Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hele, pod tímhle anonymem jsem psala údaje u svy velikosti prsou a ne nemusím to tu mít psany veřejně a fakt nevím, cim jsem te jako urazila? Ty nám tady podsouvas, že velikost 70D jsou velký prsa a, to teda fakt nejsoua jestli podle tebe jo, tak prostě o velikosti podprsenek nic nevis, to se na mě nezlob
Tak se podívej, kdo co psal… Já 70D jako velké nenazvala.
Ale jako malé bych je taky úplně nenazvala. Psala jsem jen, jak to mám s podprsenkama a velikostí ňader já. A opravdu mi žádné vyztužené podprdy s košíčky nejsou.
A veřejně? Vždyť jsi tu pod nickem, a předpokládám, že velikost prsou tě neprozradí.. a nebo se teda nemáš vyjadřovat k tomu, co nechceš, aby bylo spojené s tvým nickem. I když to by se pak nedalo rýpat, viď ![]()
Psala jsi tohle: @Anonymní píše:
Jak uz tu bylo psáno, nosíš špatnou velikost. Cim menší obvod, tim menší košíček.. 70D je sakra jiná podprsenka oproti 80D.
Jsem myslela, že v dnešní době tohle ženský ví teda. Si zajdi do poradnyho obchodu, nebo si o tom něco přečti. Stačí i ten astratex.
Tohle je trošku urážlivý, a neříkej, že ne…
Myslim, ze opravdu nerozumis. Jasny, ze to vim, ze spravna velikosti je zaklad
ale kde fakt nic neni, jakoze vazne NIC, styl desetileta holka (ale v dobe, kdy mne bylo deset, ne dneska, to je jasny) - tak tam mi zbyvaji fakt jen lambady, braletky a vybrane sportovni podprdy. V podstate jenom na zakryti bradavek, pridrzovat neni co.
A ono asi i záleží, jak každá žena vnímá slovo „malé“. Jestli jako průměrné či menší.. tedy ne velké a obří… Nebo jestli jako fakt malé-minimální, kde nic nebo téměř nic opravdu není, a z boku to vypadá jako prkno. Tak teda beru pojem „malá prsa“ já. A 70D je za mě normální velikost. ![]()
(edit: překlep)
Příspěvek upraven 29.09.23 v 16:32
@BlackBlue tvuj příspěvek
70D mala? ![]()
V tomhle podání to beru jako výsměch
jako kdyby to byly velký prsa a to prostě nejsou.
@Anonymní píše:
@BlackBlue tvuj příspěvek
70D mala?
V tomhle podání to beru jako výsměchjako kdyby to byly velký prsa a to prostě nejsou.
Vysvětluji výše, beru je jako normální, průměrná hezká prsa.
jsi zbytečně vztahovačná. A jak to vůbec můžeš brát jako výsměch, když ve stejném příspěvku zároveň píšu, že já nemám ve výstřihu naprosto nic?
A víš co, nestydím se za to, a nehodlám se s tebou dál zbytečně hádat.
@BlackBlue píše:
Vysvětluji výše, beru je jako normální, průměrná hezká prsa.jsi zbytečně vztahovačná. A jak to vůbec můžeš brát jako výsměch, když ve stejném příspěvku zároveň píšu, že já nemám ve výstřihu naprosto nic?
A víš co, nestydím se za to, a nehodlám se s tebou dál zbytečně hádat.
Nezlob se na mě, ale zbytečně ses začala hádat ty, ne já. Ty si byla zbytečně vztahovačná a útočná
tak nechápu, co to teď házíš na mě
jako výsměch beru to, že když někdo napíše, že má malý prsa, což 70D fakt bejt můžou, tak dáš příspěvek jako kdyby měla kozy jak vozy. A to, že ti je velký A nic nevypovídá o velikosti prsou protože není A jako A, stejnejako není D jako D
@Janee19 píše:
Bez se nebojím. Když nemám podprdu, hodím si je přes ramena, případně mám jiná udelatka
Jen když du na kolo veru si prsenku deb se bojím aby se mi nedostaly do řetězu
@ludmilaadamkova píše:
Jen když du na kolo veru si prsenku deb se bojím aby se mi nedostaly do řetězu
Máš dlouhá štíhlá ňadra? ![]()
Nosím mimo domov, jedno jestli do práce, nebo jinam. Doma vůbec, ani přes den a už vůbec ne na noc.
@Anonymní píše:
Nezlob se na mě, ale zbytečně ses začala hádat ty, ne já. Ty si byla zbytečně vztahovačná a útočnátak nechápu, co to teď házíš na mě
jako výsměch beru to, že když někdo napíše, že má malý prsa, což 70D fakt bejt můžou, tak dáš příspěvek jako kdyby měla kozy jak vozy. A to, že ti je velký A nic nevypovídá o velikosti prsou protože není A jako A, stejnejako není D jako D
Prej kozy jak vozy. Ty ne ze ctes mezi radky, ty ctes veci, co clovek vubec nenapise… A hadat se te bavi, a chces mit posledni slovo. Ale dobre…
Kdyz rikas, ze hadat jsem se zacala ja a dle tebe te urazela, tak mi napis soukromou zpravu. At vim, s kym jsem se teda zbytecne hadala a mohla se ti omluvit ![]()
Napises mi sz, nebo mam cekat to posledni slovo jen tady v diskuzi a vymluvu, proc to nejde nebo proc to neudelas
Pojd na to!
P. S. Neboj, tvou emiminackou identitu a velikost prsou bych nikomu neprozradila.
Občas ji mám bez v přitomnosti lidí, které znám. Cítím se komfortněji a nikoho to neobtěžuje
Nosím ji, jen když musím, a to do práce. Na ven jsem objevila podprsenkové tílko, takže když jdu třeba se psem nebo na procházku, tak ji také již nenosím a nosím to tílko. Doma vůbec ne.