyloženě sportovní typ:-)
na mě by ve 14-ti nikdo tu sportovní nedostal:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
15.5.13 11:42

@Terulisekk Já si zas připadala blbě, když mi mama koupila s kosticí, naráz se mi i zvětšili prsa :D a takže milion komentářů od kluků ze třídy :D

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
15.5.13 12:08

No, já měla bez kostic asi opravdu jen tu první, bo jsem měla prsa také větší a když jsem běžela nebo tak tak jsem si těma prsama málem vycinkala zuby-takže vím, že jsem šla s mámou koupit s kosticema a byla jsem spokojená bo to konečně ty prsa nějak udrželo. (navíc byla růžová s puntíkama a kraječkou) :lol:

Jinak co mě se týče, tak podle mého je úplně jedno kde si člověk podprdu koupí. Největší problém mám s vylézáním kostic-vylézají stejně u značkové podprdy za 1000Kč stejně jako u vietnamských za 150Kč. Takže já už nakupuju většinu opravdu u vietnamců-bo zašívat to nemá moc dobře cenu(vyleze jinudy) a vyhodit podprdu za litr je mi pak líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
15.5.13 12:09

@111verunka111 :D no, to já jsem to skrývala:D vždy jsem měla mikiny a ono je to po půl roce přešlo..:D to mě se tenkrát smáli, že podprsenku nemám:D:D:D hovada to byly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
15.5.13 12:16

@Uju - mám i podprsenky z výprodeje za 50 a jak mi je každej chválí že jsou úžasný:P:D.. myslím, že na ceně nezáleží, všechny jsou stejné… Jen potom tu vyšší cenu beru u těch, co jsou jiný, takže třeba když někdo má třeba prsa daleko od sebe, nebo moc blízko, má je moc velké atd.. jinak kdo je má normální a jsou mu i ty levnější tak proč ne.. Já nepoznala rozdíl mezi podprsenkou za 500 a za 100:D:D za litra bych si jí snad nikdy nekoupila, to si radši koupim tričko:D podprsenku stejně ukazuju jen doma:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.5.13 12:20

@Terulisekk taky si myslím, že to na nich nejde poznat :) (že jsou fakt lacinky) já koupila takhle drahé z důvodů, že se mi 1 líbila a taky jsem očekávala, že za tu cenu nebude takový problém s těma kosticema :zed: No, bylo to úplně stejný, jen jsem byla pěkně nasr…když jsem je vyhazovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
15.5.13 12:30

@Uju no ty kostice jsou hrůza děs.. mám doma hodně podprsenek, těch levných..ale dělají pěkná prsa :D(a to nekupuji ty s těma vycpávkama..tu mam jen jednu:D když jdu na ples:D)
ale opravdu nemám na to, abych si kupovala podprsenky za 500 a vejš abych je za tři měsíce vyhodila:D… a taky mám zkušenost že ty levnější vydrží dýl:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.5.13 12:39

@Terulisekk No, já si u těch levných moc vybírat nemohu, mám prsa dobře D možná u některých i E takže beru hlavně co mi padne - Nevíš kde by se na netu dalo nakoupit levně ve větších velikostech? U vietnamců to musím dost prohrabovat a ne vždy mám štěstí, že seženu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.5.13 12:43

Ja kupuju klidne i v New Yorkeru za 300 a sedi mi perfektne. Prsa mam tak C/D. Je fakt, ze se ty podprsenky vytahaji, treba za rok/dva. Ale tak to uz jsou stejne trochu osumtely a okoukany :P Myslim, ze za tu cenu super :palec: Maj tam hodne barev a vzoru. Nemam rada bile pradlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
15.5.13 13:31

@Uju No, já mám výhodu že každý pátý krám naštěstí velikost 70B má:D… 75B mi plandá..:D tak mám smolíka
Jinak teta má problém se sháněním podprsenek a povětšinou nakupuje tady: http://www.spodni-pradlo-valentyna.cz/…-tvary/c-22/

ale s cenama taky nic moc a neříkala jak dlouho jí vydrží, jen že jí jsou a že je koupí vždy ve výprodeji…tak třeba to jednou zkusit.. Nevím nevím..

@hanzy - jo tam jsou pěkné!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
15.5.13 21:17

@Terulisekk No já začla nosit podprdu ve 4.tříde. Nevím kolik mi bylo asi 10? prsa mi zacli rust celkem brzo, takze by se smali kostici s vycpavky v tom veku :D Ted mě třeba udivuje, že některý ženský podprdu nenosí venku vůbec a jdou jim vydět bradavky :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková