Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@111verunka111 kdyby nebyly vidět ty bradavky tak by to člověk ještě bral..:D ale je to děs.. Jinak mě začli růst až v 11:D
@Terulisekk Až?
to je taky brzo
já třeba nesnáším v létě v plavkách, když lezu do ledové vody a bradavky mě stoupnou a chlapi jazyky ven ![]()
@111verunka111
no, ve čtrnácti jsem měla tu první podprdu (předtím jen lambádky:D) no a připadá mi, že od 15-ti /16-ti se nezvětšili:D
Řekla bych že jí radost udělá spíš vyztužená.. A dobré podprsenky mají třeba v LINDEXU nebo v HM, tam si vždycky vyberu. Vem jí s sebou, protože je vždycky potřeba si podprsenku vyzkoušet ![]()
Ahoj!
Doporučuju zkusit Marks and Spencer. Mají tam i bavlněné, což by mohlo být pro ni lepší. Klidně koupit jednu s kosticí a nějakou sportovnější bez, aby to mohla prostřídat.
Já si musím kupovat v dražších obchodech, protože v těch levnějších nemají vel. 65 E apod.
Hlavně jí vysvětli, jak si správně vyzkoušet podprsenku. Předpokládám, že se bude před tebou stydět. Ono to není tak jednoduché si vybrat správnou velikost. Je ještě hodně ženských, které si kupují velký obvod a malé košíčky.
Mrkněte třeba sem… http://spravnapodprsenka.cz/…t-podprsenku
Prosím o radu, kde koupit podprsenku pro 14letou dceru k Vánocům. Je štíhlá, ale ne úplně hubená. Bohužel prsa nikde. Teda něco malilinko. Nosí lambádky, třeba dedoles nebo z HM. Chtěla bych pro ni nějakou lepší, značkovou. Dvoudílné plavky si kupovala v Tezenis. Vršek je jen takový ten vyztužený pruh látky. Nechce kostice, nedejbože pushapp. Říká, že si nebude na nic hrát, že když ta prsa nemá, tak je nemá, takže cokoliv, co by je zvětšovalo nechce. Chtěla bych tedy něco ve stylu lambádky, ale kvalitní látku, ne jako dedoles. A třeba černou s nějakou drobnou krajkou. Teď se dívám v eshopu Triumph, ale nějak se v tom nevyznám. Podle tabulky velikostí 01 odpovídá A. Někde jsem viděla i podprsenky AA. Jak až velký je rozdíl mezi A a AA? Chtěla jsem jí dát takovou luxusnější lambádku/podprsenku i s kalhotkami v černé barvě. Ale tápu v tom. Normálně si na oblečení potrpí, jenprádlo zatím neřeší. Uvědomila jsem si to až když jsme byly u ortopeda, když se musela svléknout do spodního prádla, že nemá hezké spodní prádlo.
Calvin klein? Holka bude nadšena ze znackovky. Dcera také nosila. Ted už tedy má problém - velikost 70 F je problém… Ale oběma nám vždy CK vydržely.
@Tuhy_LU Tnačka ok, ale jakou velikost? ![]()
A bez kostic lambádku nebo něco v tom stylu…
@Anonymní píše:
Prosím o radu, kde koupit podprsenku pro 14letou dceru k Vánocům. Je štíhlá, ale ne úplně hubená. Bohužel prsa nikde. Teda něco malilinko. Nosí lambádky, třeba dedoles nebo z HM. Chtěla bych pro ni nějakou lepší, značkovou. Dvoudílné plavky si kupovala v Tezenis. Vršek je jen takový ten vyztužený pruh látky. Nechce kostice, nedejbože pushapp. Říká, že si nebude na nic hrát, že když ta prsa nemá, tak je nemá, takže cokoliv, co by je zvětšovalo nechce. Chtěla bych tedy něco ve stylu lambádky, ale kvalitní látku, ne jako dedoles. A třeba černou s nějakou drobnou krajkou. Teď se dívám v eshopu Triumph, ale nějak se v tom nevyznám. Podle tabulky velikostí 01 odpovídá A. Někde jsem viděla i podprsenky AA. Jak až velký je rozdíl mezi A a AA? Chtěla jsem jí dát takovou luxusnější lambádku/podprsenku i s kalhotkami v černé barvě. Ale tápu v tom. Normálně si na oblečení potrpí, jenprádlo zatím neřeší. Uvědomila jsem si to až když jsme byly u ortopeda, když se musela svléknout do spodního prádla, že nemá hezké spodní prádlo.
Klobouk dolů tvojí dceři, k tomuhle jsem se dopracovala až třeba ve 23.
![]()
Ten Calvin Klein je super nápad. Jinak mě napadá spíš typově, že by se jí mohla líbit nějaká krajková braletka. V H&M mají moc hezké, ale značková mě zatím žádná nenapadá.
@broskvová zmrzlina V HM jsem žádné hezké neviděla. Nebo neumím hledat. Navíc do takových obchodů s holkama chodí. Nemusí být předražená, jen nějaká, na jakou jen tak někde nenarazí.
https://www.zalando.cz/…07t-c11.html
https://www.zalando.cz/…08r-q11.html takhle je vycpaná a pokud je vycpaná Kleinovka, tak asi dost.
https://www.zalando.cz/…09q-q11.html
Doporučuji ale zkusit, já od této značky něco mám. Má plusy i minusy a je fakt třeba zkusit.
Tyhle holčičí nevycpané podprsenky mají hezké v Sinsay. Není to značka, ale vypadají hezky. Pak i Astratex měl jednu dobu docela pěkné trojúhelníkové slabě vyztužené. Možná Lindex.
Od CK znám jen vycpané.
Holka má taky CK. Ale ona prsa má, takže musí zkoušet.
Spíš než na značku bych koukala na materiál. Ideálně ji kup braletku. Ty se dělávají i ve velikostech S, L, M… Takže by bylo snazší vybrat.
@Netopirek Už jsem se dívala. Ona potřebuje XS. Asi objednám od Triumph, tam mě zaujaly. Na Astratexu jsem nic, co bych chtěla, nenašla.