Podprsenky - nosíte pořád?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.23 21:10
@Anonymní píše:
70D jsou malá prsa. Není déčko jako déčko ;)

Přesně, mám malý a taky nosím 70D nebo 65 E a 65 E je o chlup menší, než 70D :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.23 21:33

@Aduš8 já mám třeba 85C a bez podprsenky ven nevyjdu. Hold nejsou kulatá prsa jako kulatá prsa… jdou mírně do špičky takže se stydím a před novým partnerem jsem měla vzdycky strach si tu podprsenku sundat. Podprsenku nosím téměř pořád mimo spaní

• Citovat
  • Upravit
30300
28.9.23 21:45
@Lu66 píše:
Nenávidím ji. Nosím ji ale jenom v práci, a to jen na pár hodin.

Mám to úplně stejně. Jen do práce, po doma vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
28.9.23 21:49

Sundavám jen na spaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.23 21:50
@Aspera píše:
Mám to úplně stejně. Jen do práce, po doma vůbec.

Tak zkuste odborné preměření… Třeba nosíte špatnou velikost… Já jsem taky nosila špatnou a kolikrát mi bylo tak zle od žaludku že se mi chtělo zvracet

• Citovat
  • Upravit
14565
28.9.23 21:54

Klasické podprsenky vůbec nenosim, ale úplně bez ničeho to taky není vončo. Rada mám momentálně 24hbra od etamu, nebo různé podobne. Nebo aspoň upnute tilko pod tricko. Proste něco pevnejsiho přes prsa. Nebo třeba kojici tilko, to taky umi hezky podržet, má vrstvu navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.9.23 22:07

Nenosím nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.23 22:12

Jestli to pana úchyláka potěší, mám velikost 70C. Měřeno před pár dny na prodejně od značky, kterou nebudu jmenovat. Nosím podprsenky bez výztuže a s kosticí. Po zhubnutí pěti kil, se mi zmenšila prsa o dvě čísla, co se týče košíčků. Doma nosím sportovní podprsenky. Spát v podprsence si nedovedu představit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.23 22:13

Musím. Jedno prso mám veliké a druhé skoro žádné. Je to strašně vidět, ale dobrá košíková podprda to zmírní. Jsem zvědavá, co mi z toho obrovského po dokojení zbude. Doufám, že stejné nic jako na druhé straně :roll:

• Citovat
  • Upravit
30300
29.9.23 06:24
@Anonymní píše:
Tak zkuste odborné preměření… Třeba nosíte špatnou velikost… Já jsem taky nosila špatnou a kolikrát mi bylo tak zle od žaludku že se mi chtělo zvracet

A proč bych ji nosila, když nemusím. Mě zle není, jen mi to přijde jako věc navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
29.9.23 07:57
@Anonymní píše:
Já mám malá prsa 70D a velmi ráda chodím bez. Ale spíš doma, mezi lidi si podprdu většinou beru. Ale nosím jen ty bez kostic, aby mi byly pohodlné

70D mala? :mrgreen: ja mam meritka asi trochu jinde… Nevejdu se ani do A kosicku, odstavaji. A podprsenky, i ty sportovni, jsou mi docela nepohodlne, od doby, co jsem si odvykla je nosit (asi nekdy v polovine bakalare). Od te doby beru jenom na specialni prilezitosti, pripadne na sport/do gymu, aby typci moc necumeli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.23 08:13

Ja ikdyz mám malý, tak je mi to bez hrozně nepříjemný. Když jsem třeba v pyžamu a vybíhám schody, tak to je hrozný, ikdyz tam mám nic, tak si je musím pridrzovat :mrgreen: s podprdou mi to nevadí. Takže taky sundavam jen na spaní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.23 08:16
@BlackBlue píše:
70D mala? :mrgreen: ja mam meritka asi trochu jinde… Nevejdu se ani do A kosicku, odstavaji. A podprsenky, i ty sportovni, jsou mi docela nepohodlne, od doby, co jsem si odvykla je nosit (asi nekdy v polovine bakalare). Od te doby beru jenom na specialni prilezitosti, pripadne na sport/do gymu, aby typci moc necumeli :P

Jak uz tu bylo psáno, nosíš špatnou velikost. Cim menší obvod, tim menší košíček.. 70D je sakra jiná podprsenka oproti 80D.
Jsem myslela, že v dnešní době tohle ženský ví teda. Si zajdi do poradnyho obchodu, nebo si o tom něco přečti. Stačí i ten astratex.

• Citovat
  • Upravit
379
29.9.23 08:19

Se 32G nějak nemám na výběr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24555
29.9.23 08:20

Venku ano, doma ne.

• načítám...