Podrážděná zadnice
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Můžeš zkusit imazol, sudokrem, dubovou kůru. V lékárně určitě poradí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na rozedření by měl pomoct heřmánek, asi nejlépe ve formě masti, tak
to i mechanicky lépe klouže a nebude to tolik bolet.
Vyborný je i Bepanthen, co se dává proti opruzeninám. Ale je
dost drahý.
Jinak příště u průjmů zadnici tolik nedřít papírem - jen zlehka odstranit nejhorší a pak použít sprchu na úplné vyčištění.
Příspěvek upraven 22.12.19 v 20:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sudocrem a držet v suchu - je dobře že chodíš naostro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobry vecer, prosim anonymne
Od ctvrtka me trapil sileny prujem, vcera ze me sla jen hneda voda, na pohotovosti predepsany prasky, zabraly, ale kdyz se vic napiju a nebo si dam kousek jidla tak mam nutkani, mam uplne silene podrazdeny, rozedreny zadek z vecneho utirani se, musim mit i doma sukni a na ostro, boly me sedet, zkousela jsem vlhceny papir ale to silene paly, potrebuju se zavodnit, ale kdyz vypiju dva, tri loky tak musim hned na wc, mam o 3,5 kg min, bez piti jsem dala dnes odpoledne asi 6hodin aby zabraly prasky ale bohuzel…nevite cim to namazat nebo jak si ulevit?moje doktroka uz ma volno, tak zbyva kdyztak uz jen zase ta pohotovost, dekuji a omlouvam se v teto slavnostni dobe za toto tema
V nemocnici mažeme sudocrémem a pomáhá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zalezi jestli to mas uz zapaleny nebo ne. Pokud uz prujem nemas a zanitil se ti konecnik, je dobre ho vysusit aby neblencal. Ja osobne v tom pripade pretru lihem na pupik, nebo kdyz neni zbyti tak alpou. Sice brutus ale staci jednou a pak to zaschne. Jakmile po potreni uscne dam avril pudr a jdu na ostro aby vetralo. Tolik moje zkusenost. Vetsinou to udelam na noc a do rana je vse v pohode. Na ten zaludek zkus zaludecni caj nebo zlucnikovy caj, dle toho z ceho si ten problem mela. A tedy urcite misto papiru umyvat konecnik ve sprse a pak jemne vysusit nebo nechat oschnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@katintheBOx63 píše:
Zalezi jestli to mas uz zapaleny nebo ne. Pokud uz prujem nemas a zanitil se ti konecnik, je dobre ho vysusit aby neblencal. Ja osobne v tom pripade pretru lihem na pupik, nebo kdyz neni zbyti tak alpou. Sice brutus ale staci jednou a pak to zaschne. Jakmile po potreni uscne dam avril pudr a jdu na ostro aby vetralo. Tolik moje zkusenost. Vetsinou to udelam na noc a do rana je vse v pohode. Na ten zaludek zkus zaludecni caj nebo zlucnikovy caj, dle toho z ceho si ten problem mela.
Tak na odřený anál, když bolí jen samotné sezení a mokré ubrousky,
dávat ještě líh… to je S/M praktika, ne? Z toho by se jeden bolestí
pos..l no a pak může začít nanovo.
Příspěvek upraven 22.12.19 v 21:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud je to zarudlé a „rozškrábané“, doporučuju Framykoin. Bohužel je na recept…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nadýmání a podrážděná střeva v těhotenství
- Podráždění vagíny po sexu
- Podrážděné dásně
- Bolaky na zadnici
- Alergie a silné podráždění
- 3měsíční miminko je poslední dny podrážděné a hodně křičí
- Podrážděný konečník
- Podráždění květinami
Dobry vecer, prosim anonymne
moje doktroka uz ma volno, tak zbyva kdyztak uz
jen zase ta pohotovost, dekuji a omlouvam se v teto slavnostni dobe za toto
tema 
Od ctvrtka me trapil sileny prujem, vcera ze me sla jen hneda voda, na pohotovosti predepsany prasky, zabraly, ale kdyz se vic napiju a nebo si dam kousek jidla tak mam nutkani, mam uplne silene podrazdeny, rozedreny zadek z vecneho utirani se, musim mit i doma sukni a na ostro, boly me sedet, zkousela jsem vlhceny papir ale to silene paly, potrebuju se zavodnit, ale kdyz vypiju dva, tri loky tak musim hned na wc, mam o 3,5 kg min, bez piti jsem dala dnes odpoledne asi 6hodin aby zabraly prasky ale bohuzel…nevite cim to namazat nebo jak si ulevit?