Podraz od ségry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.6.18 14:31

Podraz od ségry

Nevim jak se zachovat ségra na mě udělala pěkný podraz nechci se více rozepisovat co. Ale vadí my mi jak se chová dál. Vůbec na mě nemluví jako bYch to zavinila já. Je to nepříjemné jako rodina i s rodiči se hodně setkávame. Vím že si musíme promluvit ale na druhou stranu nemám vůbec na to chuť. Jak z toho ven.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
8.6.18 14:33

Dokud nenapíšeš o co jde, tak ti nemáme co radit

• Citovat
  • Upravit
2504
8.6.18 14:35

Asi tak nějak.. třeba kdybys řekla o co jde, podaly bychom ti nezávazně pohled z třetí strany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.6.18 14:49

Jak jednate vy s lidmi co se k vám zachovali nefér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
8.6.18 14:55
@Anonymní píše:
Nevim jak se zachovat ségra na mě udělala pěkný podraz nechci se více rozepisovat co. Ale vadí my mi jak se chová dál. Vůbec na mě nemluví jako bYch to zavinila já. Je to nepříjemné jako rodina i s rodiči se hodně setkávame. Vím že si musíme promluvit ale na druhou stranu nemám vůbec na to chuť. Jak z toho ven.

Promluvit si nemusíte. Musí chtít obě strany a pokud jedna strana nemá zájem, stejně nic neuděláš.
Já měla konflikt se sestrou a přestaly jsme spolu mluvit úplně..až časem jsme se nějak k sobě dostaly a já o tom co udělala, začala mluvit a ona mi tvrdila, že si nic nepamatuje :lol: :roll:
Doteď spolu máme divný vztah a už to trvá 15 let.
Není prostě z její strany zájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43012
8.6.18 14:58
@Anonymní píše:
Nevim jak se zachovat ségra na mě udělala pěkný podraz nechci se více rozepisovat co. Ale vadí my mi jak se chová dál. Vůbec na mě nemluví jako bYch to zavinila já. Je to nepříjemné jako rodina i s rodiči se hodně setkávame. Vím že si musíme promluvit ale na druhou stranu nemám vůbec na to chuť. Jak z toho ven.

možná má pocit, že jsi to zavinila ty… najdi si mediátora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.6.18 14:59

Nechceš se rozepisovat tak co chceš za radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.6.18 15:02
@adcdefgah píše:
Jak jednate vy s lidmi co se k vám zachovali nefér?

Zalezi, jak moc je to zavazne. Takhle tezko radit, aby byla reakce vubec adekvatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.6.18 15:03
@Anonymní píše:

Měla jsem konflikt s jednou příbuznou, která se ke mně zachovala opravdu špatně a pak najela na styl, že se vůbec nic nestalo a zkrátka že vše je jako předtím. Přestaly jsme spolu úplně mluvit a nemyslím, že to kdy bude lepší. Přitom by mi tehdy stačilo, aby řekla promiň, a ne, že si bude slepě stát za svým. Pokud máš zájem, sestře bych to řekla, a že ti vadí, jak se k tomu postavila. Pokud si bude stát za svým, že za všechno můžeš ty, přestala bych se s ní bavit a rodičům řekla, že ti to je líto, ale že situace je taková a že s ní omezuješ styky. A přežila bych kvůli rodičům nějaký ten společný oběd. Vycházím teda z toho, že sestra ti provedla něco, co ani částečně nebylo oboustranně zaviněné.

• Citovat
  • Upravit
36556
8.6.18 15:05
@Pudloslava píše:
možná má pocit, že jsi to zavinila ty… najdi si mediátora

To si také myslím, že je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
8.6.18 15:10

Přebrala ti chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.18 15:15

@amazon @Lalelale děkuji za vaše rady. Vážím si každé dobré odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin