Podprsenky - nosíte pořád?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.9.23 15:28
@Aspera píše:
Mám to úplně stejně. Jen do práce, po doma vůbec.

Nosím ji, jen když musím, a to do práce. Na ven jsem objevila podprsenkové tílko, takže když jdu třeba se psem nebo na procházku, tak ji také již nenosím a nosím to tílko. Doma vůbec ne.

• Citovat
  • Upravit
250
29.9.23 15:54
@Anonymní píše:
Hele, pod tímhle anonymem jsem psala údaje u svy velikosti prsou a ne nemusím to tu mít psany veřejně a fakt nevím, cim jsem te jako urazila? Ty nám tady podsouvas, že velikost 70D jsou velký prsa a, to teda fakt nejsou :nevim: a jestli podle tebe jo, tak prostě o velikosti podprsenek nic nevis, to se na mě nezlob :nevim:

Tak se podívej, kdo co psal… Já 70D jako velké nenazvala. ;) Ale jako malé bych je taky úplně nenazvala. Psala jsem jen, jak to mám s podprsenkama a velikostí ňader já. A opravdu mi žádné vyztužené podprdy s košíčky nejsou.
A veřejně? Vždyť jsi tu pod nickem, a předpokládám, že velikost prsou tě neprozradí.. a nebo se teda nemáš vyjadřovat k tomu, co nechceš, aby bylo spojené s tvým nickem. I když to by se pak nedalo rýpat, viď :P

Psala jsi tohle: @Anonymní píše:
Jak uz tu bylo psáno, nosíš špatnou velikost. Cim menší obvod, tim menší košíček.. 70D je sakra jiná podprsenka oproti 80D.
Jsem myslela, že v dnešní době tohle ženský ví teda. Si zajdi do poradnyho obchodu, nebo si o tom něco přečti. Stačí i ten astratex.
Tohle je trošku urážlivý, a neříkej, že ne…

Myslim, ze opravdu nerozumis. Jasny, ze to vim, ze spravna velikosti je zaklad :D ale kde fakt nic neni, jakoze vazne NIC, styl desetileta holka (ale v dobe, kdy mne bylo deset, ne dneska, to je jasny) - tak tam mi zbyvaji fakt jen lambady, braletky a vybrane sportovni podprdy. V podstate jenom na zakryti bradavek, pridrzovat neni co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
29.9.23 16:09

A ono asi i záleží, jak každá žena vnímá slovo „malé“. Jestli jako průměrné či menší.. tedy ne velké a obří… Nebo jestli jako fakt malé-minimální, kde nic nebo téměř nic opravdu není, a z boku to vypadá jako prkno. Tak teda beru pojem „malá prsa“ já. A 70D je za mě normální velikost. :kytka:
(edit: překlep)

Příspěvek upraven 29.09.23 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.23 16:24

@BlackBlue tvuj příspěvek
70D mala? :mrgreen:
V tomhle podání to beru jako výsměch :nevim: jako kdyby to byly velký prsa a to prostě nejsou.

• Citovat
  • Upravit
250
29.9.23 16:30
@Anonymní píše:
@BlackBlue tvuj příspěvek
70D mala? :mrgreen:
V tomhle podání to beru jako výsměch :nevim: jako kdyby to byly velký prsa a to prostě nejsou.

Vysvětluji výše, beru je jako normální, průměrná hezká prsa. :kytka: jsi zbytečně vztahovačná. A jak to vůbec můžeš brát jako výsměch, když ve stejném příspěvku zároveň píšu, že já nemám ve výstřihu naprosto nic? 8) A víš co, nestydím se za to, a nehodlám se s tebou dál zbytečně hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.23 17:55
@BlackBlue píše:
Vysvětluji výše, beru je jako normální, průměrná hezká prsa. :kytka: jsi zbytečně vztahovačná. A jak to vůbec můžeš brát jako výsměch, když ve stejném příspěvku zároveň píšu, že já nemám ve výstřihu naprosto nic? 8) A víš co, nestydím se za to, a nehodlám se s tebou dál zbytečně hádat.

Nezlob se na mě, ale zbytečně ses začala hádat ty, ne já. Ty si byla zbytečně vztahovačná a útočná :nevim: tak nechápu, co to teď házíš na mě :mrgreen: jako výsměch beru to, že když někdo napíše, že má malý prsa, což 70D fakt bejt můžou, tak dáš příspěvek jako kdyby měla kozy jak vozy. A to, že ti je velký A nic nevypovídá o velikosti prsou protože není A jako A, stejnejako není D jako D

• Citovat
  • Upravit
7696
29.9.23 21:07
@Kelsey píše:
K čemu tobě tahle informace bude? :think:
Ty používáš mozek nebo ho spíš nepoužíváš?
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
29.9.23 21:08
@Janee19 píše:
Bez se nebojím. Když nemám podprdu, hodím si je přes ramena, případně mám jiná udelatka :*
:lol: :lol: :lol: Holky, vy jedete :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.9.23 21:10

Jen když du na kolo veru si prsenku deb se bojím aby se mi nedostaly do řetězu

• Citovat
  • Upravit
7905
29.9.23 21:22
@ludmilaadamkova píše:
Jen když du na kolo veru si prsenku deb se bojím aby se mi nedostaly do řetězu

Máš dlouhá štíhlá ňadra? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.9.23 21:56
@Sonmi píše:
Máš dlouhá štíhlá ňadra? :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
148168
29.9.23 22:16

Nosím mimo domov, jedno jestli do práce, nebo jinam. Doma vůbec, ani přes den a už vůbec ne na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
30.9.23 01:03
@Anonymní píše:
Nezlob se na mě, ale zbytečně ses začala hádat ty, ne já. Ty si byla zbytečně vztahovačná a útočná :nevim: tak nechápu, co to teď házíš na mě :mrgreen: jako výsměch beru to, že když někdo napíše, že má malý prsa, což 70D fakt bejt můžou, tak dáš příspěvek jako kdyby měla kozy jak vozy. A to, že ti je velký A nic nevypovídá o velikosti prsou protože není A jako A, stejnejako není D jako D

Prej kozy jak vozy. Ty ne ze ctes mezi radky, ty ctes veci, co clovek vubec nenapise… A hadat se te bavi, a chces mit posledni slovo. Ale dobre…
Kdyz rikas, ze hadat jsem se zacala ja a dle tebe te urazela, tak mi napis soukromou zpravu. At vim, s kym jsem se teda zbytecne hadala a mohla se ti omluvit :kytka:
Napises mi sz, nebo mam cekat to posledni slovo jen tady v diskuzi a vymluvu, proc to nejde nebo proc to neudelas :think: Pojd na to!
P. S. Neboj, tvou emiminackou identitu a velikost prsou bych nikomu neprozradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 10:03

Občas ji mám bez v přitomnosti lidí, které znám. Cítím se komfortněji a nikoho to neobtěžuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová