Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peoa69 píše:
Ahoj. Nosíte podprsenku pořád nebo se nebojíte i bez?
@Anonymní píše:
Jak uz tu bylo psáno, nosíš špatnou velikost. Cim menší obvod, tim menší košíček.. 70D je sakra jiná podprsenka oproti 80D.
Jsem myslela, že v dnešní době tohle ženský ví teda. Si zajdi do poradnyho obchodu, nebo si o tom něco přečti. Stačí i ten astratex.
No, já chápu, jak funguje číslování podprsenek, sama nakupuju pouze ve speciálním obchodě, kde měří. Ale že 65E jsou malý prsa se mi teda velmi nezdá. Já mam 65F a malý teda rozhodně nejsou…
Po prichodu domu podprsenku sundavam. Ven nosim az na vyjimky kdy to obleceni nedovoli, ale to je uz hodne zridka. A taky mam 70D.
Doma nenosím vůbec. Ven podle typu oblečení. U většiny šatů chodím bez, u tak půlky triček taky, ale u některých střihů to prostě nevypadá dobře a tam si ji vezmu.
Ale je pravda, že dřív by to pro mě bylo nemyslitelné, měla jsem šílený komplex ze svých prsou. Ne že by byly úplně malé, ale v pubertě jsem dostala tolik fakt nevybíraných komentářů, že jsem je začala fakt nesnášet. Po letech jsem začala zkoušet chodit bez podprsenky a ze začátku to byl hroznej boj s hlavou, protože se ty prsa prostě rýsujou a já měla v hlavě jak na mě určitě lidé koukají a říkají si, že jsem ošklivá, no strašáci v hlavě prostě. Ale překonala jsem to a tenhle proces mě vlastně naučil mít fakt ráda své tělo. ![]()
@Plain Jane píše:
No, já chápu, jak funguje číslování podprsenek, sama nakupuju pouze ve speciálním obchodě, kde měří. Ale že 65E jsou malý prsa se mi teda velmi nezdá. Já mam 65F a malý teda rozhodně nejsou…
Jako fotku ti posílat fakt nebudu, ale 65E je menší košíček nez 70D a prsa malý jsou
@Janee19 píše:
Bez se nebojím. Když nemám podprdu, hodím si je přes ramena, případně mám jiná udelatka
A zavazuješ za krkem? ![]()
@Anonymní píše:
Jak uz tu bylo psáno, nosíš špatnou velikost. Cim menší obvod, tim menší košíček.. 70D je sakra jiná podprsenka oproti 80D.
Jsem myslela, že v dnešní době tohle ženský ví teda. Si zajdi do poradnyho obchodu, nebo si o tom něco přečti. Stačí i ten astratex.
Myslim, ze opravdu nerozumis. Jasny, ze to vim, ze spravna velikosti je zaklad
ale kde fakt nic neni, jakoze vazne NIC, styl desetileta holka (ale v dobe, kdy mne bylo deset, ne dneska, to je jasny) - tak tam mi zbyvaji fakt jen lambady, braletky a vybrane sportovni podprdy. V podstate jenom na zakryti bradavek, pridrzovat neni co.
Ale ocenuji tvou chytrou radu a narazku na mou inteligenci (urazku?)
citis se lip, kdyz sis rypla - a jeste anonymne, hrdinko? ![]()
@admin prosim o odkryti anonymu ucitovaneho prispevku, neni zde opravneny duvod k jeho pouzit. Diky.
@BlackBlue píše:
Myslim, ze opravdu nerozumis. Jasny, ze to vim, ze spravna velikosti je zakladale kde fakt nic neni, jakoze vazne NIC, styl desetileta holka (ale v dobe, kdy mne bylo deset, ne dneska, to je jasny) - tak tam mi zbyvaji fakt jen lambady, braletky a vybrane sportovni podprdy. V podstate jenom na zakryti bradavek, pridrzovat neni co.
Ale ocenuji tvou chytrou radu a narazku na mou inteligenci (urazku?)
@admin prosim o odkryti anonymu ucitovaneho prispevku, neni zde opravneny duvod k jeho pouzit. Diky.![]()
citis se lip, kdyz sis rypla - a jeste anonymne, hrdinko?
Hele, pod tímhle anonymem jsem psala údaje u svy velikosti prsou a ne nemusím to tu mít psany veřejně a fakt nevím, cim jsem te jako urazila? Ty nám tady podsouvas, že velikost 70D jsou velký prsa a, to teda fakt nejsou
a jestli podle tebe jo, tak prostě o velikosti podprsenek nic nevis, to se na mě nezlob ![]()
Ano, nosím pořád, jsou mi pohodlné a jsou krásné, cítím se v nich pěkně. Na spaní teda ne.
@Anonymní píše:
Myslím, že tyhle fotky jsou všeříkající
Ano, E zní jak padáky, ale v obvodu 60 je to fakt malý
@Anonymní píše:
Ano, E zní jak padáky, ale v obvodu 60 je to fakt malý
No mne to nijak extra maly neprijde, hlavne kdyz vim, ze s obvodem 60 je to drobnejsi hubenejsi zena. Snad mezi padaky a malyma prsama jsou jeste ta „normalni“.
Zalezi, jak velky ty tvoje poklady jsou. Kdo ma veliky, tak znam i holky, co ve sportovni podprde spi. Ja nosim jen do prace jinak vubec. Mam to stesti, ze je mam maly.